Master oficial în managementul ospitalității
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Informatie cheie
Locația campusului
Barcelona, Spania
Limbi Străine
Engleză, Spaniolă
Formatul de studiu
Amestecat, În campus
Durata
1 an
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2024
Introducere
La CETT-UB suntem conștienți de noile provocări cu care ne confruntăm în prezent din cauza transformării digitale, a noii legislații de mediu, a globalizării și a celor mai recente tendințe de management. Toate transformă radical baza companiilor și organizațiilor. Ca urmare, apar noi oportunități de afaceri în turism.
Sectorul are nevoie de noi profile executive înalt calificate pentru a se putea adapta la acest nou context.
Dacă vrei să faci parte din schimbare, Masterul Oficial în Managementul Hotelurilor și al Alimentelor și al Băuturilor, va fi o piatră de temelie în educația ta pentru a fi parte a acestei transformări.
De ce să studiezi Masterul Oficial în management hotelier și alimentar și băuturi?
În cadrul Masterului Oficial în Management Hotelier și Restaurant, îți vei dezvolta abilitățile necesare pentru a conduce o piață turistică competitivă și dinamică.
Instrumente precum design thinking sau călătoria clientului vă vor permite să creați produse și servicii personalizate. Veți contribui la crearea unui cadru comercial nou, mai etic și mai durabil.
- Veți dobândi abilități, competențe și cunoștințe care răspund provocărilor sectorului hotelier și restaurantelor și veți deveni parte a noii generații de lideri ai turismului.
- Majoritatea studenților noștri își găsesc locuri de muncă după absolvirea masterului.
- Veți avea o nouă viziune executivă de management, creativă și inovatoare, adaptată la cerințele unice ale pieței.
- Te vei antrena cu o viziune la 360º asupra sectorului prin conținut, vizite la organizații, activități de formare și o echipă de profesori și colaboratori cu un background recunoscut și bine stabilit, care participă activ la formarea ta.
- Veți inova și crea noi modele de afaceri bazate pe tendințele recente din sectorul hotelier și restaurante.
- Veți integra Agenda 2030 și Obiectivele sale de dezvoltare durabilă (ODD).
- Îți vei personaliza cariera alegând între două specialități, două limbi de predare (spaniolă sau engleză) și diferite modele de prezență (față în față sau mixtă) și posibilitatea unei duble specializări. Nu ezitați să cereți mai multe informații!
- Este singurul Master în Management Hotelier și Restaurant care permite **accesul la studii doctorale. **
Galerie
Studenți ideali
Masterul Oficial în Hotel și Mâncare și Băuturi este un program de studiu conceput pentru oameni de afaceri, studenți și antreprenori. Această diplomă universitară oferă o viziune inter-curriculară asupra industriei hoteliere și de catering, fără a renunța la specializare.
Masterul răspunde nevoii industriei hoteliere și restaurantelor de a încorpora noi profile executive. Lideri cu o bază solidă în management și management de afaceri pentru a face față schimbărilor din sector.
Se adresează tuturor celor care au nevoie să-și consolideze cunoștințele de management, organizare și planificare de afaceri în hoteluri, companii și unități de catering sau care doresc să învețe despre ultimele tendințe sau să avanseze profesional.
Masterul se concentrează pe patru profiluri:
- Directori și profesioniști în posturi de management în turism.
- Situația socială și economică actuală impune ca profesioniștii din sector să își actualizeze cunoștințele și abilitățile profesionale și să învețe despre cele mai recente tendințe și instrumente care le afectează specializarea profesională.
- Proprietari de cazare turistică și restaurante
- Antreprenori și proprietari care doresc să-și îmbunătățească strategiile, tehnicile și instrumentele de management și leadership.
- Antreprenori
- Persoane cu inițiativă interesate să întreprindă și să dezvolte proiecte în acest sector. Ei doresc să cunoască cheile succesului în industria hotelieră și a produselor alimentare și a băuturilor, să înțeleagă riscurile acesteia și să-și aprofundeze cunoștințele și direcția de management al afacerilor.
- absolvenți de universitate
- Persoane cu diplomă universitară și minimum doi ani de experiență care doresc să-și dezvolte cariera și să-și extindă contactele profesionale în alimentație și cazare turistică.
Admitere
Burse și finanțare
Fundația CETT are o lungă tradiție de angajament față de educație, predare și cercetare în domeniul turismului. Principalele principii care definesc și ghidează acțiunile sale sunt:
- Promovarea cunoștințelor în domeniul turismului
- Conduceți știința turismului prin promovarea cercetării
- Încurajarea creșterii durabile a turismului și ospitalității
- Consolidarea prezenței internaționale a CETT
- Menține și crește relațiile cu sectorul turistic și cu membrii CETT Alumni
- Ajutați elevii să-și extindă cunoștințele
- Fii responsabil din punct de vedere social
Cu aceste principii, Fundația CETT a putut valorifica voința și intențiile diferitelor entități de a oferi burse pentru diferitele tipuri de formare pe care Grupul CETT le oferă în fiecare an.
Pentru mai multe informații despre toate granturile, vă rugăm să verificați următorul link
Curriculum
Modul amestecat
Programul nostru are avantajul de a fi oferit și într-un mod mixt, în plus față de la fața locului. Datorită acestui model mixt, veți studia 70 % din program de la distanță și 30 % față în față. Sesiunile față în față vor avea loc la sfârșitul cursului printr-un sejur academic la Barcelona. Veți interacționa personal cu profesori, colegi de clasă și veți vizita companii și lideri de top din domeniile ospitalității și cateringului. Toate acestea fac parte dintr-o experiență academică unică de bucurie de orașul Barcelona.
În cele din urmă, este o diplomă universitară care reunește o parte a unui master în managementul restaurantelor cu cea a unui master în management hotelier. În plus, pe parcursul cursului, te vei extinde și te vei specializa în oricare dintre cele două domenii.
Metodologie și evaluare
Masterul are propriul sistem de învățare în care tu vei fi centrul procesului de învățare. Veți învăța datorită participării active la clasă prin învățarea prin practică și interacțiunea între elevi sau prin metodologii proprii precum CBL și PBL.
Structura cursului
În prima parte, Masterul abordează subiectele de bază din cele două specialități pentru a pune bazele sistemelor de management al afacerilor specifice sectorului hotelier și alimentație. Într-o a doua parte, permite specializarea în managementul afacerilor prin cele două specialități specifice ale sale:
Specializări ale Masterului în Management hotelier și alimentar și băuturi
Specializările sunt itinerarii de învățare care vă oferă o expertiză mai remarcabilă în cariera dvs. academică și profesională. Astfel, Masterul îți permite să alegi între două specialități. Cu toate acestea, dacă doriți să luați mai mult de unul, contactați echipa noastră de orientare pentru studenți, iar ei vă vor oferi toate detaliile.
Rezultatul programului
Dacă vrei să faci parte din schimbare, Masterul Oficial în Managementul Hotelurilor și al Alimentelor și al Băuturilor, va fi o piatră de temelie în educația ta pentru a fi parte a acestei transformări.
Datorită diplomei noastre de master în management hotelier, veți putea conduce proiecte de afaceri pentru:
- Adaptarea și proiectarea produselor și serviciilor la noile tehnologii.
- Proiectați obiectivele strategice ale organizațiilor și companiilor.
- Înțelegeți tipurile emergente de clienți.
- Concurează la nivel internațional în sectorul hotelier și restaurante.
- Contribuiți la cultura de afaceri orientată către client.
- Cunoașteți cele mai recente tendințe în managementul executiv în sectorul hotelier și catering.
- Îmbunătățirea echilibrului structural dintre turism și mediul său.
Ce obiective vei atinge cu Masterul Oficial în management hotelier și alimentar și băuturi?
Obiectivul general al Masterului Oficial în Managementul Hotelurilor și al Băuturilor este de a vă oferi cunoștințele și instrumentele pentru a putea:
- Conduceți, gestionați și transformați companiile și afacerile de cazare și catering.
- Luați decizii strategice și operaționale în contexte dinamice și agile.
- Internalizați modele de management bazate pe criterii durabile în domeniile social, economic și de mediu.
- Profitați la maximum de oportunitățile oferite de digitalizare. Atat pentru comercializarea acestuia, cat si pentru a intreprinde si crea produse si servicii specifice.
Ce competențe vei dobândi cu Masterul Oficial în management hotelier și alimentar și băuturi?
Competențele generale pe care le veți dezvolta sunt:
- Proiectați și implementați strategii comerciale pentru noi oportunități de afaceri în sector.
- Coordoneaza si conduce activitatea comerciala in companiile hoteliere si catering.
- Optimizarea resurselor economice, financiare și umane.
- Evaluează investițiile și ia decizii cu privire la proiecte noi, gestionând și controlând riscurile asociate.
- Definiți politicile necesare în conformitate cu obiectivele strategice ale proiectului.
- Dezvoltați abilități digitale pentru managementul afacerilor.
- Identificați, puneți sau rezolvați o problemă într-un mod relevant și creativ.
Taxa de școlarizare a programului
Oportunități de carieră
Acest master, cu o abordare practică și profesională, vă va permite să vă dezvoltați cariera în următoarele domenii de activitate:
- Administrație publică
- Servicii de călătorie și transport
- Ospitalitate
- Industrie și operațiuni
- Gastronomie & Restaurant
- Vânzări cu amănuntul și produse
- Tehnologie
- Ospitalitate
- Marketing și evenimente
- Consultanta
- Tehnologie
Oportunități de carieră
Principalele oportunități de carieră sunt:
- Director general al companiilor sau grupurilor hoteliere sau restaurante
- Manager de zonă corporativă în lanțuri de hoteluri sau restaurante
- Director pentru alimente și băuturi
- Manager de marketing al unei organizații hoteliere
- Manager divizie hotelieră în grupuri de afaceri
- Supervizor operațiuni într-un centru de catering de grup
- Consultant sau trainer pentru firme de cazare turistica
- Antreprenor in sectorul cazare si catering