Master of Science în Antreprenoriat

Generalități

Programul de descriere

Dezvoltarea afacerilor și a societăților prin identificarea, implementarea și analizarea proiectelor antreprenoriale împreună cu practicienii.

Programul de programe include cursuri care oferă o profunzime teoretică în dezvoltarea afacerilor, respectiv perspective diferite asupra antreprenoriatului, subliniind în special perspective scandinave. Primul semestru al unui curs de metodologie oferă cunoștințe și abilități în metode interactive (cercetare de acțiune) și în paralel este identificat și inițiat un proiect de dezvoltare împreună cu o afacere, o organizație sau o comunitate locală. Proiectul este implementat în al doilea semestru. Lucrările de proiect oferă abilități pentru a-și asuma un proiect calificat și a prelucra roluri de conducere și pentru a fi practic utile organizației sau societății locale care a fost aleasă. Abilitățile metodologice sunt aprofundate în ultimul curs în cursul celui de-al doilea semestru pentru a permite o capacitate de a relaționa munca de proiect cu dezvoltarea teoriei. Al doilea an constă dintr-un studiu în străinătate semestru și este completat de o teză de master în ultimul semestru. Prin urmare, programul va oferi atât profunzimi teoretice, cât și relevanță practică ridicată, deoarece cunoștințele dobândite sunt aplicate în cazuri reale.

Programul de licență are o legătură clar definită cu comunitatea, deoarece proiectele de dezvoltare sunt realizate în strânsă cooperare cu actori din sectoarele de afaceri, publice sau civice ale societății. Proiectele sunt implementate și evaluate din punctul de vedere al utilității lor pentru actorii implicați.

Primul an constă în două cursuri care se concentrează pe cunoștințe teoretice aprofundate în cadrul dezvoltării de afaceri și antreprenoriat și două cursuri metodologice axate pe activitatea de proiect și cercetarea acțiunilor. Primul curs metodologic este integrat cu planificarea și inițierea unui proiect de antreprenoriat social mai mare. Acest curs este urmat de un curs despre implementarea proiectului. Ultimul curs este un curs metodologic despre cum să raportăm rezultatele proiectului la cercetările contemporane pentru a contribui la dezvoltarea cunoștințelor generalizate.

Al doilea an începe cu un semestru într-o țară străină, inclusiv cursuri teoretice la un nivel avansat, precum și lucrări de proiect în acest context. Studenților li se oferă să-și localizeze studiile în străinătate la universitățile pe care Școala de Afaceri și Economie le are o colaborare strânsă, care permite o colaborare aprofundată în continuare cu întreprinderile, sectoarele publice și civice într-un context internațional. În plus, există un proiect de master care termină programul. Toate cursurile sunt la al doilea nivel și sunt oferite în engleză.

A studia in strainatate

Al treilea semestru este conceput pentru studii în străinătate. Studenții sunt încurajați să studieze la universitățile unde Școala de Afaceri și Economie au dezvoltat un schimb de educație și cooperare de cercetare în domeniul antreprenoriatului. Studenții pot, de asemenea, dacă sunt solicitați, folosind acordurile existente cu universitățile internaționale menținute de Linnaeus University sau pentru a găsi universități în afara contractelor existente, precum și identificarea, formularea și implementarea unui proiect în străinătate.

Cerințe de intrare

Eligibilitatea de bază pentru studii de nivel 2 și eligibilitate specială:

  • Diplomă de licență în administrarea afacerilor cu minimum 90 de credite de învățământ superior în Business Administration sau echivalent.
  • Engleză B / 6 sau echivalentul.

selecţii

Alegerea alternativă: Selecția studenților care au aplicat se bazează parțial pe o declarație de intenție și pe cv.

Silabă

Faceți clic aici pentru programul de programe.

Carieră

Organizațiile și comunitățile (urbane și rurale) care au nevoie de reînnoire solicită angajați orientați antreprenor și rețele. Programul educă și echipează liderii proiectelor și proceselor calificate pentru întreprinderi și organizații, precum și oferă un motiv bun pentru a vă începe propria afacere fie direct după finalizarea învățământului, fie mai târziu în viață.

grad

Master of Science in Business and Economics (120 credite), cu specializarea Antreprenoriat (Domeniul principal de studiu: Administrarea afacerilor)

Sunt disponibile opțiuni pentru un grad de 1 an (60 de credite).

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Citește mai puţin