Master oficiale în analiza economică a dreptului și a managementului public

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Master în analiza economică a dreptului și a managementului public vă aduce mai aproape de lumea juridică cu o metodă diferită de analiza tradițională aplicată de avocați. Prin această metodologie, raționamentul economic este aplicat pentru a analiza legile și alte sisteme de reglementare, cum ar fi contractele, jurisprudența și orice tip de reglementare socială legată de companie. Obiectivul principal al AED este căutarea eficienței sistemelor juridice și a altor mecanisme de organizare socială, cum ar fi instituțiile și politicile publice, al căror obiectiv este de a pregăti elevul ca expert în consultanță juridică.

Din perspectiva Analizei Economice a Legii, normele legale și politicile publice sunt înțelese ca o sursă de stimulente și reflectă asupra consecințelor lor juridice, economice și sociale. Această abordare reprezintă cea mai importantă inovație din domeniul dreptului în ultimele decenii și are o influență crescândă în școlile de drept din cele mai bune universități din lume. Apelul din secolul 21 se confruntă cu provocarea enormă de a stăpâni instrumentele furnizate de științele sociale, pentru a-și spori dezvoltarea profesională într-o lume care cere zilnic multidisciplinaritatea. Astfel, Master în analiza economică a dreptului și a managementului public, oferă o oportunitate unică de a efectua studii postuniversitare interdisciplinare și oficiale consolidând cunoștințele juridice prin interacțiunea cu economia și alte științe sociale, pentru a oferi o adecvare consultanță juridică și economică.


Rezidențial la Harvard Law School (HLS): Curs în drept și economie

Studenții de masterat în analiza economică a dreptului și a managementului public vor putea să urmeze cursul intensiv de analiză economică a legii care se desfășoară anual la Facultatea de Drept Harvard, cu sponsorizarea Fundației Rafael del Pino. Cursul se desfășoară în luna octombrie, iar posibilitatea de a face acest curs va fi oferită studenților care au absolvit cursul de masterat. Pentru admiterea la acelasi lucru se va lua in considerare atat CV-ul studentului, nota academica a UM, cat si experienta academica sau profesionala in obiectul elevului. Va fi acordat un certificat de curs emis de HLS.

106823_5.jpg

Motive pentru a efectua Master oficiale în analiza economică a dreptului și a managementului public al EAE Business School

 1. Curs de specializare la Școala de Drept din Harvard
  Studenții de masterat în Analiza Economică a Dreptului și a Managementului Public vor putea să urmeze cursul intensiv de analiză economică a legii care se desfășoară anual cu sponsorizarea Fundației Rafael del Pino. Cursul se desfășoară în luna octombrie, iar posibilitatea de a face acest curs va fi oferită studenților care au absolvit cursul de masterat. Pentru admiterea la acelasi lucru se va lua in considerare atat CV-ul studentului, nota academica a UM, cat si experienta academica sau profesionala in obiectul elevului. Va fi acordat un certificat de curs emis de HLS.


 2. Programul Talentului Internațional
  Dacă aspirăm la o dezvoltare profesională internațională, veți avea o vizibilitate maximă în rândul companiilor multinaționale care colaborează cu EAE prin ateliere de lucru și interviuri cu ofițerii de șantier și consultanții internaționali de selecție.


 3. Prestigiul mănăstirii
  Facultatea este formată din profesori de la universități naționale și internaționale, precum și de directori executivi ai administrației publice și de profesioniști din domeniul juridic de prestigiu recunoscut.


 4. Modul de management al afacerii
  Masterul include un modul de management al afacerilor, care permite studenților să aleagă între 34 de minori pentru a studia printre alte domenii cheie de management (finanțe, contabilitate, management de proiect, resurse umane, comunicare, marketing, lanț de aprovizionare, afaceri internaționale sau gândire de proiectare). .


 5. Business Networking
  Întâlniri cu profesioniști din companii mari și alți studenți, care vă vor permite să vă extindeți rețeaua de contacte. În 2017 am organizat întâlniri cu directori de companii precum Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA sau Grupo Hero, printre multe altele.


 6. Maestrul oficial
  Este o diplomă oficială de masterat reglementată de Agenția Națională pentru Evaluarea Calității și Acreditare (ANECA), în cadrul Ministerului Educației și este aprobată în cele 47 de țări care alcătuiesc Spațiul European al Învățământului Superior (EHEA).
  106827_7.jpg

Cerințe și admitere

grad dublu

Studenții care finalizează cu succes programul, a obținut titlul de Master în analiză economică de Drept și Management Public de la EAE Business School și titlul oficial al regelui Juan Carlos și Ministerul Educației din Spania Universitatea.


Procesul de admitere

Scopul fundamental al procesului nostru de admitere este de a asigura caracterul adecvat al candidaților, prin intermediul curriculum-ului lor profesionale și academice. Toți participanții trebuie să obțină maximum de această experiență de învățare, printr-un context în care este posibil să se dezvolte o relație pe termen lung cu colegii de clasă, profesori si absolventi.

Pentru a începe procesul de aplicare trebuie să completați formularul corespunzător, astfel încât profilul candidatului poate fi evaluată de către Comitetul nostru academic. Dacă rezoluția de admitere emise de către Comitetul Academic de Master în analiză economică de Drept și Management Public este pozitiv, candidatul poate oficializa înregistrarea pentru acest masterat.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

perspectivele de carieră

Cariera Servicii Profesii EAE Business School este responsabil pentru crearea de noi oportunități de locuri de muncă de care se ghidează și însoțește studenții cu o analiză a profilului lor, pentru a atinge obiectivele lor de carieră și de a ajusta așteptările și interesele lor să piața forței de muncă.

Departamentul de carieră organizează, de asemenea, evenimente pentru promovarea capacității de angajare, cum ar fi Forumul online pentru ocuparea forței de muncă; Banca Oportunităților cu peste 6.000 de oferte de muncă publicate pe an; sau Programul Talentului Internațional, destinat studenților care doresc dezvoltarea și vizibilitatea internațională în companiile multinaționale, cu ateliere de lucru și interviuri cu vânători de cap din diferite părți ale lumii. EAE participă, de asemenea, la programele de angajare a marcilor cu o mare proiecție precum L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, printre care studenții au acces.


Acest Master asigură pregătirea necesară pentru a dezvolta o carieră profesională în firmele de avocatură, la fel ca în sectorul public și instituțiile internaționale. de formare interdisciplinare în drept și economie permite studenților să lucreze în firme de servicii profesionale și consultanță, și departamente juridice sau interdisciplinare ale corporațiilor și altor entități. La rândul său, de formare și de management al politicilor publice, oferă studenților posibilitatea de a intra pe piața forței de muncă în agențiile guvernamentale, organizațiile internaționale sau ONG-uri. În cele din urmă, experiența alumni noastre demonstrează, formarea obținută în program este foarte potrivit pentru cei implicați în politică și aspiră la responsabilitățile guvernului.

Unele dintre companiile cu care sunt legate foștii studenți ai Masterului sunt Uría, Calvo Sotelo, Link Laters, DLA, McKinsey, Deloitte, EY. De asemenea, găsim că foști studenți de masterat ocupă funcții de răspundere în organismele publice, cum ar fi ministerele naționale sau regionale sau birourile politice (guvernatori, deputați). În sfârșit, găsim absolvenți de masterat în centre de cercetare și cabinete de studiu (Mapfre, La Caixa, BBVA, printre altele).


Trebuie remarcat faptul că o bună parte din absolvenții masteratului și-au continuat studiile universitare, obținând doctorate în drept și economie în importante universități spaniole și străine ".


Unele date ale raportului nostru privind ocuparea forței de muncă 2017:

 • 93% dintre studenți găsesc un loc de muncă înainte de șase luni de la terminarea programului
 • 34% au majorat salariul până la 30% la un an după finalizarea comandantului
 • 67% dintre studenți au obținut un loc de muncă prin intermediul unor rute disponibile prin EAE Business School
 • 74% accepta o noua oferta de profesie dupa absolvire
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Citeste mai mult

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Citește mai puţin
Barcelona , Madrid , New York , Shanghai + 3 Mai mult Mai Puțin