Master of Digital Marketing

Generalități

Programul de descriere

Deveniți marketer digital prin stăpânirea abilităților pentru strategia de marketing digital și planificare de marketing, UX, marketing de conținut, marketing de intrare, e-mail marketing, optimizare motor de căutare (SEO), marketing motor de căutare (SEM), generație de plumb, social media, comerț electronic , gestionarea reputației online și marketingul afiliat.

Data de inceput Durată Opțiuni de studiu învățământ Succes Acum Salariu mediu
15 septembrie 2020 12-18 luni Nomad sau online 5.400 USD + 15% venituri timp de doi ani
sau 18k USD în avans
Plătește numai dacă primești un loc de muncă 70 K $ - 110 K USD

Programul de masterat cu accent pe angajabilitate

Master of Digital Marketing este conceput pentru a vă ajuta să dezvolți o înțelegere avansată a conceptelor fundamentale care stau la baza marketingului și vânzării digitale. Pe lângă faptul că veți dobândi abilitățile practice necesare pentru implementarea și gestionarea strategiilor eficiente de marketing digital, veți dezvolta, de asemenea, cunoștințe critice de specialitate prin cercetarea și dezvoltarea proiectului dvs. de teză de master. Acest proces validează o pedagogie educațională în program - cu rezultate structurate de învățare și conținut adecvat pentru scop și criterii de evaluare.

Această calificare de Master vă va consolida statutul de specialist digital la cerere, influent. După finalizarea programului, vei putea aplica expertiza digitală pentru a naviga în orice provocare din cariera ta.

Studenții vor lua 10 cursuri pe o perioadă de 1 an. În afară de cursurile de bază, Contech oferă cursuri non-creditare de dezvoltare personală și angajabilitate pentru a vă stimula progresul angajării chiar înainte de absolvire.

Veți participa activ la Programele Practicum, unde veți avea șansa de a vă folosi abilitățile, lucrând la probleme provocatoare cu date reale partajate de la organizații sponsorizate. Practicum se întinde pe șapte luni și culminează cu un raport la nivel executiv și o prezentare către organizația patronală.

122280_MSDM.png

Procesul de aplicare

Pasul 1 Cerere

Completați formularul de cerere. Durează doar câteva minute.

 • Diploma de licență în Administrarea afacerilor sau orice diplomă de licență cu o experiență de 2 ani în administrarea afacerilor sau în industriile conexe managementului.
 • Cont CV sau Linkedin.
 • IELTS 6,0 sau TOEFL 550 / Dovada studierii anterioare în limba engleză de cel puțin trei ani.

Pasul 2 Selectarea

Consiliul nostru academic va examina cererea dvs. și vi se va solicita să trimiteți documentele justificative. De asemenea, ați putea fi chemat pentru un interviu pentru o decizie finală.

Pasul 3 Înscriere

După selecție, puteți finaliza procesul de solicitare plătind cererea și taxa de școlarizare și semnați-vă contractul de înscriere.

2 modalități de a studia

Turul mondial nomad

122569_NomadWorldTour.png

Contech Nomad Studentii profita de viata si invatare in patru orase diferite din lume, San Francisco, New York, Berlin si Singapore (ca bonus, vacanta Bali). La fiecare 3 luni, studenții nomazi călătoresc în următoarea locație cu colegii de clasă, stau împreună, se întâlnesc cu comunitățile tehnice locale și, desigur, se angajează cu angajatorii locali.

Contech Nomad Student beneficiază de:

 • Experiența diferitelor culturi
 • Întâlnirea cu angajatorii locali
 • Crearea unei legături pe viață cu colegii de clasă
 • Adaptarea stilului de viață nomad

Alege online Orașul tău

122570_OnlineOption.png

Pentru studenții cu fracțiune de normă, studenților Contech li se oferă 9 luni de studiu online și 3 luni de studiu în alegerea orașului. Livrarea programului este structurată online, astfel, de obicei, trebuie să participați la prelegeri în patru seri pe săptămână și ateliere de weekend într-un format de instrucțiuni online, ateliere, mentorat 1-1 și studii de caz în grup.

hand, commercial, science and technology4832970 / Pixabay

Abilitatea dvs. de marketing digital

Câștigați competența pe care o caută industria:

 • Experiență publicitară plătită în rețele de socializare
 • Abilități de vânzare
 • Expertiza specifică a canalului de marketing
 • Capacitatea de a gândi obiectiv
 • Posibilitatea de a executa și analiza campanii de marketing prin picurare
 • Un mix de creativitate și abilități analitice
 • Copii bune și abilități de poveste vizuală
 • O personalitate apreciabilă
 • Auto-promovare savvy
 • Înțelegerea brevetului
 • Capacitatea de a analiza valori cuantificabile
 • Abilități de ascultare
 • Agilitate
 • Aptitudini de bază de proiectare

Marketingul digital s-a transformat într-o parte esențială a managementului de marketing practic al oricărei companii din fiecare industrie. Master online în marketing digital își propune să educe studenții și să se asigure că sunt pregătiți pentru provocările economiei internaționale moderne transformate digital, care necesită abilități multitasking, capacitatea de a învăța și adapta rapid, flexibilitate și conectivitate.

Master of Digital Marketing oferă studenților abilitățile necesare în industria marketingului digital și îi învață să gestioneze un sistem integrat de diverse canale de comunicare, platforme, instrumente și modele de marketing digital pe diferite piețe internaționale. Master of Digital Marketing îi ajută pe elevi să descopere domeniul dinamic și complex al marketingului digital și oferă atât cunoștințe teoretice cât și practice.

Principalele domenii acoperite în cadrul programului sunt managementul site-urilor web, marketingul prin e-mail, strategia de marketing digital și planificarea de marketing, optimizarea motorului de căutare (SEO), marketingul conținutului, generarea de plumb, marketingul inbound, webinarii, marketing afiliat, social media și e-commerce.

Absolvenții Master of Digital Marketing vor putea lucra cu diferite dispozitive electronice pe diferite piețe internaționale. Ei vor dobândi abilități analitice și nivel înalt de expertiză în analiza datelor mari, abilități de comunicare și inteligență culturală, spirit antreprenorial și soluționare de probleme inovatoare și abilități avansate de conducere și management. Studenții Master Online în Marketing Digital studiază conceptele și strategiile de marketing digital și comerț electronic și pun în aplicare tehnologiile prin ateliere, studii de caz și simulări practice. Studenții de Master Digital Marketing trec printr-o experiență în schimbare de viață atât la nivel personal, cât și profesional și intră în lumea inovației și a noilor oportunități de carieră în mediul internațional de marketing digital. Învățând de la aplicațiile digitale de cea mai înaltă tehnologie pe care le avem disponibile în campusul online, rețelele cu profesioniști din industrie și proiecte de marketing digital din lumea reală îi ajută pe studenți să își dezvolte abilitățile.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Contech is a novel university of applied sciences focused on the software-based economy of tomorrow. “Contech Students” are provided with studying and take advantage of living and learning in four dif ... Citeste mai mult

Contech is a novel university of applied sciences focused on the software-based economy of tomorrow. “Contech Students” are provided with studying and take advantage of living and learning in four different world cities, San Francisco, New York, Berlin and Singapore (and vacation in Bali, wow!). Citește mai puţin