Master of Science în Robotică

Generalități

Programul de descriere

Programul master de știință robotică reunește domenii de cercetare robotică care altfel ar fi răspândite în diferite departamente sau universități separate, pregătind studenții să-și asume un rol de lider în cercetarea și dezvoltarea generațiilor viitoare de tehnologii și sisteme integrate de robotică.

Programul Master of Science in Robotics (MSR) se concentrează pe pregătirea studenților pentru a-și asuma un rol de lider în cercetarea și dezvoltarea generațiilor viitoare de tehnologii și sisteme integrate de robotică.

Cerințele pentru grad includ lucrări de curs, patru cursuri de bază și trei electives, precum și cercetare care are ca rezultat un document de teză și o discuție publică. Programul MSR este conceput pentru a imita primii doi ani ai unui program de doctorat pentru a permite studenților interesați de un doctorat să adune experiență și să aibă o tranziție ușoară.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Carnegie Mellon’s School of Computer Science is widely recognized as one of the first and best computer science programs in the world. Our programs train the next generation of innovators to solve rea ... Citeste mai mult

Carnegie Mellon’s School of Computer Science is widely recognized as one of the first and best computer science programs in the world. Our programs train the next generation of innovators to solve real-world problems and improve the way people live and work. Citește mai puţin