Master of Arts în producția video digitală

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Master in Digital Video Production este un program inovator, exclusiv pentru studenții care sunt interesați să folosească imagini video pentru nevoile lor personale, academice sau profesionale. Găzduit în cadrul Școlii de Arhitectură, obiectivul general este să îmbogățească comunitatea de arte din Neapolis cu un curriculum specific îndreptat către nevoile crescânde ale realizatorilor independenți, academicienilor și artiștilor interesați să creeze conținut video digital. Curriculumul este axat în jurul unor cursuri conduse de practică și informate academic pentru cei care aspiră să devină lideri eficienți în sectoare de film, producție TV, artă și educație la absolvire.

Pentru a pregăti cu succes profesionistul pentru a intra în această lume rapidă, a filmului digital, este oferită o înțelegere fundamentală a seturilor de abilități necesare, care includ atât practici tehnice de filmare digitală, cât și modele de afaceri contemporane, independente. Acest lucru se realizează prin prelegeri, seminarii, ateliere de producție și cercetare, tutoriale, proiecții și prezentări ale studenților. Programul invită, de asemenea, în mod regulat, practicieni de vârf de imagine în mișcare din UE și SUA să fie vizitatori.

Programul are un design adaptat pentru a răspunde nevoilor fiecărui student prin promovarea înțelegerii abilităților tehnice fundamentale sub supravegherea directă și consilierea experților profesioniști în realizarea filmelor. Această călătorie academică și practică se finalizează cu un „videoclip digital de teză” - un proiect de film de scurt metraj, documentar, artă sau video bazat pe cercetare care reflectă nevoile individuale, viziunea și obiectivele profesionale ale fiecărui student.

Perspectivele de carieră

Master finalizat în producție video digitală permite unui absolvent de a continua orice călătorie academică sau profesională în domeniul lor de interes specific. Rezultatele modulelor individuale și teza video digitală finală, îmbogățesc portofoliul creativ al absolventului, astfel încât să devină temelia pentru viitoarele cercetări academice de doctorat sau pentru o serie de aplicații profesionale.

Absolvenții se pot aștepta să își găsească locul în sfera largă a industriilor culturale și creative, precum producția de film, televiziune și știri, publicitate și divertisment, crearea de conținut digital independent, practica de artă contemporană, computer și informatică, platforme media alternative, profesionale sau personale îndrumare, documentare arhivistică.

În cele din urmă, MA în producția de video digital constituie o condiție prealabilă multidisciplinară, care poate avansa studiile universitare ale absolventului până la finalizarea unei diplome de doctorat.

137336_pexels-photo-2918590.jpeg

cerere

Pentru ca un candidat să fie luat în considerare pentru admiterea la program, candidatul trebuie să completeze un formular de cerere online, pe lângă o depunere opțională a portofoliului. Candidatul trebuie să dețină o diplomă de licență în orice domeniu de la o instituție acreditată, pe lângă dovada competenței lingvistice în limba engleză. Un candidat care solicită programul trebuie să prezinte următoarele documente:

 • Un formular de cerere completat (disponibil online).
 • Rezultate certificate pentru toate examinările menționate în Formularul de cerere și / sau confirmarea acordării calificării (calificărilor) solicitantului.
 • Dovada competenței în limba engleză.
 • O transcriere oficială a lucrărilor academice completate până în prezent.
 • Două (2) scrisori de recomandare confidențiale, dintre care una trebuie să provină de la un instructor familiarizat cu activitatea academică a solicitantului.
 • O declarație narativă în urmărirea studiilor universitare. Declarația narativă ar trebui să fie un eseu matur și autoreflexiv (2-3 pagini dactilografiate) care detaliază motivele solicitantului de a urma o diplomă în producția de video digitală. Eseul trebuie să țină cont de istoria individului, de experiențele creative formative, de influențele și inspirațiile contemporane și de visele artistice personale.
 • Eșantion de scriere creativă. Un scenariu scurt, poezii, povești scurte. Maxim 20 de pagini (opțional, dar foarte încurajat)
 • Portofoliu creativ (opțional, dar recomandat foarte mult). Dovada activității de creație anterioară, de exemplu, filmare video sau lucrare video maxim 10 minute. Nu există remorci. Solicitanții pot depune, de asemenea, o scenă sau un segment scurt din filme mai lungi. Vezi mai jos pentru detalii.

Portofoliu creativ

Portofoliul creativ este un factor care contribuie la admiterea în programul de producție video digitală. Cu toate acestea, Universitatea nu presupune că solicitanții au experiență anterioară de realizare de filme sau exemple de lucrare de film și, prin urmare, depunerea este opțională. Solicitanții care doresc să prezinte un portofoliu creativ trebuie să prezinte unul sau două exemple de lucrări originale care să demonstreze cel mai bine talentul și abilitatea lor ca persoane creative. Toate trimiterile de filme / videoclipuri trebuie trimise pe DVD sau hyperlink (link-uri Vimeo / YouTube) unde pot fi vizualizate, indiferent de formatul de captare a imaginii (maximum 20 de minute). Solicitanții pot depune, de asemenea, materiale de sprijin precum diapozitive sau fotografii (maximum 10). Probele creative sunt acceptate în diferite etape de dezvoltare sau ca lucrări finalizate. Exemple de lucru pot varia de la desene, ilustrații conceptuale, storyboard-uri, desene, fotografii, modele tridimensionale sau imagini generate digital. Studenții pot alege, de asemenea, să prezinte un scenariu tipărit sau o nuvelă (maximum 20 de pagini). Vă rugăm să trimiteți orice material de copiere pe documentul digital de producție video Office Office de admitere Neapolis University Pafos 2 Danais Avenue, 8042 Pafos Cipru Orice alt material electronic poate fi trimis la adresa admissions@nup.ac.cy

Structura programului

Programul de MA în producția video digitală (DVP) oferă un studiu convențional full-time postuniversitar . Programul DVP combină rigoarea academică a unui curs de studii de film tradițional cu componente de cercetare și practice. Programul DVP oferă o perspectivă asupra posibilităților tehnologice și creative interminabile de realizare a filmelor. Cercetarea și alfabetizarea informațiilor sunt abilități vitale, care sunt introduse cu atenție în primul an și îmbunătățite continuu, astfel încât studenții sunt capabili să proiecteze proiecte de cercetare independente până la sfârșitul programului (de exemplu, teza video digitală). De asemenea, studenții își îmbunătățesc nivelul de conștientizare critică de sine sau „alfabetizarea personală”, angajându-se cu o varietate de sarcini de evaluare de grup, de la crearea unei idei de scenariu până la organizarea propriului scurtmetraj folosind cele mai noi tehnologii disponibile. Pe toată durata programului, studenții vor avea ocazia să se angajeze cu natura creativă a realizării de filme și să dezvolte abilitățile teoretice și practice necesare pentru o serie întreagă de posibilități de carieră.

Durata: 1,5 ani (3 semestre academice)

Conceptul „regizorului total”

 • MA în domeniul producției video digitale are un design rigid și specific care promovează creșterea constantă a abilităților fundamentale de realizare a filmelor, în contextul noilor tehnologii și strategii de producție.
 • O economie rapidă, digitală de realizare de filme, înseamnă că sunt necesare noi modele de producție și distribuție independente. Acest nou profesionist video digital, sau „cineast total”, necesită un amestec de cunoștințe și abilități tehnice, cum ar fi bugetarea filmelor, managementul companiilor de producție, marketingul social media, consultare juridică.
 • Programul de master în producția video digitală de la NUP este conceput în mod unic pentru a răspunde tuturor acestor nevoi esențiale pentru cinematograful contemporan, mai cunoscut drept „cineastul total”.

Obiectivele programului

 • Evaluează progresul și procesul ideilor lor video prin mentorat, prezentări de grup și critici.
 • Cercetați modele standard independente de producție video care se aplică într-o varietate de situații comerciale și creative.
 • Generați abordări independente și unice, care își vor dezvolta propriile practici artistice și profesionale.
 • Analizați atât modelele istorice, cât și cele contemporane ale industriei filmului și video.
 • Dezvoltați abilități practice de gândire creativă dezvoltate prin munca de laborator în grup și disciplina de colaborare.
 • Dezvoltați vocabularul adecvat utilizat în comunitățile de producție video profesionale și creative.
 • Comunicarea intereselor creative sau profesionale individuale prin explorare ghidată în pregătirea și practicarea strategiilor de producție video.
 • Utilizați demonstrația eficientă a tehnicilor către propria lor muncă.
 • Demonstrați o înțelegere clară a tehnicilor vizuale aplicate filmului sau tezei video a tezei.
 • Creați proiecte video în afara clasei.

Rezultate cheie de învățare

Rezultatul general al învățării pentru studenții care finalizează masterul în producția de video digital este de a dezvolta o înțelegere largă a teoriei și practicii realizării filmelor digitale. Prin urmare, la sfârșitul diplomei studenții trebuie să aibă:

 • capacitatea de a gândi lateral, critic, inovativ, creativ și de a face conexiuni între diverse domenii de studiu în analizarea problemelor legate de configurarea și funcționarea producției de video digital.
 • o perspectivă globală bazată pe o înțelegere a problemelor tehnice și manageriale legate de industria cinematografică în general.
 • capacitatea de a-și aplica cunoștințele tehnice pe sistemele de filmare digitale actuale.
 • capacitatea de a evalua critic și de a lucra în cadrul noilor dezvoltări tehnologice în domeniul filmului digital.
 • capacitatea de a conduce și de a interacționa eficient în situații de producție de grup și de a gestiona în medii diverse din punct de vedere cultural.
 • experiența în aplicarea metodelor tehnice și teoretice la întrebările de cercetare legate de videoclipul digital și modelele de producție digitală relevante.
 • competența substanțială în analiza și producerea filmelor video digitale și în tehnici de administrare și administrare legate de aceste domenii.
 • abilitățile legate de gândirea critică și învățarea autonomă.
 • abilități de comunicare și de lucru în echipă prin cursuri de studio bazate pe ateliere.

Oportunități pentru predarea și cercetarea interdisciplinară

 • Expun studenții la metodologii de cercetare interdisciplinară de proiectare care își schimbă perspectiva și înmulțesc lentilele prin care studiază întrebări spațiale.
 • Introduceți abordări creative contemporane bazate pe metodologii vizuale pentru cercetarea de proiectare care conduc la un grad superior în educație (MA și doctorat).
 • Implicați-vă cu locuri sau site-uri externe pentru a crea legături în afara mediului academic care va permite contribuția la problemele sociale, culturale și sociale ale orașului Paphos, Cipru sau, chiar și Orientul Mijlociu și Africa.
 • Oferiți studenților absolvenți de arhitectură oportunitatea de a urmări cariere alternative bazate pe cercetare și profesionale, care sunt în fruntea teoriei și practicii contemporane (animații arhitecturale, viziune pe calculator, documentare și filme)

Programa

Structura cursului MA în producția video digitală este următoarea:

Semestrul 1

 • DVP301 Digital Video Studio I
 • Preproducție DVP302 I
 • Laborator de postproducție DVP302 I
 • Scriptografie DVP304 I
 • electiv

Semestrul 2

 • DVP305 Digital Video Studio II
 • DVP306 Preproducție II
 • Laboratorul de postproducție DVP307 II
 • DVP308 Scriptografie II
 • electiv

Semestrul 3

 • Proiect video video cu teza DVP313

Alegeri pentru semestrul 1 și 2

 • DVP309 Film contemporan: o teorie, o istorie, o potop
 • DVP310 Strategii experimentale
 • DVP311 Cinematografia peisagistică
 • Strategii documentare DVP312
 • DVP313 Arhitectura timpului cinematografic
 • DVP314 Internet Strategies & Multimedia Fundamentals
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Neapolis University in Cyprus is a young yet dynamic, fast-growing university operating since 2010 in the heart of the charming town of Pafos, on the west coast of the island of Cyprus, offering under ... Citeste mai mult

Neapolis University in Cyprus is a young yet dynamic, fast-growing university operating since 2010 in the heart of the charming town of Pafos, on the west coast of the island of Cyprus, offering undergraduate, graduate, and Ph.D. programs in both Greek and English. Enrolling at Neapolis University in Cyprus enters students into a high standard, stimulating, and enjoyable environment. The biggest advantage of Neapolis is the quality and dedication of its faculty, most of whom have considerable experience teaching and doing research in European and American Universities. Based on such faculty and on an ambitious strategy, it is quickly becoming one of the best private universities in Cyprus. Citește mai puţin