Master of Science în Sisteme Engineering: Energie Durabilă

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

În această piesă principală, vă veți concentra asupra devenirii unei autorități privind sistemele energetice durabile. Veți învăța să modelați și să validați sistemele cu intrări și ieșiri multiple utilizând atât modelarea cutiei albe cât și identificarea sistemului. Vă concentrați asupra sistemelor de energie durabilă, inclusiv tehnologia durabilă și integrarea sistemului energetic (ESI). Vă concentrați asupra aplicațiilor de control utilizate în industrie. În plus, puteți alege module despre date Analytics sau sursa de alimentare.

Cursul este format din:

  • prelegeri
  • misiuni individuale și de grup
  • cercetări experimentale și exerciții de laborator
  • exerciții de dezvoltare și simulare
  • grup de cazuri
  • proiecte minore
  • un proiect major care include un joc de management

Metode de predare și specializare

Anul universitar cuprinde semestre, în cadrul cărora veți fi învățați prin prelegeri, sesiuni de laborator și proiecte minore. După componenta predată a cursului, veți realiza un proiect de absolvire (teză). Sarcina totală de studiu este de 2520 ore (90 de credite ECTS).

Cursurile sunt grupate tematic în unități de studiu de câte 15 CE, numite module. În cadrul modulului de obicei începeți cu o prelegere privind cunoștințele teoretice, apoi obțineți experiența practică prin aplicarea cunoștințelor dobândite în laboratoare, urmată de aplicarea atât a perspectivelor teoretice cât și practice în rezolvarea unei probleme din partea industriei într-un proiect minor. Acestea vă permit să vă specializați în subiecte relevante.

Profesie

Inginerul în domeniul energiei durabile va avea un rol activ în tranziția către un sistem energetic durabil. El va lucra la dezvoltarea tehnologiei, a modelelor și a controlului inteligent al sistemelor durabile pentru producerea, stocarea sau distribuția energiei la nivel local, regional sau (inter-național). El poate fi angajat de IMM-uri, operatori de rețea, furnizori de energie sau de guverne să dezvolte sisteme energetice inovatoare sau să aibă un rol în menținerea echilibrului energetic la o scară (inter) națională.

Viitorul tau

HAN are o rețea vastă de companii energetice, de la operatorii de rețea până la furnizorii de energie, pentru a dezvolta noile tehnologii ale IMM-urilor. Industriile și companiile asociate cu HAN și acest program recunosc nevoia de ingineri de sisteme energetice durabile la nivel master. Conținutul acestui program se bazează pe interacțiunile noastre constante cu partenerii noștri industriali, iar cercetarea noastră aplicată se concentrează asupra nevoilor și intereselor acestora.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

HAN strives to be one of the top universities of applied sciences in the Netherlands. With campuses in both Arnhem and Nijmegen, in the east of the Netherlands, HAN has over 30,000 students.

HAN strives to be one of the top universities of applied sciences in the Netherlands. With campuses in both Arnhem and Nijmegen, in the east of the Netherlands, HAN has over 30,000 students. Citește mai puţin
Nijmegen , Arnhem + 1 Mai mult Mai Puțin