Master of Science in Computer Science and Information Systems

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Ce stabilește UM-Flint's Computer Science

Programul Master of Science (Computer Science and Information Systems) oferă concentrări în informatică sau sisteme informaționale, precum și o pistă rapidă pregătitoare pentru cei fără cunoștințe informatice. Te pregătește să intri și să excelezi într-o carieră ca administrator, analist, proiectant, dezvoltator sau echipă de tehnologie de lider.

Format flexibil

Indiferent dacă locuiești departe de campus sau de aproape, MS in Computer Science and Information Systems este proiectat pentru a-ți adapta viața și obiectivele. Cyber Classroom vă permite să vă adaptați experiența de învățare. Profitați de comoditatea învățării online de la distanță, de interacțiunea față în față a clasei sau de o combinație a ambelor. Abordarea noastră redefinește experiența tradițională în clasă cu o îmbinare perfectă a învățării în clasă și online.

Cyber Classroom

Deveniți cufundați în prelegerile surprinse în experiența noastră unică de clasă cibernetică printr-un sistem avansat de înregistrare audio-video robotizată. Sistemul procesează mai multe camere, microfoane și dispozitive digitale de intrare, cum ar fi tablele digitale și camerele de documente cu un sistem inteligent de înregistrare autonom pentru a capta totul cu claritate. Ca student online, veți putea interacționa cu facultatea prin sistemul nostru online de gestionare a conținutului BlackBoard®. Veți avea, de asemenea, capacitatea de a utiliza funcția de redare la cerere, permițându-vă să urmăriți cursurile de câte ori este necesar pentru a înțelege conceptele.

Studiu de mărturie

Ascultă ce are de spus unul dintre studenții noștri despre program:

Opțiuni de concentrare

Concentrare în informatică - Acest program riguros este conceput pentru a vă oferi cunoștințe aprofundate și de ultimă generație a tehnologiilor critice legate de computer. Cursurile învață elevii în mai multe discipline ale informaticii, incluzând algoritmi, arhitectură, inteligență artificială, baze de date și rețele.

Concentrarea sistemelor informaționale - Acest program inovator oferă două piese: Sisteme de informații despre afaceri și Sisteme de informații pentru sănătate. Alegeți piesa care vă susține obiectivele și interesele profesionale pentru a obține pregătirea specializată necesară pentru domeniul dvs. de carieră. Cei care urmăresc sistemul de informații despre afaceri pot completa cursuri de tehnologie cu cursuri de afaceri, inclusiv contabilitate, economie de afaceri, antreprenoriat, management global și analiză cantitativă. Cei care completează sistemele de informații despre sănătate pot completa cursuri suplimentare în management financiar, administrare și politici în domeniul sănătății și probleme legale pentru a vă personaliza experiența de învățare.

Dual Degrees

Studenții din programul cu două grade au opțiunea de a completa două grade: un Master of Science (MS) în informatică și sisteme informaționale, cu o concentrare în sisteme informaționale și un master în administrarea afacerilor (MBA), cu o concentrare în sisteme informatice. Mai multe informații pentru acest grad este disponibil aici.

Real-World Experience

Veți putea aplica cunoștințele pe care le obțineți în clasă și să cercetați tehnologia din UM-Flint prin proiecte tehnologice semnificative cu aplicații din lumea reală. Accentul programului pe munca de proiect bazat pe echipă vă permite să construiți abilitățile de colaborare necesare pentru a fi un membru al echipei și lider eficient.

Opțiune rapidă

Disponibilă pentru studenții fără licență în informatică sau un domeniu aferent, această opțiune constă, de obicei, în cinci cursuri axate pe competențele de bază ale rețelei, arhitectură, algoritmi și baze de date. Cei care dețin o diplomă de licență într-un domeniu de arte liberale sau de afaceri pot fi solicitați să urmeze cursuri suplimentare de matematică și programare. Toate cursurile pre-obligatorii ale Fast Track sunt predate în formatul cyber-class.

Teza sau pista non-teză

Indiferent de concentrație pe care o selectați, trebuie să alegeți între o piesă de teză sau o piesă non-teză. Piesa tezei necesită studenților să scrie o lucrare de cercetare și să conducă o apărare orală în plus față de lucrările necesare. Studenții care finalizează pista fără teză completează credite suplimentare la cursuri elective de nivel absolvent și obțin performanțe satisfăcătoare la examenul de ieșire la nivel de master.

Rezultate

Programul a absolvit aproximativ cincizeci de studenți pe an. Am avut, de asemenea, un număr de studenți care urmează doctoratul la instituții regionale de conducere, inclusiv: Universitatea de Stat Michigan, Universitatea de Stat Wayne, Universitatea Purdue și Universitatea Oakland.

Oportunitățile de a aplica învățare în clasă, cercetare și tehnologie nouă abundă la UM-Flint. Un exemplu recent a văzut că facultățile de informatică și studenții își unesc forțele cu cei de la Departamentul de asistență medicală pentru a crea un joc video educativ care să ajute studenții care alăptează să învețe cum să ofere îngrijire congruentă pacienților din medii culturale diverse.

Cursuri

Cerințe preliminare

A. Matematică

 • MTH 118 - Calcul pentru management și științe sociale (4)

B. Programare

 • Studenții (cu excepția studenților UM-Flint CSC și CSI) vor fi obligați să ia un test de competență în programare și, pe baza scorului său, să ia credite suplimentare pentru cursurile de programare prealabile:

Studenții cu pregătire tehnică vor fi încurajați să ia:

 • CSC 500 - Programare intensivă și rezolvare a problemelor bazate pe computer (3)

Studenții care nu au cunoștințe tehnice vor fi încurajați să ia:

 • CSC 175 - Rezolvarea problemelor și programare (4)
 • și unul de la:
 • CSC 275 - Rezolvarea problemelor și programare II (4)
 • CSC 276 - Rezolvarea problemelor și programarea II în Java (4)

C. Cursuri suplimentare CSC / CIS

 • CSC 335 - Rețele de calculatoare I (3)
 • CSC 382 - Inginerie software (3)
 • CSC 384 - Proiectare bază de date (3)

Unul din:

 • CIS 360 - Hardware și software pentru tehnologia informației (3)
 • CSC 365 - Arhitectura computerului (3)

Și pentru studenții care urmăresc concentrarea în informatică:

 • CSC 375 - Structuri de date (3)

Cerințe, concentrare în informatică

Cursuri în informatică și sisteme informaționale, după cum urmează:

Cursuri de bază (12 credite)

 • CSC 535 - Rețele de calculatoare avansate (3)
 • CSC 565 - Arhitectura sistemelor de calculatoare (3)
 • CSC 575 - Analiza algoritmului și complexității (3)
 • CSC 582 - Concepte avansate de baze de date și aplicații emergente (3)

Electives (12 credite)

Patru cursuri suplimentare de 500 de nivel CSC sau CSI, inclusiv un minimum de 6 credite la cursurile CSC și excluzând cursurile independente de studiu.

Opțiunea de alegere (6 credite)

Una dintre următoarele opțiuni:

Opțiunea tezei

Șase credite în cercetarea tezei, constând dintr-un proiect de cercetare cu o lucrare finală și o apărare orală.

 • CSC 595 - Teza de master I (3)
 • CSC 596 - Teza de master II (3)

Opțiunea non-tezei

Performanțe satisfăcătoare la examenul de ieșire la nivel de masterat și șase credite suplimentare la cursuri elective absolvente la nivel CSC, inclusiv cel mult un curs de studiu independent.

Cerințe, concentrare sisteme informaționale

Cursuri în domeniul informaticii, sistemelor informaționale și profesiilor de management sau de sănătate, după cum urmează:

Cursuri de bază (9 credite)

Unul din:

 • CIS 510 - Sisteme informatice (3)
 • CSI 555 - Informatică pentru sănătate (3)

Doi din:

 • CSC 535 - Rețele de calculatoare avansate (3)
 • CSC 580 - Inginerie software avansată (3)
 • CSC 582 - Concepte avansate de baze de date și aplicații emergente (3)

Track of Choice (6 credite)

Una dintre următoarele piese:

Urmărirea sistemelor de informații de afaceri

Doi din:

 • ACC 521 - Contabilitate pentru manageri (3)
 • FIN 551 - Economie în afaceri (3)
 • INB 585 - Dimensiuni globale ale managementului (3)
 • EIM 545 - Antreprenoriat (3)
 • SCM 512 - Analiză cantitativă aplicată (3)
 • SCM 571 - Managementul operațiunilor (3)

Urmărirea sistemelor informaționale de sănătate

Doi din:

 • PHS 501 - Politica și administrarea sănătății publice (3)
 • HCR 509 - Aplicații ale managementului strategic în sistemele de îngrijire a sănătății (3)
 • HCR 577 - Aplicații ale managementului financiar în asistența medicală (3)
 • HCR 587 - Probleme legale în asistența medicală (3)

Electives (9 credite)

Trei cursuri suplimentare CSI și / sau CSC la nivelul 500, cu excepția cursurilor de studiu independente și excluzând:

 • CIS 510 - Sisteme informatice (3)
 • CSI 555 - Informatică pentru sănătate (3)

Opțiunea de alegere (6 credite)

Una dintre următoarele opțiuni:

Opțiunea tezei

Șase credite în cercetarea tezei, constând dintr-un proiect de cercetare cu o lucrare finală și o apărare orală.

 • CIS 595 - Teza de master I (3)
 • CSI 596 - Teza de master II (3)

Opțiunea non-tezei

Performanțe satisfăcătoare la examenul de ieșire la nivel de masterat și șase credite suplimentare la cursuri elective absolvente la nivel CSC, inclusiv cel mult un curs de studiu independent.

Transferul de credite

Cu aprobarea Comitetului de absolvire CSIS, studenții pot transfera sau alege un absolvent non-candidat pentru diplomă (NCFD), până la șase credite de cursuri la nivel de absolvent în sistemele de informatică și informații.

Admitere

cerinţe

Este preferat gradul de licență în cadrul unei instituții acreditate la nivel regional în informatică, sisteme informatice sau inginerie computerizată. Solicitanții cu alte diplome de licență pot intra în program în timp ce finalizează cursurile Fast Track pentru a le permite să obțină rapid cunoștințele de fond necesare.

Media generală minimă de 3,0 puncte pe o scară 4.0

Autorizație de stat pentru studenți online

În ultimii ani, guvernul federal a subliniat necesitatea ca universitățile și colegiile să fie în conformitate cu legile educației la distanță ale fiecărui stat în parte. Dacă sunteți un student din afara statului care intenționează să vă înscrieți într-un program online, vizitați pagina Autorizării de stat pentru a verifica starea UM-Flint cu starea dvs.

Punerea în aplicare

Pentru a fi luat în considerare pentru admitere, trimiteți o cerere online mai jos. Alte materiale pot fi trimise prin e-mail la FlintGradOffice@umich.edu sau livrate la Biroul Programelor Absolvente, 251 Biblioteca Thompson.

 • Cerere de admitere absolvită
 • Taxa de cerere de 55 USD (nerambursabilă)
 • Au participat transcrieri oficiale de la toate colegiile și universitățile
 • Trei scrisori de recomandare de la persoane care îți pot evalua abilitatea savantă și / sau profesională (Cel puțin o recomandare trebuie să fie de la o referință academică). Această cerință este renunțată la toți absolvenții Universității din Michigan.
 • Declarație de scop care descrie obiectivele dvs. pentru studiul absolvent și motivele pentru selectarea acestui program
 • Studenții internaționali trebuie să depună documentație suplimentară.

Cerințe internaționale

Pe lângă materialele necesare tuturor studenților, studenții internaționali trebuie să furnizeze documentație suplimentară la momentul depunerii cererii:

 • Certificat de absolvire sau diplomă care indică conferirea licenței și data la care a fost acordat. (Dacă ați urmat un colegiu sau o universitate care include informații de licență în fișa transcrierii sau a foii de marcă, nu este necesar un certificat sau o diplomă.)
 • Competență în limba engleză: Dacă engleza nu este limba ta maternă, trebuie să demonstrezi competența în limba engleză.
 • Certificare financiară: Studenții internaționali care doresc o viză F-1 trebuie să depună un formular de declarație de sprijin financiar cu documentație justificativă. Acest document poate fi accesat prin intermediul iService. Este utilizat pentru a determina dacă sunteți eligibil pentru admitere.

Cerințe de competență engleză

Dacă limba engleză nu este limba ta maternă, chiar dacă în prezent sunteți cetățean american sau rezident permanent și indiferent cât timp ați locuit sau ați fost educat în SUA *, trebuie să demonstrați competența în limba engleză, furnizând dovezi printr-una dintre metodele:

 1. Luați testul de engleză ca limbă străină (TOEFL), testul internațional de limbă engleză (IELTS), testul Michigan English (MET) (înlocuiește MELAB) sau examen pentru certificatul de competență în limba engleză (ECPE). Scorurile trebuie să aibă cel mult doi (2) ani.
  • Scorurile minime acceptabile pentru admitere sunt următoarele:
   • Test bazat pe hârtie TOEFL: 560 în general
   • TOEFL iBT: 84 în general
   • IELTS: 6,5 per total (Scriere academică)
   • MET: scor general de 52 (nivel B2)
   • ECPE: Certificat de competență
 2. Oferiți o transcriere oficială care arată un grad obținut la un colegiu sau universitate american acreditat SAU o diplomă obținută la o instituție străină unde limba de învățare a fost exclusiv engleza ** SAU finalizarea cu succes („C” sau mai mare) a ENG 111 sau ENG 112 sau echivalentul său.

Cerință specială pentru cetățenii Indiei: Solicitanții care au participat la o instituție din India unde limba de învățare era exclusiv engleza nu pot utiliza această metodă exclusiv pentru a îndeplini cerințele de competență engleză. Solicitanții care au participat la o instituție verificată în limba engleză trebuie să depună, de asemenea, un punctaj de testare aprobat sau să folosească una din celelalte metode aprobate. Cei care au un scor 5.0 IELTS vor fi eligibili pentru admitere standard și nu vor mai avea nici o cerință de competență în limba engleză; cei cu un punctaj de 5,0 IELTS nu vor fi admisi.

* Dacă sunteți un cetățean american sau un rezident permanent și doriți să renunțați la această cerință, puteți face cazul dumneavoastră directorului programului CSIS. La rândul său, directorul trebuie să aducă cazul decanului programelor de absolvire. Trebuie să furnizați suficiente dovezi că aveți competența de engleză necesară.

** Universitatea își rezervă dreptul de a solicita unui solicitant să furnizeze alte dovezi de competență în limba engleză dacă surse independente nu pot verifica dacă limba de învățare a fost exclusiv engleza.

Datele aplicației

Trimiteți toate materialele de depunere a cererilor la Oficiul Programelor de absolvire până la ora 17:00 din ziua limită de depunere a cererii. Acest program oferă admitere continuă cu recenzii lunare ale aplicației. Pentru a fi luate în considerare pentru admitere, toate materialele de cerere trebuie să fie prezentate înainte sau înainte:

 • Toamna - 1 mai (considerație garantată / termenul internațional al studenților *)
 • Toamna - 1 august (dacă spațiul permite, doar cetățeni americani și rezidenți permanenți)
 • Iarna - 1 octombrie (considerație garantată / termenul internațional pentru studenți)
 • Iarna - 15 noiembrie (doar cetățeni americani și rezidenți permanenți)
 • Primăvara - 15 martie (doar cetățeni americani și rezidenți permanenți)

* Trebuie să solicitați admiterea până la termenul de revizuire timpurie pentru a fi eligibil pentru burse, subvenții și asistențe de cercetare.

Transfer de credit

Cu aprobarea Comitetului de absolvire CSIS, studenții pot transfera sau alege un absolvent non-candidat pentru diplomă (NCFD), până la șase credite de cursuri la nivel de absolvent în sistemele de informatică și informații.

Sunteți bineveniți aici, video:

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number ... Citeste mai mult

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number of students into our classrooms, equipping them with the knowledge, experiences, and skills to make lasting contributions to the businesses, organizations, and communities they help shape. We invite you to see how our students, faculty, staff, and campus are making a real difference. Citește mai puţin