Master of Science / Maestru de Inginerie în Inginerie Chimică și Biochimică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Dezvoltarea liderilor de inginerie

Rutgers School of Engineering oferă studenților cu un profil tehnic puternic și le pregătește pentru cariere de lider în profesii captivante și provocatoare. Atât învățământul, cât și cercetarea noastră sunt înrădăcinate în principiile științifice, încorporând în același timp cunoștințele despre provocările actuale.

 • Master of Science (MS)
 • Master of Engineering (ME)

116410_161102_hamerman_384.jpg

Programul de inginerie chimică și biochimică a programului Rutgers oferă un program cuprinzător și modern de programare chimică, cu activități de cercetare interesante și inovatoare în domenii precum nanoscience și nanotehnologie, fenomene de transport, inginerie de reacție, termodinamică și simulări moleculare, separări și inginerie sistemelor de proces.

De asemenea, avem activități trans-disciplinare extinse în bioinginerie și biotehnologie și știință polimerică și inginerie de materiale. În plus, departamentul este primul de acest gen din țară care oferă un spectru complet de formare și cercetare absolvită în inginerie farmaceutică, o zonă emergentă care va avea un impact în expansiune în deceniile următoare.

Departamentul are o facultate dinamică și activă de 22 de cercetători de vârf în multe domenii ale ingineriei chimice. Bazându-se pe o bază foarte solidă în metodele computationale, modelare și ingineria sistemelor, activitatea facultății noastre este grupată în următoarele domenii:

 • Știință și tehnologie farmaceutică.
 • Inginerie în științele vieții (biotehnologie, inginerie biomoleculară, inginerie de țesuturi).
 • Proiectarea, fabricarea și aplicațiile materialelor nanostructurate.

Opțiuni de diplomă

MS (opțiunea tezei)

30 de credite de curs, inclusiv 15 credite de cursuri de bază, 9 credite de electives și 6 credite de cercetare.

MS (opțiune non-teza)

30 de credite de curs, inclusiv 15 credite de cursuri de bază și 15 credite de electives

Studenții non-teza pot urma una din cele două curriculum-uri în alegerea opțiunilor:

 • Curriculumul de inginerie chimică și biochimică.
 • Programul de inginerie farmaceutică.

M.ENG în ingineria și știința farmaceutică (opțiunea non-teză)

30 de credite de curs, inclusiv 15 cursuri de bază și 15 cursuri elective.

116411_160512_hamerman_0999.jpg

De ce Rutgers School of Engineering pentru Școala Universitară?

 • Abordare extrem de interdisciplinară, integrativă a educației și formării absolvenților.
 • O comunitate dinamică și diversă.
 • Situat regional în apropiere de New York, Washington, DC, Philadelphia și Boston.
 • Legături strânse și apropiere de industriile de top.
 • Studii accesibile și mai multe burse și burse disponibile.
 • Rutgers Global oferă asistență completă în asigurarea vizelor și a documentației.

Rutgers School of Engineering masterat de la Rutgers School of Engineering sunt destinate studentilor interesati sa-si aprofundeze cunostintele intr-o disciplina speciala de inginerie pentru dezvoltarea industriala si de cercetare. Oferim programe de nouă grade prin intermediul a șapte departamente de inginerie, împreună cu un angajament global pentru cercetare avansată și bursă.

Un curriculum de bază al fundamentelor este completat cu electives care permit studenților să se concentreze asupra domeniilor care au o relevanță directă pentru inovațiile în prim-planul cercetării. Elevii care absolvesc cu un grad avansat de la Rutgers sunt bine plasate pentru a întreprinde o carieră într-o gamă diversă de domenii industriale și corporative.

Școala noastră asigură standarde academice riguroase, încurajează colaborarea interdisciplinară dintre facultate și studenți și supraveghează inițiativele inovatoare de dezvoltare profesională care pregătesc studenții absolvenți pentru a reuși atât în cariera academică, cât și în cea non-academică.

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

At Rutgers School of Engineering our graduate students are valuable partners in research, instruction, and outreach. We offer graduate degree programs for dynamic students in 10 areas of study. With n ... Citeste mai mult

At Rutgers School of Engineering our graduate students are valuable partners in research, instruction, and outreach. We offer graduate degree programs for dynamic students in 10 areas of study. With nearly $70 million in research expenditures and nearly 200 faculty members engaging in research on a broad range of topics that impact society, the nation, and the global community, the School of Engineering is a dynamic and academically supportive environment for pursuing graduate studies. Citește mai puţin
Municipiul Piscataway