Master of Science in Engineering (MSE) în Inginerie Mecanică

Generalități

Programul de descriere

Ce diferențiază programul MSE UM-Flint?

Cererea de ingineri este în creștere, deoarece tot mai multe companii caută acești profesioniști calificați care să ajute la construirea unei lumi mai bune. Pregătiți-vă să îmbrățișați această oportunitate interesantă cu Master of Science in Engineering (MSE) în programul de inginerie mecanică la University of Michigan-Flint . Proiectat pentru a satisface nevoile unice ale profesioniștilor care lucrează, oferă un program de curs complet sau parțial, cu cursuri pe campus oferite seara. Acest program oferă mentorat de facultate de experți, experiență din lumea reală, echipamente de ultimă generație și multe altele - așa că veți avea tot ce aveți nevoie pentru a reuși la nivel de absolvent și să vă continuați cariera.

Puternic impact economic

Ca parte a curriculum-ului, studenții vor putea dobândi experiență din lumea reală, în timp ce vor face față nevoilor industriei din cadrul comunităților. Ingineria mecanică este cea mai diversificată disciplină inginerească. Prin urmare, carierele în producție, aerospațial, generare de energie, auto, energie, HVAC și biomedicale pot fi îmbunătățite printr-un grad avansat în inginerie mecanică. O bază puternică de absolvenți atrage atenția industriei și ajută la dezvoltarea de noi companii start-up, care sunt esențiale pentru dezvoltarea economică. Mai mult, acest program oferă servicii publice și comunitare Flint, județul Genesee și statul Michigan.

Oportunități de cercetare

Activitățile de cercetare ale programului sunt extrem de interactive cu profesorii de la Universitatea noastră din Michigan, precum și cu comunitatea și industria. Explorările noastre de vârf vor ajuta echipamentul absolvenților MSE cu pregătirea și educația necesară pentru a-și avansa cariera în industrie, guvern și academie.

Facultatea de specialitate

Cursurile de masterat în inginerie mecanică sunt predate de profesori experți care aduc cunoștințe și experiențe profesionale la instruirea lor. Membrii facultății UM-Flint sunt publicate în mod regulat și implicate în cercetări în curs de desfășurare, redactare de propuneri și alte activități academice. De asemenea, sunt mentori devotați care vă vor ghida și vă vor sprijini în aplicarea practic a lecțiilor din clasă.

Resurse UM

Ca parte a sistemului de renume mondial al Universității din Michigan, studenții UM-Flint pot atinge resurse suplimentare, expertiză și contacte în campusurile Ann Arbor și Dearborn. „Porumb și albastru prin și prin”, comunitatea noastră de sprijin oferă studenților o asistență de neprețuit în cercetare, crearea de rețele și alte inițiative.

Clasele mici

Îți vei completa MSE-ul cu o mică cohortă de colegi studenți care îți împărtășesc pasiunea pentru rezolvarea problemelor, inovația și managementul de proiect. Această structură de cohortă permite o mulțime de interacțiuni, permițându-vă să dezvoltați o rețea puternică de suport pentru dezvoltarea personală și profesională. Proiectele curriculare creează un mediu de colaborare care vă ajută să vă dezvoltați abilități practice și tehnice.

Inginerie Mecanică (MSE)

Programul Master of Science in Engineering (MSE) oferă studenților un background puternic în principiile ingineriei mecanice și o cunoaștere aprofundată a celor mai noi tehnologii din domeniu, care se extinde dincolo de experiența de licență. Programul este conceput pentru a satisface nevoile unice ale profesioniștilor care lucrează.

Cerințe preliminare

 • EGR 230 - Statice (3).
 • EGR 260 - Mecanica solidelor deformabile (3).
 • EGR 280 - Știința materialelor inginerești (3).
 • EGR 315 - Proiectarea elementelor mașinii (3).
 • EGR 350 - Mecanica fluidelor (3).
 • EGR 353 - Termodinamica (3).
 • EGR 370 - Dinamică (3).

cerinţe

A. Cursuri de bază (12 credite)

 • EGR 511 - Mecanica avansată a materialelor (3).
 • EGR 532 - Termodinamică avansată (3).
 • EGR 540 - dinamică avansată și control (3).
 • EGR 550 - Mecanica avansată a fluidelor (3).

B. Electivi (12 credite)

 • Patru cursuri EGR la nivel de absolvent sau trei cursuri EGR la nivel absolvent și un curs AUE. Un maxim de 9 credite la cursurile predate atât la nivel de licență, cât și la nivel de absolvenți (în prezent EGR 510, EGR 551) și o notă minimă de B (3,0) în fiecare.

C. Opțiunea de alegere (6 credite)

Una dintre următoarele opțiuni:

Opțiunea tezei

Studenții care aleg opțiunea de teză trebuie să asigure un consilier de teză și să se înscrie la două cursuri de teză. Finalizarea cu succes și apărarea orală a tezei sunt necesare pentru a câștiga credit pentru aceste cursuri. Toate acestea trebuie să se conformeze standardelor universitare.

Notă: Cursul de studiu independent nu este permis pentru cerințele programului în opțiunea tezei.

 • EGR 595 - Teza de master I (3).
 • EGR 596 - Teza de master II (3).

Opțiunea non-tezei

 • Două cursuri suplimentare la nivel de EGR sau AUE și performanțe satisfăcătoare la examenul de ieșire la nivel de masterat.

Notă: Un singur curs de studiu independent este permis pentru cerințele programului în opțiunea non-teză. De asemenea, a se vedea nota din punctul B.

Transferul de credite

Cu aprobarea coordonatorului de absolvire a ingineriei, studenții pot transfera sau alege drept absolvenți non-candidați la licență (NCFD), până la șase credite de cursuri de nivel absolvent în inginerie.

Admitere

cerinţe

 • Licență în inginerie mecanică de la un colegiu sau o universitate acreditată regional
 • O medie generală minimă de 3,0 puncte pe o scară 4.0
 • Finalizarea examenului de înregistrare absolvită (GRE)

Nu aveți o diplomă în inginerie mecanică?

Studenții potențiali din alte discipline inginerești pot fi, de asemenea, luați în considerare pentru admiterea la program. Un student care nu a obținut o diplomă de licență în inginerie mecanică poate fi obligat să finalizeze cursuri de inginerie mecanică înainte de admiterea periodică la program.

Punerea în aplicare

Pentru a fi luat în considerare pentru admitere, trimiteți o cerere online mai jos. Alte materiale pot fi trimise prin e-mail la FlintGradOffice@umich.edu sau livrate la Biroul Programelor Absolvente, 251 Biblioteca Thompson.

 • Cerere de admitere absolvită
 • Taxa de cerere de 55 USD (nerambursabilă)
 • Au participat transcrieri oficiale de la toate colegiile și universitățile
 • Scoruri GRE (generale) trimise Codului instituțional al University of Michigan-Flint # 1853
 • Două scrisori de recomandare. Recomandările ar trebui să fie de la persoane care sunt familiare cu activitatea dumneavoastră în contexte academice sau profesionale și care pot să comenteze abilitățile dvs. de gândire critică, capacitatea dvs. de a întreprinde proiecte independente și capacitatea dvs. de colaborare cu colegii. Cererile de recomandare electronică sunt trimise ca parte a procesului de solicitare online.
 • Declarație de scop: descrieți obiectivele dvs. pentru studiul absolvent și motivele pentru care ați selectat acest program. Declarațiile pot fi depuse online în timpul procesului de depunere a cererii sau trimise prin e-mail la FlintGradOffice@umich.edu.

Datele aplicației

Trimiteți toate materialele de depunere a cererilor la Oficiul Programelor de absolvire până la ora 17:00 din ziua limită de depunere a cererii. Acest program oferă admitere continuă cu recenzii lunare ale aplicației. Pentru a fi luate în considerare pentru admitere, toate materialele de cerere trebuie să fie prezentate înainte sau înainte:

 • Toamna - 1 mai (considerație garantată / termenul internațional al studenților *)
 • Toamna - 1 august (dacă spațiul permite, doar cetățeni americani și rezidenți permanenți)
 • Iarna - 1 octombrie (considerație garantată / termenul internațional pentru studenți)
 • Iarna - 15 noiembrie (dacă spațiul permite, doar cetățeni americani și rezidenți permanenți)

* Studenții trebuie să solicite până la această dată să fie luați în considerare pentru burse, subvenții și asistență de cercetare.

Aplicarea ca student internațional

Studenții internaționali trebuie să prezinte documentație suplimentară pentru a intra în program.

Cerințe internaționale

Pe lângă materialele necesare tuturor studenților, studenții internaționali trebuie să furnizeze documentație suplimentară la momentul depunerii cererii:

 • Certificat de absolvire sau diplomă care indică conferirea licenței și data la care a fost acordat. (Dacă ați urmat un colegiu sau o universitate care include informații de licență în fișa transcrierii sau a foii de marcă, nu este necesar un certificat sau o diplomă.)
 • Competență în limba engleză: Dacă engleza nu este limba ta maternă, trebuie să demonstrezi competența în limba engleză.
 • Certificare financiară: Studenții internaționali care doresc o viză F-1 trebuie să depună un formular de declarație de sprijin financiar cu documentație justificativă. Acest document poate fi accesat prin intermediul iService. Este utilizat pentru a determina dacă sunteți eligibil pentru admitere.

Sunteți bineveniți aici, video:

Ultima actualizare Ian 2020

Despre facultate

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number ... Citeste mai mult

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number of students into our classrooms, equipping them with the knowledge, experiences, and skills to make lasting contributions to the businesses, organizations, and communities they help shape. We invite you to see how our students, faculty, staff, and campus are making a real difference. Citește mai puţin