Master of Science în Marketing

Generalități

Programul de descriere

O diplomă de masterat construit pentru profesioniștii de marketing de astăzi.

Astăzi, mai mult ca oricând, succesul în afaceri necesită o experiență tehnologică, o orientare internațională și competențele de a comercializa produse și servicii oriunde în lume. Acest program de afaceri absolvenți foarte apreciat pregătește profesioniști din secolul XXI pentru piața bazată pe date, prin învățare de înaltă relevanță, aplicabilă imediată, care vă va permite să ajutați organizația dvs. să ia decizii de marketing informate despre date.

Curriculumul de bază al programului Master of Science in Marketing dezvoltă competențe esențiale de marketing în comportamentul consumatorilor, analitică, cercetare și strategie, în timp ce accentul analitic vă va ajuta să utilizați datele pentru a dezvolta informații strategice, optimiza campanii și conduce obiective organizaționale.

Cursurile de Marketing Analytics includ:

 • Analiza clienților
 • Publicitate și informații despre consumatori
 • Marketing digital și web Analytics
 • Analiza predictivă pentru marketing

Programul nostru flexibil vă permite să vă finalizați studiile în numai un an sau, dacă sunteți un profesionist care lucrează, să vă urmați studiile pe o perioadă de până la patru ani. Ca student în program, orizonturile tale vor fi lărgite prin interacțiunea cu colegii tăi studenți, expertiza facultății noastre de clasă mondială și cursuri experimentale practice. Elevii sunt acceptați în programul nostru dintr-o varietate de medii de afaceri și non-business, și aproape 50% dintre colegii dvs. de studenți vor veni din afara SUA - oferind un mediu cultural și mediu bogat în clasă. În concordanță cu misiunea iezuită a Universității, programul Master of Science în Marketing se străduiește să vă împuternicească să lucrați spre un bine comun și o lume dreaptă.

O aplicație completă include:

 • Aplicație online.
 • Transcripturi oficiale care indică obținerea unei diplome de bacalaureat de la un colegiu sau universitate acreditată.
 • Scorul oficial GMAT sau GRE (testul trebuie făcut în ultimii 7 ani) sau cerința de examen poate fi renunțată în anumite circumstanțe. Vă rugăm să solicitați informații pentru a afla mai multe.
 • Două (2) scrisori de recomandare.
 • Declarație personală.
 • CV-ul profesional.
 • Taxă de depunere: 35 USD.
 • Solicitanții străini a căror limbă maternă nu este engleza trebuie să prezinte un scor de competență în limba engleză. S-au acceptat scorurile TOEFL, IELTS sau PTE (testul trebuie făcut în ultimii 2 ani).
  Valorile scrise necesare sunt următoarele: TOEFL, 80; IELTS, 6,5; PTE, 60. Studenții potențiali care se află deja în zona Philadelphia care nu au un scor TOEFL pot fi admiși după finalizarea nivelului 112 al Centrului ELS, inclusiv o scrisoare favorabilă de recomandare a unui administrator ELS, în locul scorului testului pentru limba engleză.
 • Solicitanții străini trebuie să furnizeze, de asemenea, o declarație de susținere financiară.

Informatii suplimentare

Vă rugăm să contactați Managerul nostru pentru admitere, Christine Anderson, la sjums@sju.edu sau 610-660-1690 pentru mai multe detalii despre procesul de aplicare și programul.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

For 160 years, Saint Joseph’s University has advanced the professional and personal ambitions of men and women by providing a rigorous Jesuit education – one that demands high achievement, expands kno ... Citeste mai mult

For 160 years, Saint Joseph’s University has advanced the professional and personal ambitions of men and women by providing a rigorous Jesuit education – one that demands high achievement, expands knowledge, deepens understanding, stresses effective reasoning and communication, develops moral and spiritual character, and imparts enduring pride. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited