Master of Arts în comunicare

Generalități

Programul de descriere

De ce să urmărești un master în comunicare la Bryant?

Un Master of Arts in Communication vă va separa de colegi, ajutându-vă să stăpâniți completul complet al abilităților de comunicare pe care angajatorii le cer.

Cu orele de seară, aveți flexibilitatea de a vă gestiona încărcarea cursului pentru a vă potrivi programul și capacitatea de a vă continua pasiunea și specializarea. Numeroase elective permit libertatea de a crea un program pentru calea aleasă.

Când pot începe programul?

Cererile sunt acceptate în orice moment. Odată ce toate materialele de cerere sunt primite, de obicei, veți primi o decizie în termen de o săptămână. Termenii încep în toamnă, primăvară sau vară.125878_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg Priscilla Du Preez / Unsplash

Ce voi învăța?

Master of Arts în comunicare Bryant vă permite să vă specializați în comunicare organizațională, comunicare în sănătate sau o zonă de studiu individuală.

Puteți lua o varietate de cursuri și puteți câștiga cunoștințe în: leadership, formare și dezvoltare, comunicare privind riscurile și criza, proiectarea campaniei, gestionarea conflictelor și negocierii, comunicarea pentru sănătate, comunicarea non-verbală, designul mesajului și relațiile umane, impactul mass-media asupra comportamentului uman și intercultural și diversitate în comunicare.

Obiective de invatare

Studenții care absolvă un master în arte în comunicare de la Bryant University ar trebui să poată:

  • Identificați problemele și tendințele actuale care afectează domeniul comunicării.
  • Proiectați și efectuați cercetări științifice sau practice originale prin ciclul complet de pregătire, definirea problemelor, anchetă, analiză și prezentare.
  • Demonstrați capacitatea de a efectua cercetări academice sau practice într-o manieră etică și responsabilă.
  • Înțelegeți importanța aplicării conceptelor avansate de comunicare la problemele academice sau practice din afara academiei.

Facultate de inspirație

Facultatea noastră este expertă în comunicare organizațională, comunicare în domeniul sănătății, mass-media și comunicare, comunicare interpersonală, persuasiune, risc și comunicare în criză și multe altele. În clasele și cercetările lor, acestea combină cea mai recentă teorie cu abordări practice. Prin dimensiuni mai mici de clasă și îndrumare personală, aceste facultăți de îngrijire și de sprijin te cunosc ca individ și te ajută să îți adaptezi experiența de absolvent la aspirațiile tale de carieră.

cerinţe

Aplicațiile trebuie să fie (sau urmează să devină) absolvent al unui colegiu sau universitate acreditat, de patru ani și să prezinte următoarele: transcrieri oficiale, eseuri sau scoruri GRE, 3 scrisori de recomandare și un CV / vita.

rezultate

100% angajat

De la absolventul A al lui Bryant

25% Creșterea salariului

Saltul la salariu de la o diplomă de licență la un master în comunicare este de 25%

O facultate

Profesorii noștri premiați sunt lideri de renume în specializările lor

învățământ

Pentru anii 2019-2020
  • Comunicare MA (10 cursuri) 2.796 USD pe curs.
Ultima actualizare Nov 2019

Despre facultate

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... Citeste mai mult

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Citește mai puţin