Master of Science în TIC pentru Internet și Multimedia

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Masterat surprinde evoluția profesiei de inginer informațional și reprezintă o abordare didactică modernă care combină atât cunoștințe fundamentale solide, cât și abilități tehnologice avansate.

Concentrându-se pe dispozitive, rețele, semnale, precum și pe probleme interdisciplinare (date mari, fotonică, științe ale vieții), programul oferă atât cursuri teoretice puternice, cât și predare orientată spre cercetare aplicată către tehnologii avansate pentru societatea viitoare.


Pixabay / Pexels

Structura programului

Calea 1 - Telecomunicații
Calea 2 - Sisteme cibernetice
Calea 3 - TIC pentru viață și sănătate
Calea 4 - Fotonică

Oportunități de carieră

Absolvenții lucrează ca experți în analiza, proiectarea, planificarea și gestionarea sistemelor și aplicațiilor TIC complexe; operatorii de rețele și sisteme de telecomunicații; producători din sectorul TIC și apărare; gestionarea și dezvoltarea aplicațiilor și serviciilor TIC ; integratori de sisteme și firme de consultanță TIC ; organismele de reglementare, organismele de standardizare și organismele de certificare; cercetare
și centre de dezvoltare și Academia; Case de software; consultanți în inginerie; servicii multimedia în rețea (afaceri și divertisment).

Calificarea de intrare

Diplomă de licență (sau echivalent)

  • Este necesară o diplomă de licență de minimum trei ani (sau echivalent) în inginerie sau domenii conexe (de exemplu, matematică), cu competențe dovedite în ingineria informației și matematică.
  • Documentele de calificare de intrare sunt acceptate în următoarele limbi: engleză / italiană.
  • Puteți obține adesea o transcriere adecvată de la școala dvs. Dacă nu este cazul, veți avea nevoie de traduceri oficiale împreună cu copii verificate ale originalului.
  • Trebuie să luați cu dumneavoastră documentele originale de calificare pentru intrare atunci când mergeți în cele din urmă la universitate.
  • Dacă sunteți admis la cursul de diplomă, va trebui să prezentați alte documente, inclusiv copii originale și traduse / legalizate ale calificărilor dvs. anterioare etc. Nu sunt necesare documente legalizate în etapa de depunere a candidaturii.

Cerințe de limbă

Engleză; Nivelul B2 ( CEFR ) sau echivalent

Ultima actualizare Dec 2020

Despre facultate

The University of Padova is one of Europe’s oldest and most prestigious seats of learning; it is a multi-disciplinary university that aims to provide its students with both professional training and a ... Citeste mai mult

The University of Padova is one of Europe’s oldest and most prestigious seats of learning; it is a multi-disciplinary university that aims to provide its students with both professional training and a solid cultural background. A qualification from the University of Padova is a symbol of having achieved an ambitious objective, one that is recognised and coveted by both students and employers alike. Citește mai puţin