Master of Media Management și Managementul Comunicării

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Media Management și Managementul Comunicării

Universitatea de Comunicare McCormia

" Managementul mass-mediei și managementul comunicării , acest nume de proiect explică totul: studenții vor învăța produse media eficiente și profesionale și managementul întreprinderilor media. Pentru nevoile viitoarei industrii media, conținutul curriculumului proiectului este setat la: abilități trans-media, leadership antreprenorial Și responsabilitatea socială a întreprinderilor. "

- Dr. Castulus Kolo / Profesor

Șeful cursului de management al mass-media și comunicare

În domeniul mass-media, managementul de afaceri media de succes și dezvoltarea produsului media necesită capacități profesionale de management al afacerii și, în același timp, au o înțelegere destul de largă a tendințelor dezvoltării sociale. Prin urmare, managerii cu abilități de management strategic și factori de decizie cu o judecată în profunzime sunt puține. Master of Media Management și comunicare program de management este destinat să recruteze solicitanții care sunt interesați în a deveni tehnologi mass-media sau manageri, cum ar fi absolvenți remarcabili în managementul afacerilor și domenii eficiente de comunicare, sau tineri profesioniști de la organizațiile mass-media, departamente de comunicare sau companii de piață și mass-media. .

Proiectul adoptă o abordare cross-media pentru a dezvolta capacitatea studenților de a gândi și de a lucra dintr-o perspectivă antreprenorială, de a combina managementul strategic cu managementul afacerilor, de a aprofunda cunoștințele de bază ale managementului afacerilor, de a îmbunătăți abilitățile de management al proiectelor și de a întări practica prin studii de caz. cerere. Elevii pot vedea dezvoltarea industriei mass-media în procesul de schimbare socială, nu numai la nivelul de înțelegere, ci și să devină forma și liderul pionierului mass-media după absolvire.

Data de începere: 1 martie

majors:

  • Managementul mărcilor
  • Comunicarea corporatistă
  • Industria culturii și inovării
Ultima actualizare August 2018

Despre facultate

Choosing a university is a decision of a lifetime. It's the place where you lay the foundation for your future career network and where you discover your chosen area of work and start to mould your pr ... Citeste mai mult

Choosing a university is a decision of a lifetime. It's the place where you lay the foundation for your future career network and where you discover your chosen area of work and start to mould your professional identity. We are delighted that you've taken an interest in Macromedia, a recognised private German university focusing on digital transformation, and would like to tell you more about how we can help to shape your future. Citește mai puţin
Munchen , Berlin , Koln , Hamburg + 3 Mai mult Mai Puțin