Master of Arts in Multimedia Journalism (Maryland Campus)

Generalități

Programul de descriere

Master in Communication cu specializare în Jurnalism Multimedia pregătește jurnaliști capabili să producă produse jurnalistice în concordanță cu cerințele erei digitale și cu cunoștințe pentru a utiliza noile platforme digitale prezente în domeniul comunicațiilor. Acesta oferă studenților cunoștințele pentru a înțelege noile tendințe și cerințele jurnalismului într-o lume în schimbare și globală. Curriculumul se concentrează pe teoria și practica jurnalismului.

Studenții vor stăpâni diverse domenii în domeniul comunicațiilor și vor putea dezvolta produse noi în numeroase platforme multimedia care vor transcende frontierele teritoriale și vor avea o abordare globală. Ei vor stăpâni formatele tradiționale de știri, dar se vor concentra pe utilizarea formatelor multimedia. În același timp, vor înțelege nevoile piețelor de comunicare moderne, precum și fundamentele legale, etice care protejează libertatea de exprimare și presă.

Gradul de Master în Comunicare-Jurnalism multimedia este o componentă a multiplelor discipline oferite de Școala de Științe Sociale și Comunicare.

Obiectivele programului

Obiectivele generale ale programelor și programelor școlare sunt:

 1. Menținerea excelenței academice prin studii, predare și cercetare socială.
 2. Promovarea cunoașterii și conservării valorilor culturale locale, naționale și universale.
 3. Dezvoltați înțelegerea că colaborarea este necesară pentru a realiza schimbul de idei în cadrul disciplinelor, instituțiilor, comunităților și națiunilor.
 4. Dezvoltați capacitatea de a analiza problemele și de a căuta soluții.
 5. Promovați înțelegerea stării umane, ajutând studenții să vadă lumea cu compasiune și să promoveze un comportament etic și responsabil.
 6. Oferiți elevului cunoștințe interdisciplinare care să permită înțelegerea societății moderne și a problemelor sale sociale primare.
 7. Ajutați elevul să obțină o educație științifică și filosofică, analitică și observativă a comportamentului uman și organizatoric.
 8. Încurajarea analizei critice și a cercetării situației economice, sociale și politice din Statele Unite în prezent și încurajarea interesului de a căuta modele și soluții alternative.
 9. Pregătiți elevul să urmeze studii postuniversitare în domeniile științelor sociale și comunicării.

Bazat pe obiectivele Școlii de Științe Sociale și a Comunicațiilor (SSCC), Master in Jurnalism Multimedia Comunicări are următoarele obiective:

 1. Aplicați principiile și legile care protejează libertatea de exprimare, presă și întrunire atât la nivel național, cât și la nivel internațional.
 2. Analizați istoria și dezvoltarea comunicațiilor în societate și rolul profesioniștilor care lucrează în domeniu.
 3. Aplicați principiile respectului și diversității sociale care pătrund în societate și înțeleg relația sa cu comunicarea și diversitatea culturilor într-o societate globală.
 4. Aplicați principiile, teoriile, conceptele și modelele fundamentale ale comunicațiilor sociale în prezentarea știrilor scrise și audio-vizuale.
 5. Aplicați principiile etice ale profesiei, respectând adevărul, exactitatea, imparțialitatea și diversitatea.
 6. Demonstrează gândirea critică, creativitatea și abilitățile de gândire independentă și le utilizează pentru a rezolva conflicte și probleme într-o formă creativă în domeniul jurnalismului multimedia.
 7. Aplicați tehnici de investigare pentru a obține informațiile necesare pentru a identifica problemele din domeniul jurnalistic și pentru a stabili strategiile necesare pentru a le rezolva.
 8. Scrieți corect și clar în forme și stiluri adecvate în domeniul jurnalismului multimedia.
 9. Aplicați cele mai recente instrumente și tehnologii ale comunicațiilor și recunoașteți impactul acestora în epoca digitală de astăzi.

Evaluați critic activitatea proprie și cea a altora pentru acuratețe, precizie și claritate în utilizarea limbii engleze și spaniole.

Secvență curriculară credite
Cursuri profesionale de bază 15
Cursuri majore 15
Cursuri elective 3
Total 33

128553_photo-1504711434969-e33886168f5c.jpgAbsolutVision / Unsplash

Curriculum

Cursuri profesionale de bază (15 credite) *

 • COM 51O-O Teorii contemporane ale comunicațiilor
 • COMM 511-O Dezvoltarea și gestionarea întreprinderilor media
 • COMM 515-O Metode de cercetare în comunicare
 • COM 517-O Comunicări și mass-media nouă
 • Scriere avansată COMM 520-O pentru mass-media

Cursuri majore (15 credite)

 • COMM 540-Jurnalism și globalizare
 • COMM 541-O Fundamentele jurnalismului multimedia
 • COMM 542-O Scriere jurnalistică pentru multimedia
 • COMM 545-O Cercetează Jurnalismul pentru Multimedia
 • COMM 550-O Proiect

Cursuri elective (elevii vor selecta unul dintre următoarele cursuri) (3 credite)

 • COM 512-O Aspecte legale și etice ale comunicațiilor
 • COMM 543-O Jurnalism și afaceri publice
 • COMM 544-Știri despre mediu, conflict și criză

* Abilitățile lingvistice în engleză și spaniolă vor fi evaluate cu un test de plasament. Pot fi necesare cursuri de limbi suplimentare în funcție de scorurile studentului la testele de plasament. Dacă studenții se califică pentru cursuri de limbă pregătitoare sau cursuri de limbă de dezvoltare, trebuie să se înscrie imediat la cursuri pentru a crește performanța academică în limbă. Studenții trebuie să respecte orele și politicile cerute de stat și de agențiile locale de educație pentru experiențe practice. Studenții trebuie să respecte cerințele de stat și locale de certificare a educației pentru grad, după caz.

Ultima actualizare Ian 2020

Despre facultate

La Universidad Ana G. Méndez, Recinto Online hace accesible a la comunidad local e internacional una educación superior con los más altos estándares de calidad. Para lograr este propósito, hemos utili ... Citeste mai mult

La Universidad Ana G. Méndez, Recinto Online hace accesible a la comunidad local e internacional una educación superior con los más altos estándares de calidad. Para lograr este propósito, hemos utilizado tecnologías innovadoras para ofrecer un servicio ágil y eficaz al estudiante. Creamos programas académicos y cursos de educación continua que siguen un modelo educativo y un diseño instruccional que busca promover la formación integral del estudiante. Citește mai puţin
San Juan , Maryland City , Dallas + 2 Mai mult Mai Puțin