Master of Science în Design și Inovare în Afaceri

Generalități

Programul de descriere

Carthage oferă o diplomă de masterat în domeniul înmuguririi de design și inovare în afaceri. Mai bine vizat decât un program de MBA, poate fi finalizat în 10 luni.

Designul este o abordare creativă pentru rezolvarea problemelor complexe. Directorii de afaceri găsesc un design din ce în ce mai valoros, totuși strategiile pot fi aplicate în aproape orice domeniu.

Succesiunea noastră de design și inovare în afaceri (BDI) este modelată pe programe premiate la universități precum Gothenburg (Suedia), Aix-Marseille (Franța), statul Carolina de Nord și Case Western Reserve (Cleveland). Învățați-vă de la facultatea de experți și de la vizitatorii care vă aduc ani de experiență profesională.


BDI pregătește absolvenți pentru:

  • Conduceți și gestionați echipe performante cu performanțe încrucișate.
  • Proiectați soluții inovatoare.
  • Elaborarea unor strategii și programe eficiente pentru sectoarele private, nonprofit și guvernamentale.


Cronologie

Programul BDI de la Carthage permite studenților să obțină diploma de master în doar 10 luni. Programul este livrat în stilul cohorta, în care elevii iau șase cursuri de bază în toamnă, își încep stagiarile în ianuarie, finalizează cinci cursuri de design și inovare în primăvară și finalizează proiectul capstone în luna mai. De-a lungul acestor 10 luni, elevii vor participa, de asemenea, la opt cursuri intensive de weekend. Aceste cursuri la sfârșit de săptămână vor cuprinde vizitatori și lectori invitați, inclusiv facultate din Carthage și alți experți locali, regionali, naționali și internaționali, din întreaga industrie și industrie, implicați în proiectarea, inovarea și activitatea de cercetare / dezvoltare durabilă.


Sesiuni de informare

Aceste sesiuni de informare vor cuprinde o prezentare a profesorului Jennifer Madden, directorul programului, și a lui John Weiser, coordonator de admitere la Biroul de studii continue. Acesta va conține, de asemenea, o sesiune de întrebări și răspunsuri.


Procesul de aplicare

Înainte ca candidații să fie examinați pentru admitere, aceștia trebuie să prezinte:

  • O cerere, o declarație personală și o taxă de înscriere.
  • Transcrierile oficiale ale tuturor lucrărilor colegiului.
  • Un CV actualizat.
  • Două scrisori de recomandare.
  • GRE sau GMAT (recomandat, dar nu este necesar).
  • Interviu cu directorul programului.


Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1847, Carthage College is a four-year, private college of the liberal arts and sciences in Kenosha, Wisconsin. Carthage combines an environment of reflection and self-discovery with a cultu ... Citeste mai mult

Founded in 1847, Carthage College is a four-year, private college of the liberal arts and sciences in Kenosha, Wisconsin. Carthage combines an environment of reflection and self-discovery with a culture of high expectation so our students uncover and ignite their true potential. Citește mai puţin