Master of Science în Managementul Marketingului

Generalități

Programul de descriere

Master of Science în Managementul Marketingului

Acest program permite absolvenților non-marketing să conecteze teoria cu practica în domeniul marketingului. Acesta acoperă o gamă largă de probleme de marketing specializate în domenii precum analiza online a pieței de consum, problemele manageriale în marketing, metodele analitice pentru cercetarea pieței și strategia globală de marketing.

Caracteristici

 • Echipa studentilor cu cunostinte si abilitati bune in marketing si in domeniile conexe
 • Oferă o gamă largă de electives de marketing
 • Acoperă practicile de marketing aplicate și practicile și problemele de marketing de ultimă oră
 • Se concentrează pe găsirea de oportunități de marketing și rezolvarea problemelor de marketing în Hong Kong și China continentală

Detalii despre program (De la 2019/20 Cohort inainte)

Pentru a se califica pentru gradul de masterat, studenții trebuie să obțină 31 credite, după cum urmează:

 • 4 discipline obligatorii (3 credite fiecare)
 • 1 disciplină de etică (1 credit)
 • 6 discipline elective (3 credite fiecare)
  SAU
 • 4 discipline obligatorii (3 credite fiecare)
 • 1 disciplină de etică (1 credit)
 • 2 discipline elective (3 credite fiecare)
 • metodele de cercetare (3 credite) și o dizertație (9 credite)

Elevul poate, după terminarea a 4 discipline obligatorii și 3 elevi (21 de credite), să opteze pentru diploma de studii postuniversitare.

Subiectele obligatorii cuprind module de marketing strategice și funcționale și sunt concepute pentru a oferi studenților fundamentele conceptuale și analitice în marketing. Subiectele elective oferă studenților posibilitatea de a învăța despre subiectele de marketing aplicate și de a explora practicile și problemele de marketing de vârf.

Mod de studiu și durată

Mod de studiu: Mod mixt

Elevii își pot continua studiile cu o încărcătură de studiu cu normă întreagă (cu o durată de cel puțin 9 credite într-un semestru) sau o încărcătură de studiu cu jumătate de normă (luând mai puțin de 9 credite într-un semestru)

În funcție de ritmul lor de studiu, studenții ar trebui în mod normal să fie capabili să finalizeze programul cu normă întreagă în 1,5 ani sau cu jumătate de normă în 2,5 ani, cu o perioadă de studiu maximă de 5 ani.

Programul oferă un model structurat de progresie. Cu toate acestea, cu sistemul bazat pe credite, programul oferă studenților flexibilitatea de a finaliza programul în termen de 5 ani, în funcție de numărul de subiecte un student înscrie în fiecare semestru.

Clasele sunt programate, în mod normal, în serile săptămânii. Fiecare disciplină necesită 39 de ore de contact într-un semestru de predare, cu o clasă de 3 ore pe săptămână.

Cerințe de intrare

Pentru a fi eligibil pentru admiterea la program, trebuie să aveți o diplomă de licență sau o calificare academică / profesională echivalentă. Nu există nicio restricție privind trecutul dvs. anterior - afaceri, inginerie, științe sociale, științe naturale, umaniste, drept și altele sunt toate acceptabile.

Se va acorda prioritate celor cu experiență profesională relevantă.

Candidații potriviți pot fi invitați să participe la interviuri de admitere.

taxă

Studenți locali:

Taxa de școlarizare este de 170 000 HK pe program (31 credite)

Studenți non-locali:

Taxa de școlarizare este de 254.200 HK pentru fiecare program (31 credite)

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

As Asia’s most globally connected city and the gateway to China, Hong Kong offers an unparalleled location to study a business degree. Hong Kong has been named the best city in the world according t ... Citeste mai mult

As Asia’s most globally connected city and the gateway to China, Hong Kong offers an unparalleled location to study a business degree. Hong Kong has been named the best city in the world according to a survey by the Economist Intelligence Unit, besides, Hong Kong is also ranked 12th in QS Best Student Cities 2018. Studying in Hong Kong is a good opportunity to experience Asia, and provides a perspective on how China is changing as it integrates into the global environment. Citește mai puţin

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited