Master of Science în Sistemele Alimentare

Generalități

6 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Masterul pilot în programul Food Systems este oferta unică a EIT Food pentru a dezvolta talentele de vârf pentru sectorul alimentar. Programul se bazează pe o combinație de abilități esențiale pentru a deveni inovatori și antreprenori eficiente din sectorul alimentar , împreună cu abilități tehnice cheie care sunt adaptate la cariera individuală Pathway pentru fiecare elev.

Abordarea programului este unică în modul în care studenții pot selecta Pathways studiu dintr-o gamă largă de profiluri la diferite universități europene pentru a se potrivi cu ambițiile lor de carieră.

Masteratul integrat în sisteme alimentare va dota o nouă generație de talente de top cu abilitățile, competențele și cunoștințele pentru a deveni inovatori și antreprenori în sectorul alimentar. Gradul de Master va oferi cel mai bun program de învățământ inovativ din clasă, care depășește o serie de provocări în acest sector - colaborarea industriei în dezvoltarea și execuția programului asigură asigurarea unor criterii cheie de angajare și studenții au acces la resurse și informații de la partenerii industriali și întreprinderile antreprenoriale. Cu mobilitatea geografică și organizațională ca o caracteristică principală, studenții vor studia la trei universități diferite și vor fi expuși la o serie de setări organizaționale pentru a-și îmbunătăți înțelegerea în sectorul alimentar. Sustenabilitatea este construită prin concentrarea asupra sistemelor care gândesc să expună provocările actuale și viitoare și să inspire soluții extrem de creative.

Pentru primul aport de studenți în toamna anului 2020, cinci parteneri academici (Universitatea din Hohenheim, Universitatea din Torino, Universitatea din Varșovia, Universitatea Autonomă din Madrid și Universitatea de Lectură) vor oferi piese semestriale profilate individual.

O serie de scutiri de taxă de participare vor fi disponibile pentru studenți.

Scopul cursului

Programul "Master in Sisteme Alimentare" ( MFS ) este un program integrat de studii postuniversitare, organizat de instituții academice și parteneri industriali din întreaga rețea parteneră europeană EIT Food. Scopul său este de a pregăti elevii pentru a conduce o viitoare transformare a sistemului alimentar și pentru a spori competitivitatea viitoarelor lor companii angajatoare. Programul MFS promovează o cunoaștere profundă a sistemului alimentar ca lanț valoric integrat, oferind studenților posibilitatea de a studia consecutiv la trei instituții academice care oferă blocuri semestre distincte, fiecare dintre ele concentrându-se asupra unor domenii specifice ale sistemului alimentar. Acest lucru este cuplat cu o activitate de proiect / teză mentorat de partener și cu activități non-academice oferite de parteneri industriali.

Cele șase universități participante au dezvoltat blocuri distincte în profunzime care acoperă anumite zone ale sistemului alimentar. Prin combinarea a trei dintre aceste blocuri sau piste, studenții dobândesc o cunoaștere integrată asupra sistemului alimentar prin diverse combinații de piste (de exemplu, științele consumatorului de prelucrare a produselor alimentare primare sau digitizarea logistică a producției alimentare). În plus, activitățile paneuropene pe site-urile partenerilor industriali vor asigura legarea cohortei internaționale și facilitarea creării unei rețele internaționale de absolvenți, cu activitățile de absolvenți oferite de EIT Food. Programul va crea o clasă de studenți care să acopere sistemul alimentar în totalitatea sa, absolvenții având o cunoaștere holistică de tip sistem, împreună cu seturi de competențe, oferind, în același timp, cunoștințe selective în cadrul sistemului alimentar prin posibilitatea de a personaliza program special Master.

Pentru cine

Programul vizează un grup de elevi din UE care a obținut anterior o diplomă într-o disciplină conexă, dar care oferă o varietate de medii disciplinare. Cu planuri personalizate de studiu, permite o integrare unică a diferitelor aspecte ale sistemului alimentar, devenind o nouă rasă de antreprenori alimentari.

MFS atrage studenți excelenți cu o mare varietate de medii academice diferite în sectorul alimentar pentru a promova transferul de cunoștințe de vârf din alte discipline. Elevii sunt așteptați să devină lideri creativi și constructori de echipă capabili să aducă puncte de vedere distincte, împreună cu soluții noi pentru consumatorii și cetățenii de mâine. Programul va realiza acest lucru, permițând studenților să facă o călătorie "de învățare și experimentare" prin intermediul rețelei de parteneriat EIT Food.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

As a Knowledge and Innovation Community (KIC) of the European Institute of Innovation and Technology (EIT), EIT Food connects partners from leading businesses, universities, research centres and insti ... Citeste mai mult

As a Knowledge and Innovation Community (KIC) of the European Institute of Innovation and Technology (EIT), EIT Food connects partners from leading businesses, universities, research centres and institutes across 13 countries in Europe and from the entire food value chain. Citește mai puţin
Leuven , Varşovia , Stuttgart , Torino , Citind , Belfast , Madrid + 6 Mai mult Mai Puțin