Master of Arts în TESOL / Lingvistică aplicată

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Luați o privire detaliată la domeniul dvs. de specialitate și deschideți ușile spre noi oportunități în carierele legate de limbă.

Puteți completa programul de 180 de puncte MA în TESOL, Lingvistică, Lingvistică Aplicată și Învățare și Predare în Limba a Doua. Veți avea nevoie de cel puțin o medie B pentru obiectul dvs. major în gradul dvs. de licență pentru a vă înscrie.

Veți completa un amestec de cursuri și de cercetare care lucrează cu unii dintre personalul academic de vârf din Noua Zeelandă. Studiați alături de studenți din întreaga lume și să deveniți experți în domeniul dvs.

Opțiuni flexibile

Profitați de opțiunile flexibile de studiu pentru a vă adapta studiile la nevoile dvs. Puteți alege dintr-o gamă de cursuri, iar TESOL, Lingvistica aplicată și învățarea limbilor străine și predarea pot fi studiate fie în campus, fie pe distanțe. Aveți posibilitatea să finalizați masteratul într-un an de studiu cu normă întreagă sau peste doi sau trei ani cu fracțiune de normă. Și pentru majoritatea programelor, puteți începe să studiezi la începutul oricărui trimestru al anului în cursul anului.

Suport pentru învățarea la distanță

Dacă învățați în afara campusului, resursele bazate pe web vă vor ajuta să vă asigurați că aveți o experiență bogată de învățare și că puteți avea contacte regulate cu lectorii dvs.

Volumul de muncă

Dacă studiați cu normă întreagă, vă puteți aștepta la un volum de muncă de 40-45 de ore pe săptămână pentru o mare parte a anului. Part-time studenții care fac două cursuri pe trimestru vor trebui să facă în jur de 20-23 ore de lucru pe săptămână. Asigurați-vă că luați acest lucru în considerare dacă lucrați.

Ultima actualizare Sept 2018

Despre facultate

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Citeste mai mult

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Citește mai puţin
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Mai mult Mai Puțin