Master of Philosophy (Studii privind Alimentația)
Taylor’s University
Informatie cheie
Locația campusului
Subang Jaya, Malaysia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
18 - 30 months
Ritm
La zi, Part time
Taxe de școlarizare
USD 14.169 / per year
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Recunoaștere și certificare dublă de către
În ultimii 20 de ani, statutul de hrană sa schimbat dramatic. Riparea crizelor alimentare, problema obezității în creștere și multe altele, au pus în mod repetat alimentele în lumina reflectoarelor. Din punct de vedere economic, creșterea populației, însoțită de o creștere economică rapidă în ultimul deceniu, a sporit consumul alimentar cu o rată de explozie.
Potrivit lui Cushman
Master of Philosophy (Studii privind Alimentația) își propune să mireze absolvenți în specialiști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare. Pentru a realiza acest lucru, Taylor's University și Universitatea din Toulouse Jean Jaurès (UT2J) au conceput un curriculum cuprinzător care cuprinde componente precum abilitățile de cercetare, antropologia și sociologia alimentelor, înțelegerea diferitelor culturi alimentare, tendințele alimentare și perspectivele afacerilor, alimentația alimentară și sănătatea publică și multe altele.
Taylor's Food Studies Advantage
- Singura universitate din Malaezia cu "Catedra de studii alimentare: alimentație, culturi și sănătate" - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. El pune accentul pe studiile privind alimentele, contribuie la programele academice și oferă consultanță studenților și membrilor facultăților. Un socio-antropolog francez, Prof. Dr. Poulain, are o carieră îndelungată și reușită în domeniul studiilor alimentare și al educației în domeniul ospitalității atât în viața academică, cât și în cea internațională. A publicat numeroase cărți, capitole de carte și articole, precum și prezentări active în întreaga lume, pe teme precum sociologia produselor alimentare, patrimoniul alimentar și practicile turistice.
- Singurul program de Studii Alimentare care oferă Programul Global de Cercetare în Domeniul Teritoriului (GRP), care oferă oportunitatea de a desfășura activități de teren în străinătate. Elevii au oportunitatea deosebită de a desfășura activități de cercetare pentru teza lor în străinătate, dacă se concentrează pe un subiect referitor la alimentație, specific unei țări, timp de 3-6 luni. Alegeți dintr-o rețea internațională de universități partenere pentru cercetare în țări precum Franța, Spania, Italia, Hong Kong și Japonia. Acest lucru va oferi studenților o experiență de cercetare mai cuprinzătoare, deoarece acestea interacționează cu o altă cultură, formează perspective diferite ale problemelor globale și se angajează activ cu comunitatea globală.
- Un curriculum internaționalizat. Programul Global Immersion în Alimentație
- Facilități specializate pentru sprijinirea cercetării. Acestea includ R
- R
- Restaurant experimental: Acest restaurant servește ca un observator, unde se efectuează experimente legate de domenii cum ar fi preferințele alimentare, prezentarea, comportamentul, designul, gustul și multe altele, cu acordul acestora în scopuri de cercetare. De asemenea, este posibilă înregistrarea serviciilor de masă, furnizând informații calitative și cantitative valoroase în timpul acestor experimente.
- Laboratorul de analiză senzorială: Aici produsele alimentare sunt analizate pentru gustul, mirosul, aspectul și culoarea lor, printre altele. Dispune de echipamentul necesar pentru ca elevii să se angajeze în evaluarea percepției unui produs nou, examinând schimbarea ingredientelor și cercetarea produselor potențiale.
- Posibil sprijin financiar pentru proiectele de cercetare. Centrul de Cercetare și Inovare în Turism, Ospitalitate și Studii Alimentare (CRiT) își propune să promoveze inițiative de cercetare, consultanță, instruire, educație și parteneriat public-privat în domeniile turismului, ospitalității și studiilor alimentare. Întrucât programul Studii Alimentare este susținut de CRiT, va fi posibilă susținerea financiară a proiectelor de cercetare ale studenților.
- Diplomă de masterat dublă de către Taylor's University și UT2J.Students obține oportunitatea de a învăța de la două dintre cele mai bune programe de studii alimentare absolvent în Asia și Europa și de a câștiga o diplomă de masterat dublă la finalizarea programului.
Domenii cheie de cercetare
- Dimensiunile sociale și culturale ale alimentelor
- Abordarea socio-antropologică a practicilor alimentare în Franța și în străinătate
- Practicile alimentare și patrimoniul gastronomic în turism
- Relația dintre dietă și sănătate legate de obezitate și programele de educație alimentară
- Calitatea alimentelor
- Gust și obezitate
- Studiile comportamentale ale grupurilor etnice
- Barometru alimentar
- Educația și sănătatea nutrițională
- Optimizarea producției alimentare
- Siguranța alimentară
- Nutriție și comportament
STRUCTURA PROGRAMULUI
Master of Philosophy (Studii privind Alimentația) este un program de Mod Mix, care implică atât studiile, cât și cercetarea. Acesta conține (6) module de bază și un proiect de cercetare. Elevii pentru acest program vor avea flexibilitatea de studiu cu normă întreagă sau part-time.
Cu normă întreagă
- Perioada minimă: 1½ ani (18 luni)
Cu jumătate de normă
- Perioada minimă: 2½ ani (30 luni)
Semestrul 1
- Metodologia de cercetare
- Antropologie
- Nutriția și problemele de sănătate publică
- Design și dezvoltare hotel și restaurant
- Culturile culturale mondiale
- Marketing în sectorul alimentar
Semestrul 2
- Disertație de 40.000 de cuvinte
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Master în Management și Management Restaurant
- L'Hospitalet de Llobregat, Spania
Master în Inginerie pentru Industria Alimentară
- Parma, Italia