Master of Music (Performanță)

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

 • Calificare: Master of Music (Performanță)
 • Durata: 4 semestre (2 ani) cu normă întreagă sau cu normă parțială. Elevii pot ieși după 2 semestre cu Diploma de Muzică (Performanță).
 • Fee-HELP: Disponibil
 • CRICOS: M.Mus. (Perf.) 081572D | Grad.Dip.Mus. (Perf.) 081573C
 • La terminarea primelor două trimestre, studenții pot părăsi o diplomă de licență postuniversitară (Muzică de performanță) și la terminarea a 4 trimestre, studenții pot ieși cu un master of music (Performance).

106263_MasterMuisc.jpg

Domenii de studiu

 1. STUDIUL PRINCIPAL: Toți elevii primesc 18 x lecții individuale, de 1 oră, pe un instrument sau voce alese pentru fiecare semestru al cursului.
 2. ENSEMBLE: Demonstrați o serie de abilități profesionale de colaborare profesionale pentru a se implica, a conduce și a realiza într-un grup. Printr-o serie de combinații instrumentale și vocale într-o gamă largă de genuri, elevii vor dezvolta abilități de improvizație, transcriere, transpunere, interpretare, vizionare, direcția ansamblului, acompaniament și tehnici de repetiție.
 3. STUDII ACADEMICE: Studiul burselor muzicale adaptat diverselor discipline care alcătuiesc industria creativă. Acestea se încadrează în mod obișnuit în paradigmele cercetării critice de cercetare și al cercetării conduse de practici.
 4. ELECTIVI: Relevant pentru cântăreți-compozitori sau pentru oricare dintre studenții care doresc să învețe două instrumente, cel de-al doilea studiu unic la AMPA oferă 18 x lecții individuale, de 30 de minute, fiecare trimestru. Sau alegeți din electives pentru a completa și rafina dvs. de grade, cum ar fi Teatrul de muzică, Industria muzicală, Studio de predare, înregistrare, producție, scriere diagramă și multe altele. În etapele 3 și 4 studenții trec la unitățile de cercetare postuniversitare pentru a dezvolta abilități de cercetare, analitice și de scriere, precum și gândire critică, gândire creativă, sinteză și conceptualizare.

Rezumate ale cursurilor

Master of Music de la AMPA este conceput pentru a oferi studenților absolvenți posibilitatea de a intra în industria muzicală la un nivel de elită mai mult prin dezvoltarea și specializarea în continuare a performanțelor și abilităților lor de compunere. Scopul său este de a spori lărgimea cunoștințelor studenților în sprijinul unei cariere active a cadrelor didactice, fie în sectorul privat, fie în cel guvernamental, în învățământul de studio primar, secundar sau terțiar. Cursul va ajuta, de asemenea, practicieni cu experiență și avansate care, după ce au obținut cariere profesionale remarcabile în arena publică, pot obține cunoștințe suplimentare din mediul academic și de cercetare din domeniul muzicii.

Absolvenții își pot împărtăși experiența cu următoarea generație de studenți de muzică, care predă fie în mediul terțiar formal, fie în sectorul studiourilor private, în paralel cu munca lor în domeniul performanței. Competențele celor care lucrează în mod creativ în diferitele domenii ale secțiunilor extinse ale industriei muzicale, inclusiv performanța, compoziția, producția, directorul de muzică, muzicianul de sesiune, compoziția muzicală și cercetarea, vor fi îmbunătățite. Absolvenții vor fi, de asemenea, bine echipați pentru a efectua studii suplimentare la nivel de doctorat.

106264_MasterMusic2.jpg

Admitere

 • Cerințe de intrare: finalizarea cu succes a unei licențe de licență de muzică sau echivalent de licență de licență. Admiterea provizorie se poate acorda studenților cu studii medii limitate.
 • Procesul de admitere: interviu la audiție

Cum să aplicați

Luați conducerea și vă alăturați unuia dintre cei mai importanți furnizori de muzică și educație artistică din Australia. Există 3 perioade de primire pentru a vă începe călătoria cu AMPA:

 • Intake 1 (ianuarie / februarie)
 • Admisia 2 (mai)
 • Intake 3 (septembrie)

Consultați mai jos mai multe detalii despre ce să vă așteptați atunci când aplicați pentru AMPA.

Pasul 1: Aplicare

Completați formularul de cerere online

Pasul 2: Rezervarea audiției

Odată ce cererea dvs. de înscriere este trimisă, un membru al echipei de admitere vă va contacta pentru a vă rezerva audiția și interviul. Auditul va fi condus de un membru al personalului cu experiență care va putea recomanda calea cea mai potrivită pentru atingerea obiectivelor.

Pasul 3: Înscrieți-vă

După ce finalizați audiția, panoul vă va evalua performanța și vă va evalua aptitudinea și potențialul de a reuși la AMPA.

Dacă audiția dvs. are succes, veți primi o scrisoare de ofertă în acest post. Această scrisoare va conține instrucțiuni despre cum să vă conectați la portalul AMPA Online unde puteți răspunde la oferta dvs.

Prin acceptarea unei oferte de studiu la AMPA, locul dvs. la AMPA este sigur. Vom lua legătura cu dvs. la scurt timp după primirea acceptării dvs. pentru a vă aranja înscrierea și orientarea la AMPA.

informatii suplimentare

Pianul, tastatura, amplificatoarele, tamburul și sistemul de sunet pentru piste de sprijin sunt oferite pentru toate audițiile. Chitaristii ar trebui să-și aducă propriile conduceri, și să-și bată propriile bastoane și perii. Solicitanții trebuie să pună la dispoziție propria pistă de susținere și să acompanieze, dacă este necesar.

La audiție, solicitanții vor avea posibilitatea de a vizita campusul dacă nu au vizitat deja AMPA pentru o zi deschisă sau alte evenimente. Vă rugăm să cereți la recepție ziua în care doriți un tur.

Internaţional

Solicitanții internaționali și internaționali vor fi invitați să-și prezinte audiția prin video sau prin aranjament alternativ, după cum au fost discutate cu ofițerul de servicii pentru studenți după primirea cererii.

Candidații internaționali care provin din medii fără limbă engleză trebuie să furnizeze dovezi că au atins un scor IELTS minim de 5,5 (pentru grade asociate) până la 6,5 ​​(pentru grade postuniversitare). Rezultatele echivalente ale testelor de competență engleză (de exemplu, TOEFL) sunt de asemenea acceptate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Academy of Music And Performing Arts (AMPA) is one of Australia's leading tertiary providers of performing arts education. Educating and inspiring young artists for over 20 years, AMPA remains com ... Citeste mai mult

The Academy of Music And Performing Arts (AMPA) is one of Australia's leading tertiary providers of performing arts education. Educating and inspiring young artists for over 20 years, AMPA remains committed to providing the highest quality in undergraduate and postgraduate degrees focussing on the performing arts, including contemporary, jazz and classical music, dance performance (modern, ballet, jazz, contemporary and hip hop), music theatre, composition/music production and arts management. Citește mai puţin