Master of Science în managementul energiei durabile (MSSEM)

Generalități

Programul de descriere

Despre

Master of Science în programul de management al energiei durabile (MSSEM) se concentrează pe producerea, transformarea, distribuția și gestionarea energiei regenerabile. Este conceput pentru a oferi studenților o educație echilibrată în domeniul științei, ingineriei și managementului energiei regenerabile.

Cursurile de bază ale acestui program oferă abilitățile și expertiza necesare pentru o înțelegere globală a celor mai recente aspecte tehnologice, instituționale și economice legate de planificarea și dezvoltarea durabilă a energiei regenerabile.

Acest program de masterat profesional abordează, de asemenea, lipsa de leadership în domeniul energiei regenerabile și al companiilor afiliate. Oferă studenților competențe manageriale care le vor permite să monitorizeze sistemele complexe social-tehnice legate de energie și mediu.

Cerințe de aplicare și admitere în cadrul MSSEM

Programul MSSEM este conceput pentru absolvenții de facultate care dețin o diplomă de licență sau echivalent în inginerie, fizică, chimie, informatică și matematică.

Candidații a căror pregătire academică nu are cerințe specifice pentru programul MSSEM absolvent ar putea fi necesar să ia cursuri obligatorii de licență înainte de admiterea în programul de absolvent.

Cerințe de gradul MSSEM

Pentru a obține un grad MSSEM, un student trebuie:

  • Îndepliniți cerințele majore (24 SCH) de curs pentru MSSEM, pe lângă orice premise prealabile de cursuri care pot fi necesare.
  • Finalizați și apărați cu succes Teza (SEM 5633 6 SCH) sau proiectul final MS (SEM 5333 3 SCH). Studenții care selectează opțiunea de proiect trebuie, de asemenea, să treacă o alegere suplimentară aprobată pentru 3 OCS.
  • Au un GPA total de cel puțin 3.00.
  • Câștigă o notă de B sau mai bună în toate cursurile care contează către MSSEM.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Inaugurated in 1995 by His Majesty King Hassan II and Crown Prince Abdallah bin Abdel-Aziz of Saudi Arabia, Al Akhawayn University redefines the classic American liberal arts educational experience at ... Citeste mai mult

Inaugurated in 1995 by His Majesty King Hassan II and Crown Prince Abdallah bin Abdel-Aziz of Saudi Arabia, Al Akhawayn University redefines the classic American liberal arts educational experience at an affordable price on an architecturally stunning modern campus amidst the beauty of Morocco's Middle Atlas Mountains. Citește mai puţin