Master of Science în Analiza Financiară - Programul STEM

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Nu există nici un oraș în lume, cum ar fi San Francisco. Transformați-vă cariera în zona SF Bay cu USF Master of Science în analiza financiară.

Locație neegalată

Locația USF poate avea un impact direct asupra rezultatelor carierei . Campusul din centrul nostru vă pune în inima cartierului financiar din San Francisco. Veți construi rețeaua dvs. profesională cu firme de renume financiar și companii globale situate la doar câteva minute distanță.

Experiența studenților

Proiectat pentru absolvenții și studenții recenți în stadiile incipiente ale carierei, MSFA cu normă întreagă este un program de un an și jumătate care include un Proiect de Cercetare sau Imersiune Academică. Citiți mai multe despre experiența studenților în domeniul analizei financiare a MS.

Ultima tehnologie și certificări

Dobândiți abilitățile esențiale pentru analizarea datelor financiare prin intermediul terminalelor de laborator Bloomberg în camera noastră de tranzacționare dedicată și obțineți certificate și expertiză extrem de căutate de Bloomberg.

Instruire practică

Programul nostru se concentrează pe cunoștințele cerute de desemnarea CFA® ca un Chartered Financial Analyst CFA Institutul afiliat .

Programul STEM

MSFA este un program STEM, oferind un amestec de discipline în știință, tehnologie, inginerie și matematică cu afaceri și finanțe.

USF Master of Science în analiza financiară Prezentare generală a programului

 • Predate de către facultatea USF Finance și practicienii acreditați de CFA, care sunt experți în domeniul lor.
 • USF Master of Science în programul de analiză financiară este o instituție afiliată CFA Institutul .
 • Detaliile programului de studiu descriu mai multe despre acest program de 18 luni cu 35 de unități.
 • Se întâlnește cu trei zile pe săptămână.
 • Nu este nevoie de experiență de lucru.
 • Acreditat de AACSB , cel mai înalt nivel de performanță a avut loc doar cu 5% din școlile de afaceri din întreaga lume
 • FT MBA - INTL - China și India și intern

Construiți abilitățile esențiale pentru a conduce întreprinderi de succes și durabile în cel mai mare oraș antreprenorial din lume și dincolo de el.

 • USF full-time MBA de gradul vă oferă o cale personalizată la conducerea afacerilor.
 • Conținut academic de nivel mondial și expert, facultate dedicată
 • Activități și evenimente co-curriculare orientate spre carieră
 • Colaborare cu absolvenții școlii extinse de Bay Area of Alumni și rețele de companii

  La USF, beneficiați de o educație axată pe carieră, oferind instruire, selecție de cursuri și experiență de lucru specializată, care se aliniază obiectivelor dvs. profesionale, precum și proximitatea fără egal a rețelei Bay Area, organizații, intern în aproape orice industrie, și obține experiență de primă mână cu potențiali angajatori.

Am redesenat programul nostru de doi ani Full-Time MBA în 2017

Programul nostru de MBA reproiectat

 • Optimizați locația USF în centrul orașului San Francisco pentru a construi o rețea profesională puternică cu organizațiile de lider din zona Bay.
 • Dezvoltați-vă printr-un curriculum de program îmbogățit, care reflectă tradiția iezuită a USF privind responsabilitatea socială și reflecția conștientă .
 • Pregătiți-vă pentru piețele, domeniile și carierele pe care doriți să le urmăriți - începând cu primul an. Personalizați-vă cursurile și experiența de program pentru a reflecta obiectivele și interesele de carieră de la început în Programul de Accelerator al carierei sau cu o Concentrație MBA .
 • Câștigați-vă MBA și avansați obiectivele carierei la un cost redus , cu un program de MBA care a fost revizuit pentru a oferi studenților mai multe șanse pentru mai puțin.

  Știrile din SUA și raportul mondial ridică clasamentul de specializare MBA USF
  # 14 Antreprenoriatul # 17 Managementul # 19 Finanțarea # 20 Marketing
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world.

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world. Citește mai puţin
San Francisco , Barcelona , San Jose , Taipei + 3 Mai mult Mai Puțin