Master of Arts în Relații Internaționale și Diplomație

Generalități

Programul de descriere

Master of Arts in International Relations and Diplomacy are loc în inima Parisului, Franța, la American Graduate School din Paris (AGS) și este acreditat în SUA ca program afiliat al Universității Arcadia .

Este un program de doi ani și poate fi finalizat, de asemenea, în 18 luni pe o pistă accelerată, sau pe o perioadă prelungită de timp, cu normă part-time, cu două prize:

  • Semestrul de toamnă: începutul lunii septembrie până la jumătatea lui decembrie
  • Semestrul de primăvară: începutul lunii ianuarie până la sfârșitul lui mai

Limba de instruire este engleza; nu este nevoie să vorbiți franceză pentru a fi admis în program.

Programul profită din plin de resursele și oportunitățile de rețea oferite de Paris, care este locul ideal pentru a studia afacerile internaționale, deoarece găzduiește multe organizații interguvernamentale, misiuni diplomatice, ONG-uri, think tank-uri și corporații internaționale.

O caracteristică importantă a Master of Arts în Relații Internaționale și Diplomație este dimensiunile mici de clasă cu un raport excelent elev / profesor, permițând o atenție personalizată și interacțiune cu fiecare student.

O altă caracteristică importantă a programului este caracterul său multi-cultural. Atât facultatea, cât și corpul studenților provin din întreaga lume, aducând perspective diverse subiectelor discutate în clasă.

united nations, un, vienna995645 / Pixabay

Curriculum

Curriculumul acoperă disciplinele de bază ale Relațiilor internaționale, precum știința politică, economia, diplomația și dreptul internațional.

O gamă largă de cursuri elective vă permite să explorați alte domenii ale afacerilor internaționale și să adaptați programul la interesele și obiectivele dvs. de carieră. Subiectele includ Rezolvarea conflictelor, Managementul ONG-urilor, Geopolitica, Politica de mediu, Formularea și diplomația politicii externe și studii de zonă (Africa, Asia, Europa, Orientul Mijlociu).

Puteți alege să vă specializați într-o anumită zonă de studii și să obțineți un certificat suplimentar de concentrare în Studii Africane, Studii Asiatice, Studii Europene sau Studii din Orientul Mijlociu.

În plus, împreună cu cursurile de Relații Internaționale și Diplomație, aveți opțiunea de a urma cursuri de limba franceză cu renumita Alianță Française, care este partener al AGS.

Oportunități de grad dublu

Oferim mai multe oportunități de grad dublu, combinând masterul în relații internaționale și diplomație cu o diplomă la o instituție parteneră într-o disciplină complementară. Opțiunile de grad dublu includ:

  • Master acreditat de SUA în Serviciul Internațional (pista internațională de studii) cu Universitatea Americană (Washington, DC, SUA)
  • MA-acreditat în SUA pentru pace și conflicte și rezolvarea conflictelor cu Universitatea Arcadia (Philadelphia, SUA)
  • Master european acreditat în diplomație și negocieri strategice cu Universitatea de Paris-Sud (Sceaux, Franța)
  • European acreditat LL.M. în Dreptul francez și european cu Facultatea de Drept a Universității de Cergy-Pontoise (Franța)

Cariere

Master of Arts în relații internaționale și diplomație vă califică pentru o gamă largă de cariere internaționale. Alumnii noștri lucrează în domenii la fel de diverse precum dezvoltarea internațională, advocacy pentru drepturile omului, elaborarea de politici, comunicările globale și omul în alte domenii care implică interacțiuni cu diferite țări și culturi.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our academic programs feature dynamic, hands-on courses of study. In pursuing their chosen areas of expertise students build wide and deep bases of knowledge, explore the globe, make interdisciplinary ... Citeste mai mult

Our academic programs feature dynamic, hands-on courses of study. In pursuing their chosen areas of expertise students build wide and deep bases of knowledge, explore the globe, make interdisciplinary connections, and develop advanced critical thinking, research, and writing skills. Citește mai puţin