Master of Public Administration (MPA)

Generalități

Programul de descriere

Program pe primul loc, de 1 an pentru contracte futures luminate în serviciul public

Un lider recunoscut în domeniu de mai bine de 90 de ani, Masteratul Masteratului de Administrație Publică (MPA) al școlii Maxwell este un program intensiv, de 12 luni, care oferă studenților competențele, cunoștințele și rețeaua pe care trebuie să le aibă succes profesioniștii și cetățenii angajați care servesc bunul public prin intermediul guvernului național și internațional, al sectorului nonprofit și al celui privat.

Programul nostru MPA răspunde nevoii crescânde de a promova politica publică, de a spori managementul public și de a lega sectoarele private și publice. Obiectivul său curricular este bazat pe o viziune cuprinzătoare a educației pentru serviciile publice care echipează studenții noștri cu abilitățile necesare pentru a pune în aplicare o politică eficientă; gestionarea organizațiilor cu diverse părți interesate; și să aplice o analiză riguroasă, bazată pe dovezi, pentru a informa luarea deciziilor. Studenții noștri se îndreaptă către o carieră de succes, făcând un impact prin servirea binelui public, găsirea de locuri de muncă în guvernul național, de stat, local și internațional, organizații nonprofit și companii profitabile din SUA și din întreaga lume.

MPA-ul nostru cu performanțe înalte și performante este în mod constant poziționat pe primul loc în sondajele reputaționale ale colegilor noștri:

 • # 1 în managementul public și conducere,
 • # 2 în managementul nonprofit,
 • # 2 în domeniul finanțelor publice și al bugetării;
 • # 5 în politica internațională și globală. (US News

Curriculum bazat pe competențe

Cerințele de bază ale gradului MPA sunt echilibrate pe trei linii: analiza politicilor, managementul public și contextul public. Cele nouă cursuri de bază includ un accent concertat asupra afacerilor publice, bugetului public, administrației publice și democrației, organizațiilor și conducerii publice, economiei pentru luarea deciziilor publice, conducerii executive și politicilor politice.

În plus față de cursurile de bază, elevii aleg unul din șapte domenii specializate de studiu, oferind cursuri aprofundate în următoarele domenii:

 • Politica și administrarea mediului,
 • Administrația Internațională și de Dezvoltare,
 • Politica națională și internațională de securitate,
 • Managementul public și nonprofit,
 • Inovarea și managementul sectorului public
 • Politica socială și
 • Analiza și managementul financiar al statului și al administrației locale.

Facultatea de experți

Facultatea noastră renumită desfășoară cercetări inovatoare și conturează dezbateri politice la nivel local, național și internațional. Aproape toti profesorii de la Maxwell sunt numiti pe toata durata mandatului, care sunt in mod regulat in campus si sunt usor accesibili. Vizitați pagina noastră a facultății PAIA pentru a afla mai multe despre acești educatori și cercetători proeminenți.

Efectuarea unui impact după absolvire

Nouăzeci și cinci la sută dintre absolvenții noștri cei mai recenți au obținut posturile Maxwell în decurs de 6 luni de la absolvire. Ele sunt angajate în sectoare și în întreaga lume: în administrația federală, statală și locală (33%); sectorul privat (27%); nonprofit intern (25%); guvernul internațional și ONG-urile (15%); sau alegând să-și continue studiile spre doctorat.

Paginile noastre de Domenii de studiu evidențiază abordarea integrată importantă pe care o are Scoala Maxwell în integrarea studiilor și activităților studenților în program cu obiectivele lor de carieră. Această abordare bine rotunjită a programului conduce la rezultate puternice în ceea ce privește ocuparea forței de muncă, iar o rețea de absolvenți mondiali dedicată întotdeauna pentru a susține jurământul athenian pentru a lăsa lumea un loc mai bun.

Opțiuni flexibile de studiu care se potrivesc obiectivelor carierei

MPA-ul nostru executiv oferă un program flexibil pentru profesioniștii din serviciul public intermediar care doresc să avanseze sau să-și schimbe cariera.

De asemenea, oferim o serie de programe de gradul dublu, cum ar fi MPA / MAIR, MPA / Economics, MPA / JD, care permit studenților să-și personalizeze experiența educațională pentru a-și atinge obiectivele viitoare.

Programul nostru de elită Atlantis implică o activitate postuniversitară la două universități, Școala Maxwell din Statele Unite și Școala de guvernare Hertie din Berlin, Germania.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Maxwell School of Citizenship and Public Affairs is Syracuse University’s home for innovative, interdisciplinary teaching and research in the social sciences, public policy, public administration, ... Citeste mai mult

The Maxwell School of Citizenship and Public Affairs is Syracuse University’s home for innovative, interdisciplinary teaching and research in the social sciences, public policy, public administration, and international relations. It includes America’s leading graduate school of public affairs, offering highly regarded professional degrees alongside advanced scholarly degrees in the social sciences; and it is home to undergraduate programs across the full spectrum of social sciences. Citește mai puţin