Master of Management

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Management oferă o oportunitate pentru dvs. de a îmbunătăți oportunitățile de carieră prin dezvoltarea în continuare a competențelor teoretice și practice și a cunoștințelor în domenii cheie de management.

118917_IMG_8285JPG.jpg

Absolvenții Master of Management vor fi examinat structurile organizaționale, vor conduce și vor implementa schimbări organizaționale, vor gestiona proiecte și vor profita de avantajele organizaționale competitive în schimbarea pieței globale.

Pentru un program de 2 ani, acest grad poate fi combinat cu oa doua diplomă de masterat de la Sydney Business School, UOW. Alege-ți al doilea grad de masterat din lista de mai jos:

- Maestru de afaceri

- Master of Business Analytics

- Master în Management Financiar

- Maestru de Management al Resurselor Umane

- Master of Innovation

- Maestru de Afaceri Internaționale

- Maestru de management

- Maestru de marketing

- Maestru de management al lanțului de aprovizionare

- Maestru de management de proiect

118714_Sydney4.png

Campusul din Sydney

Structura de învățare a cursurilor

Cursul Rezultatele învățării sunt declarații ale rezultatelor învățării care sunt exprimate în ceea ce se așteaptă ca elevul să cunoască, să înțeleagă și să poată face după încheierea unui curs. Elevii care urmează cursul vor putea să demonstreze:

1

118713_Wollongong4.png

Wollongong Campus

Cerințe de intrare

Pentru a obține intrarea în Master of Management, vă solicităm să aveți o diplomă de licență recunoscută, cu o medie echivalentă de 50% sau un certificat de licență în afaceri. Scor IELTS de 6,5 (R: 6, W: 6, L: 6, S: 6).


De ce studiați cu noi?

Oferim trei prize pe an și multe subiecte sunt programate să se potrivească angajamentelor dvs. profesionale și de stil de viață. Unele cursuri sunt oferite săptămânal, mai ales seara, în timp ce altele se desfășoară în mod intensiv în timpul weekendului pentru a minimiza timpul de la alte responsabilități.

Peste 90% dintre absolvenții noștri sunt angajați în termen de 4 luni de la absolvire, iar studenții noștri postuniversitare salariul mediu de plecare este de 108.800 AUD, cu 4% mai mare decât media națiunii *.

Alegeți să studiați programul dvs. din unul dintre cele două campusuri: campusul Sydney CBD, cu priveliște spre uimitorul Harbour Sydney și podul său impresionant sau campusul nostru Wollongong, amplasat printre grădini amenajate, la câteva minute distanță de Oceanul Pacific.

Oferim o varietate de burse disponibile pentru studenții interni și internaționali, variind între 10% și 100%, astfel încât să puteți investi în viitorul dvs.

Cursurile noastre sunt dezvoltate continuu, informate prin cercetare, structurate pe rezultate aplicate, recunoscute de angajatori, oferite de cadre universitare de înaltă calificare și susținute prin resurse suplimentare de resurse de învățare și dezvoltare suplimentare.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Serviciile noastre dedicate de suport pentru studenți sunt construite în funcție de nevoile dvs. individuale. Consilierii noștri de studenți, personalul academic și consultantul de carieră sunt disponibili în fiecare săptămână pentru consultare. Atelierele de studiu pentru abilități de lucru se desfășoară săptămânal pentru a vă asigura succesul. Oferim o serie de evenimente sociale și semi-formale care vă oferă posibilitatea de a vă conecta cu colegii, membrii comunității locale de afaceri și absolvenții.

Studenții internaționali pot alege opțiunea de selectare a disciplinei elective, Global Workplace Practice, care include activități practice de căutare a unui loc de muncă și acces la forța de muncă australiană, fie printr-un stagiu, un proiect bazat pe industrie sau o activitate cu fracțiune de normă.

* QILT 2016-2018 Studiul rezultatelor studenților.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Citește mai puţin
North Wollongong , Sydney + 1 Mai mult Mai Puțin