Master of Arts în inovație socială

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Acum Acceptarea aplicațiilor

NOTĂ: În acest moment nu a existat niciun impact asupra programelor noastre de cădere din cauza virusului COVID-19, dar recunoaștem că este o situație în schimbare rapidă. În cazul în care învățarea la distanță devine necesară, vom anunța solicitanții acceptați.

____

Observarea nevoii de schimbare nu este dificilă și este posibil să se facă o diferență; tot ce aveți nevoie este o pasiune pentru schimbarea socială și abilitățile necesare pentru a pune ideile în acțiune. Conducerea schimbărilor sociale este o muncă grea, care necesită o viziune inovatoare, susținută de abilități antreprenoriale și o înțelegere profundă a problemei la îndemână. Elevii care urmăresc un Master of Arts în Inovare Socială (MASI) se uită critic la rădăcinile provocărilor sociale și nedreptate, apoi caută să creeze o schimbare reală prin noi răspunsuri îndrăznețe la sărăcie, inegalitate, abuzuri ale drepturilor omului și crize umanitare.

Nici o altă diplomă de master nu reunește competențele și experiența unică dobândite la o școală de pace, în colaborare cu conducerea, științele umaniste, știința și afacerile.

Programul MASI oferă o înțelegere profundă a provocărilor sociale - obținute în clase precum Antreprenoriatul Social, Provocările Globale și Dezvoltarea și Conflictul - și apoi împerechează cunoștințele cu gândire critică, inventivitate, leadership și design durabil de afaceri, care provin din clasele oferite în Școli de afaceri și de conducere.

De ce să alegeți un master în inovație socială de la școala Kroc?

 • Numai MA în inovație socială înrădăcinată la o Școală de Pace.
 • Provocarea pentru inovație socială oferă până la 50.000 de dolari în finanțarea semințelor pentru studenți, pentru ca proiectul lor să devină realitate.
 • Nu este necesar GRE.
 • Program pe 9 luni.
 • Doar MA în Inovare Socială oferite într-un campus Ashoka U Changemaker - desemnarea principală pentru inovația socială în învățământul superior.

Proiectați, implementați și gestionați inovațiile pentru schimbarea socială. Fie că lucrați în organizații și programe existente, fie prin noi inițiative:

 • Dezvoltați noi moduri de gândire, învățare și conectare pentru a aborda problemele sociale în moduri eficiente și durabile.
 • Emergeți-vă gata să transformați structurile existente care sunt ineficiente și să perpetueze problemele legate de sărăcie, conflicte și nedreptate.

Ascultă de la un absolvent recent din acest program.

Rezultatul

Inovarea socială este mai mult decât o tendință. Este tot mai important pentru angajatori din toate sectoarele, inclusiv afaceri, sănătate și educație. Elevii noștri învață să combine leadership-ul, consolidarea păcii și abilitățile de afaceri într-o abordare holistică care funcționează spre soluții inovatoare pentru bine. Cu o diplomă MASI, veți deveni competenți în proiectarea durabilă a modelului de afaceri, leadership, comunicare, proiectarea centrată pe om și rezolvarea problemelor, sporind potențialul dvs. de a dezvolta inovații care vor ajuta comunitățile să abordeze sărăcia și nedreptățile sociale.

cerinţe

 • Transcript (s)
 • CV-ul curent sau CV-ul CV-ului
 • Patru eseuri scurte
 • Două scrisori de recomandare
 • Videoclip de două minute

* Solicitanții internaționali trebuie să furnizeze scoruri de limba engleză pentru examenul de proficiență și evaluări ale transcrierilor pentru instituțiile din afara SUA.

Vă rugăm să vizitați Admiterea Graduate pentru mai multe informații legate de cerințele de aplicare pentru studenții internaționali.

Informatii suplimentare

Semestrul de intrare August
Media punctului minim 3.00 (scara 4.00) în toate cursurile de licență
Studii obligatorii Nu este necesar
Experiență necesară Nu este necesar
Test de admitere standardizat Nu este necesar

Descarcă acum Ghidul cursului aici

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

At the University of San Diego Joan B. Kroc School of Peace Studies, we promote a multifaceted approach to peacebuilding and social justice, integrating theory and practice in the classroom as well as ... Citeste mai mult

At the University of San Diego Joan B. Kroc School of Peace Studies, we promote a multifaceted approach to peacebuilding and social justice, integrating theory and practice in the classroom as well as in communities worldwide. We research some of the toughest, most troubling phenomena of our times, producing rigorous and innovative work published in a wide variety of outlets. Students from all over the world are prepared by outstanding faculty and gain experience in the field through our Internship Program and the Kroc School institutes - the Institute for Peace and Justice, the Trans-Border Institute, and the Center for Peace and Commerce (the latter in partnership with the School of Business Administration). Citește mai puţin