Master of Law International and Diplomacy

Generalități

Programul de descriere

Nu a existat niciodată un moment mai important pentru a studia dreptul internațional și diplomația. Într-o epocă în care se schimbă realitățile, există o cerere ridicată pentru absolvenți capabili să navigheze pe provocările care modelează societatea noastră internațională.

Master of Law International and Diplomacy este un nou grad care răspunde nevoilor care decurg din dinamica unică a actualului mediu politic și de afaceri în care se intersectează politica, dreptul și soluționarea litigiilor.

Acest grad vă va dota cu cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși într-o lume geo-politică în schimbare.

Rezultate cheie de învățare

 1. Demonstrează o cunoaștere aprofundată a diplomației și a dreptului internațional și a provocărilor sale contemporane din perspectiva mai multor actori, inclusiv state, departamente de servicii publice, organizații interguvernamentale, organizații neguvernamentale și corporații multinaționale.
 2. Afișați abilități eficiente de cercetare și scriere pentru a aborda provocări diplomatice și juridice complexe, cu o dimensiune internațională sau transnațională.
 3. Prezentați abilități de advocacy juridice diplomatice și internaționale extrem de dezvoltate, inclusiv capacitatea de a rezolva sau de a evita probleme cu utilizarea negocierii, persuasiunea, advocacy și alte practici adecvate.

Vei absolvi ANU, o universitate de clasă mondială, poziționându-te ferm în centrul unei rețele globale de lideri și responsabili politici diplomatici și internaționali.

Experiența studenților

„Când căutați programe de masterat, șansa de a combina dreptul internațional cu diplomația a fost motivul principal pentru selectarea ANU.

„Beneficiul cheie (al Master of Law International and Diplomacy) este capacitatea de a aduce o analiză interdisciplinară în analiză - o abilitate care este din ce în ce mai apreciată de angajatori.

„Studierea atât a diplomației, cât și a dreptului internațional oferă studenților o pregătire holistică în acest domeniu pe care niciun program nu o poate oferi singur”.

- Bhavani Kannan, masterat în diplomă / absolvent de master în drept (Drept internațional).

"După ce am practicat în câmpuri și drepturi ale omului timp de câțiva ani. Am fost dornic să-mi îmbunătățesc acreditările în dreptul internațional. Diplomația mi s-a părut a fi un complement natural al dreptului internațional, așa că am decis să urmăresc această opțiune.

"Am lucrat în locuri de muncă centrate pe plan internațional încă de la obținerea diplomelor, inclusiv în Biroul de Drept Internațional al Guvernului australian și acum ca avocat principal la un tribunal penal internațional de la Haga."

- Jane McCosker, master în diplomă / absolvent de master în drept (Drept internațional).

Rezultatele carierei

Învățat în inima diplomației și a dreptului națiunii, programul nostru inovator vă pregătește pentru trasee interesante de carieră, inclusiv:

 • Pacea și rezolvarea conflictelor;
 • Experți disciplinari;
 • Jurnalism politic;
 • Justiție internațională;
 • Dezvoltare economică internațională;
 • Alinare umanitară;
 • Advocacy pentru drepturile omului; și
 • Analiza riscurilor politice și economice în cadrul guvernului, sectorului privat și organizațiilor internaționale.

Acest grad echipează viitorii lideri ai practicii diplomatice și juridice cu cunoștințe și abilități - precum analiza critică, gândirea strategică și comunicarea interculturală - pentru a reuși într-o lume geopolitică în schimbare.

Experți academici

Veți fi învățat de savanți recunoscuți la nivel internațional, atât de la Universitatea Națională Australiană (ANU), de la Colegiul de Drept, cât și de la Colegiul de Diplomație din Asia-Pacific. De asemenea, veți învăța de la profesioniști legali în vigoare diplomatici și internaționali, cu un accent specific pe diplomația transnațională, rolurile actorilor non-statali, negocierea și soluționarea conflictelor, principiile dreptului internațional și multe altele.

ANU este pe locul 1 în Australia în top 20 al lumii pentru studiul dreptului (QS World Rankings by Subject 2019/20).

Cerințele de admitere

 • Cel puțin, toți candidații trebuie să îndeplinească cerințele academice / non-academice specifice programului și cerințele în limba engleză. Admiterea la majoritatea programelor ANU este concurențială. Prin urmare, respectarea tuturor cerințelor de admitere nu garantează automat intrarea.
 • Solicitanții trebuie să prezinte o diplomă de licență sau un echivalent internațional cu un GPA minim de 5/7.
 • o diplomă de licență la notă de trecere, GPA 4/7 sau echivalent internațional, cu minimum doi ani de experiență relevantă. Experiența de muncă relevantă ar include o poziție deținută pe parcursul a cel puțin doi ani care a necesitat o înțelegere solidă a practicii sau teoriei dreptului internațional și / sau diplomației.
 • În conformitate cu politica de admitere a universității și cu planul strategic, o evaluare pentru admitere poate include solicitanții de rang competitiv pe baza realizărilor academice specifice, competenței limbii engleze și a factorilor de diversitate.

Realizare academică și competență în limba engleză

 • Cerința academică minimă pentru intrarea completă și înscriere este o diplomă de licență sau echivalent internațional cu un GPA minim de 5,0 / 7,0.
 • Cu toate acestea, candidații vor fi clasificați mai întâi pe un APG („GPA1”), care este calculat folosind tot semestrul (sau echivalentul) din gradul de licență utilizat pentru admitere.
 • Dacă este necesar, clasamentul poate fi confirmat suplimentar pe baza:
  • Un GPA („GPA2”) calculat pe penultimul și antepenetimul semestru (sau echivalent) al gradului de licență utilizat în scop de admitere; și / sau
  • Demonstrarea competențelor de limbă engleză la nivel superior.
 • Înainte de înscrierea la acest program ANU, toți studenții care obțin înscrierea vor avea reevaluarea gradului de licență, pentru a confirma îndeplinirea cerințelor minime.

Factorii de diversitate

 • Ca universitate națională a Australiei, ANU este un reprezentant global al cercetării și educației australiene. ANU încearcă să recruteze și să mențină un reprezentant diversificat și deliberat al coortei studenților nu numai din Australia, ci din lume. Pentru a obține aceste rezultate, clasamentul competitiv al solicitanților poate fi ajustat pentru a asigura accesul la ANU este o realitate pentru studenții strălucitori din țări de pe glob.

Evaluarea calificărilor

 • Cu excepția cazului în care se indică altfel, ANU va accepta toate calificările cadrului australian de calificare (AQF) sau echivalențele internaționale care îndeplinesc sau depășesc cerințele de admitere publicate ale programelor noastre, cu condiția ca toate celelalte cerințe de admitere să fie îndeplinite.
 • În cazul în care un solicitant are mai mult de o calificare terțiară finalizată, ANU va baza evaluarea pe calificarea care corespunde cel mai bine cerințelor de admitere pentru program.
 • ANU folosește o scară medie a punctului de clasă (GPA) cu 7 puncte. Toate calificările depuse pentru admiterea la ANU vor fi convertite la această scară comună, care va determina dacă un solicitant îndeplinește cerințele noastre de admitere publicate.
 • Dacă nu se indică altfel, în cazul în care un solicitant are mai mult de o calificare terțiară finalizată, ANU va calcula GPA pentru fiecare calificare separat. ANU va baza evaluarea pe cea mai bună GPA a tuturor calificărilor terțiare completate de același nivel sau superior.

Discipline cognate

Studii de științe politice și politici, studii în societatea umană, studii și servicii de bunăstare umană, știință comportamentală, drept, justiție și aplicarea legii, limbă și literatură, filosofie și studii religioase, economie și economie, criminologie, studii de familie și de consum, societate și cultură , politici publice, administrație publică și management și comerț.

burse de studiu

ANU oferă studenților o gamă largă de burse pentru a ajuta la costurile studiilor lor.

Eligibilitatea de a solicita burse ANU variază în funcție de specificul bursei și poate fi clasificat în funcție de tipul de student pe care îl ai. Informațiile specifice privind procesul de solicitare a bursei sunt incluse în lista relevantă a burselor.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Sub ... Citeste mai mult

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Subject, 2018). Citește mai puţin