Master of Taxation (MTax)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

135255_pexels-photo-209224.jpeg

Înscrieți-vă în singurul program de Master of Taxation (MTax) din regiune - acum cu două opțiuni de program

Programul Master of Taxation (MTax) este un grad profesional de 30-36 de credite, conceput pentru a oferi instruire intensă persoanelor fizice care intenționează să intre în domeniul fiscal și pentru contabili și avocați cu experiență. Studenții se pot înscrie în MTax Direct sau în programul MTax bazat pe clasă.

College of Business Administration (CBA) School of Accountancy oferă singurul program MTax din regiune. Programul oferă un cadru de cunoștințe conceptuale, tehnice și profesionale care ajută studenții să dezvolte expertiza necesară pentru a examina și înțelege multe aspecte ale structurii fiscale. Printr-un curriculum integrat, cu accent pe concepte fiscale, cunoștințe de fond ale impozitării federale și de stat, cercetare fiscală, abilități de comunicare și planificare fiscală, studenții vor dezvolta o capacitate de identificare și rezolvare a problemelor fiscale.

Programul de master de impozitare include un set de cursuri de fundație, care pot fi renunțate pentru cei care au avut studii recente în domeniile de studiu sau pentru cursurile curente, care practică CPA, și au necesitat cursuri de impozitare. Studenții care trebuie să finalizeze cursurile de fundație ar trebui să le ducă vara înainte de a începe programul MTax.

Programul accelerat de BS / Master of Taxation

Programul accelerat de contabilitate BS / Master of Taxation oferă studenților de contabilitate universitară UA la studenți posibilitatea de a finaliza atât gradele de contabilitate BS (BSA) cât și masterul de impozitare (MTax) în 150 de ore de credit semestrial. Studenții care finalizează programul sunt eligibili pentru a participa la examenul CPA în statul Ohio și în multe alte state. Pe lângă o diplomă largă de licență în contabilitate, studenții BSA / MTax accelerați dezvoltă cunoștințe tehnice și profesionale de fond necesare pentru a funcționa ca specialiști în fiscalitate în Statele Unite.

Reperele programului MTax

 • Completați gradul MTax în 21 de luni, urmând cursurile într-o seară pe săptămână pe toată durata programului sau în cel puțin 15 luni în programul online MTax Direct . Clasele încep la 17:20 și se încheie până la 22:00 Nu este necesar un examen de admitere (GMAT) pentru practicarea CPA-urilor sau pentru avocații cu experiență de cel puțin doi ani.
 • Programul de învățământ include 24 de credite de cursuri de impozitare obligatorii și 6 credite de electivi pentru impozitare.
 • Aflați despre restul cerințelor programului MTax bazat pe clasă .

Cursuri MTax Foundation (6 credite)

Pentru studenții cu studii superioare de licență - sesiuni de vară

Studenții fără fonduri contabile sau fiscale ar trebui să înceapă programul în semestrul de vară înainte de începerea programului MTax, înscriindu-se într-un curs de contabilitate financiară și impozit de bază pentru a obține fondul necesar pentru a avea succes în program. Vă recomandăm vara înainte de începerea programului, pentru a nu întârzia absolvirea.

Aplicații internaționale pentru studenți

Este recomandat ca studenții internaționali să aplice cu o lună înainte de aceste date pentru a permite timpul de admitere și procesarea vizelor I-20. Formularele I-20 sunt procesate de serviciile de imigrare ale UA în Centrul Internațional, Sala Buchtel. Dovada competenței în limba engleză este necesară prin producerea unui scor TOEFL acceptabil sau IELTS.

135256_pexels-photo-545062.jpeg

MTax Direct

Școala de contabilitate a Universității din Akron George W. Daverio oferă acum programul său de impozitare absolvent de premier din comoditatea computerului, tabletei sau dispozitivului mobil. Candidații acestui program care urmează planul recomandat pot completa programul MTax Direct în doar 15 luni.

MTax oferă cunoștințe tehnice și profesionale substanțiale și abilități necesare pentru a excela ca profesionist în domeniul fiscal. Deși proiectat în principal pentru profesioniștii contabili și avocați, alți profesioniști interesați de o specializare fiscală vor găsi, de asemenea, programul valoros.

Programul MTax Direct permite studenților să fie în afara campusului și să participe la cursuri live. În cazul în care o obligație de muncă sau călătorii de afaceri intră în conflict cu clasa live, toate clasele sunt înregistrate pentru revizuire ulterioară, dacă este necesar.

Avantajele programului direct MTax

 • Convenabilitate - interactiv și livrat live pe un laptop sau dispozitiv mobil, cu capacitatea de a viziona sesiuni înregistrate la cerere.
 • Instructori experți - CPA-uri cu experiență și avocați cu experiență în domeniul fiscal.
 • Accentul practic - orientat spre practică, oferind cunoștințe aprofundate care pot fi aplicate imediat.
 • Reputație - 30+ ani de reputație pentru excelență în rândul angajatorilor, iar absolvenții sunt foarte recrutați.
 • Flexibilitate - adaptează programul profesioniștilor din domeniul fiscal și personalizabil pentru a se concentra pe o zonă specializată.
 • Eficient - poate fi completat în doar 15 luni.

Admitere

Admiterea la MTax Direct necesită o diplomă de licență în contabilitate sau un doctor Juris (JD). Persoanele fără licență în contabilitate sau JD pot deveni eligibile pentru admitere completând cu succes două cursuri de fundație (6200: 601 Contabilitate financiară și 6200: 627 Fiscalitate federală sau 6200: 531 Impozitare pentru entități) înainte de a fi admise în program. Școala de Contabilitate va oferi acele clase online. Solicitanții JD fără cursuri prealabile de impozitare și contabilitate vor fi sfătuiți să ia aceste cursuri înainte de începerea primului termen al programului.

Avocații și CPA-urile nu au nevoie de un scor GMAT pentru admitere. Alți solicitanți trebuie să obțină un punctaj satisfăcător la GMAT pentru admitere. Solicitanții pot înlocui un punctaj GRE sau LSAT pentru GMAT.

Orar

Datorită naturii sporite a acestui program, sesiunile live nu respectă calendarul semestrial tradițional al Universității, ci sunt grupate în cinci termeni de 10 săptămâni (evitând sezonul fiscal al primăverii). Fiecare clasă se întâlnește o noapte pe săptămână între orele 6 - 21:30

învățământ

Înscrierea totală a programului este de 25.000 USD, împărțită în plăți semestriale. Aceasta exclude scolarizarea pentru cursuri și cărți de fundație.

Datele de începere

 • Toamna - august: 8/24/2020
 • Primăvara - Ianuarie: 1/11/2021
 • Intersesiile de vară și 8 săptămâna 1: 17/05/2021
 • Vara 5 săptămâna 1 și 8 săptămâna 2: 6/7/2021
 • Vara 5 săptămâna 2: 12.07.2021

NOTĂ: Vara are mai mulți termeni: Majoritatea cursurilor de vară sunt oferite online. Astfel, studenții internaționali care doresc să înceapă vara ar putea lua acele clase online înainte de a veni în Statele Unite pentru semestrul toamna. Cerințele ICE din SUA se așteaptă ca studenții internaționali să ia cursuri în persoană în primul semestru în Statele Unite, care nu pot fi făcute la UA vara.

Aplicați aici: href = "https://www.uakron.edu/cba/graduate/applying/
Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to be ... Citeste mai mult

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to become competent and responsible business professionals and leaders. This mission is guided by the belief that business is an applied, global discipline, which is reflected in our extensive partnerships with the business community through numerous Advisory Boards, class projects, and internships, as well as through diverse learning opportunities. Citește mai puţin