Master of Science în Siguranța Alimentară și Ingineria Calității
University Of Debrecen
Informatie cheie
Locația campusului
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* pe an academic
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Discipline academice: Științe agricole
Gradul: Master of Science (MSc)
Calificare: Inginer siguranța și calitatea produselor alimentare
Durata: 4 semestre
Credite obținute: Gradul de masterat necesită finalizarea a 120 de credite (ETC).
Scopul programului: MSc în siguranța și calitatea alimentelor este conceput pentru a dezvolta cunoștințele dumneavoastră de licență și să-l îmbunătățească prin aplicare și cercetare. Domeniul științei alimentelor este larg și programul reflectă această diversitate, cu accent pe calificarea materiilor prime, tehnologia de procesare, analiza calității și asigurarea calității.
Cerințe de limbă: Competență în limba engleză (TOEFL 547 / IELTS 6.0 / examinare orală)
Cerințe de intrare: Diplomă de licență în inginerie alimentară, inginerie chimică, știință biologică, agronomie.
Curs: 49% Practică: 51%
Subiectele principale includ în mod obișnuit (această listă este orientativă și poate fi modificată): Teoria măsurării și modelelor experimentale, așteptările produselor alimentare, protecția consumatorului, tehnica de separare, calitatea și siguranța în tehnologiile alimentare (HACCP în practică), marketingul alimentar, Microbiologie, Management și Comunicare, Metode Spectroscopice, Științe Nutriționale, Biologie Moleculară Esențială, Aspecte Microbiologice ale Calității și Siguranței Alimentelor, Controlul Calității, Managementul Calității, Reglementarea Producției Alimentare, Calitatea și Siguranța, Toxicologia Alimentară, Metode Analitice Hiphenate, și Audit în lanțul alimentar, trasabilitatea în lanțul alimentar, managementul și economia industriei alimentare, radiologia în industria alimentară, metodele rapide analitice și microbiologice, analiza riscului calității și siguranței alimentelor, reologia în testarea alimentelor, stagiul de doctorat, practica: studenții ar trebui completați o practică pe teren de 4 săptămâni. Perspectivele carierei: studenții postuniversitari pot trece la studii de doctorat sau pot găsi locuri de muncă în domeniul cercetării științifice în domeniul alimentației și al dietelor, în predare, consultanță sau în alte sectoare bazate pe știință din industria științei alimentare.
Taxe: Taxa de cerere 150 USD, taxa de procedură de intrare 350 USD
Taxă de școlarizare: 7.500 USD / an
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în Știința și Ingineria Alimentelor
- Valencia, Spania
Master în Inginerie pentru Industria Alimentară
- Parma, Italia