Despre

Master of Science în programul de management al energiei durabile (MSSEM) se concentrează pe producerea, transformarea, distribuția și gestionarea energiei regenerabile. Este conceput pentru a oferi studenților o educație echilibrată în domeniul științei, ingineriei și managementului energiei regenerabile.

Cursurile de bază ale acestui program oferă abilitățile și expertiza necesare pentru o înțelegere globală a celor mai recente aspecte tehnologice, instituționale și economice legate de planificarea și dezvoltarea durabilă a energiei regenerabile.

Acest program de masterat profesional abordează, de asemenea, lipsa de leadership în domeniul energiei regenerabile și al companiilor afiliate. Oferă studenților competențe manageriale care le vor permite să monitorizeze sistemele complexe social-tehnice legate de energie și mediu.

Cerințe de aplicare și admitere în cadrul MSSEM

Programul MSSEM este conceput pentru absolvenții de facultate care dețin o diplomă de licență sau echivalent în inginerie, fizică, chimie, informatică și matematică.

Candidații a căror pregătire academică nu are cerințe specifice pentru programul MSSEM absolvent ar putea fi necesar să ia cursuri obligatorii de licență înainte de admiterea în programul de absolvent.

Cerințe de gradul MSSEM

Pentru a obține un grad MSSEM, un student trebuie:

1. Să îndeplinească cerințele majore (24 SCH) de curs pentru MSSEM, în plus față de orice cursuri de licență prealabilă care ar putea fi necesare.

2. Completați și apărați cu succes teza (SEM 5633 6 SCH) sau proiectul final MS (SEM 5333 3 SCH). Elevii care selectează opțiunea de proiect trebuie, de asemenea, să treacă o opțiune suplimentară aprobată pentru 3 SCH.

3. Să aibă o AAP totală de cel puțin 3,00.

4. Câștigați un grad de B sau mai bine în toate cursurile care se mizează pe MSSEM.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Al Akhawayn University (in Ifrane) »

Ultima actualizare Octombrie 29, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2020
Duration
1 - 3 anii
Part time
La zi
Price
2,650 MAD
După locații
După dată
Start Date
Aug 2020
Termen limită de aplicare

Aug 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Al Akhawayn Institutional Video

Excellence and Identity at Al Akhawayn University at School of Science and Engineering