Master of Arts în Studii Liberale

Generalități

Programul de descriere

Pentru cei care vor să știe mai multe

Programul Master of Arts in Liberal Studies (MALS) oferă o abordare interdisciplinară pentru învățarea științelor umaniste și a claselor absolvite bazate pe teorie. Este un program absolvent non-tradițional care permite studentului care se întoarce să ia clase în propriul curs individualizat de studiu la Colegiul de Arte și Științe, inclusiv istorie, literatură, studii religioase, filozofie, cultură și limba engleză.

Programul MALS este conceput pentru elevul care încearcă să se înrobească în întrebări interioare profunde care se confruntă cu o minte întrebare și să extindă gândirea critică care marchează o persoană cu adevărat educată. Programul oferă studenților oportunitatea de creștere intelectuală și personală, precum și o oportunitate de a-și împărtăși experiențele cu ceilalți într-o comunitate de învățare.

Care este Master of Arts în Studii Liberale?

Extinderea studiilor liberale la nivel de absolvent este o afacere relativ nouă în învățământul superior. Spre deosebire de programele obișnuite de studii postuniversitare specifice, abordarea interdisciplinară a Master of Arts în Studii Liberale, traversează limitele arbitrare ale specializării, bazându-se pe o gamă largă de cunoștințe pentru a oferi o atenție mai clară problemelor complexe.

La Universitatea din Miami, programul de Master of Arts în Liberal Studies este un program non-tradițional absolvent care permite elevului care se întoarce să ia cursuri în propriul lor curs individualizat de studiu la Colegiul de Arte și Științe. Programul este predat de profesori tineri și renumiți oameni de știință de la facultatea de licență a Colegiului de Arte și Științe în cadrul nostru privat universitare ciudat, care este amplasat în frumos Coral Gables.

Cine este un Maestru al Artelor în Studii Liberale?

Studenții MALS provin din medii variate. Aceștia sunt artiști, oameni de afaceri, ingineri, casnici, avocați, studenți, medici și profesori. Programul le oferă ocazia de creștere intelectuală și personală și de împărtășire a experiențelor lor cu ceilalți într-o comunitate de învățare. Programul MALS este conceput pentru elevul care încearcă să se înrobească în întrebări interioare profunde care se confruntă cu o minte întrebare și să extindă gândirea critică care marchează o persoană cu adevărat educată.

Studentul MALS onorează viața interioară, are întrebări mai profunde și are nevoie de răspunsuri mai bune. Vrei să citești cărți și să vorbești despre ideile care ne modelează lumea. Aveți o minte anchetă, o perspectivă experimentată și un sentiment ferm de intenție despre învățare. Programul Master of Arts in Liberal Studies este conceput pentru elevul care se întoarce, care caută să dezvolte gândirea critică care marchează o persoană cu adevărat educată - pentru elevul care aduce o conștientizare sporită a întrebărilor fără răspuns care se confruntă cu o minte anchetă - o persoană motivată care nu se oprește niciodată la prima întrebare: de ce?

A University of Miami student reading in the library.

Cerințe generale de admitere

Master of Arts în Studii Liberale (MALS), programul acceptă admitere rulare; acest lucru înseamnă că puteți aplica oricând. Studenții interni interesați să se înscrie la programul de Master of Arts în Studii Liberale ar trebui să prezinte următoarele:

 • Formular de solicitare online.
 • $ 85.00 comision de nerambursare aplicat online la depunerea cererii.
 • Declarație de scop.
 • Eseu de admitere.
 • Trei scrisori de recomandare (de preferință de la un angajator, coleg, profesor sau alte surse profesionale) *.
 • Au fost înregistrate transcrieri oficiale de la fiecare instituție post-secundară.
* Dacă în prezent aveți cursuri sau sunteți absolvent recent (în termen de doi ani), trebuie să depuneți cel puțin o scrisoare de recomandare de la un membru al facultății.

Cerințe internaționale de admitere la studenți

Studenții internaționali trebuie să respecte toate cerințele generale de admitere indicate mai sus și să prezinte, de asemenea, următoarele:

 • Trimiteți transcrieri oficiale de la toate universitățile / colegiile la care ați participat (inclusiv universitățile americane). *
 • Toate transcrierile și diplomele trebuie să fie în limba lor originală, cu o traducere certificată în limba engleză atât a transcrierii, cât și a diplomei.
 • Fotocopii ale tuturor diplomelor și / sau certificatelor câștigate.
 • Copia pașaportului.
 • Declarație bancară sau scrisoare de sponsorizare în termen de șase (6) luni. **
 • Scoruri oficiale pentru examenul TOEFL sau IELTS.

Solicitanții internaționali a căror limbă maternă nu este engleza trebuie să ia TOEFL. Scorul TOEFL minim este de 550 (pe suport de hârtie) sau de 80 (IBT). IELTS este acum acceptat. Scorul minim de trecere este de 6,5.

A group of University of Miami MALS students and their graduation dinner.

burse de studiu

Bursa MALS - un număr limitat de burse sunt disponibile studenților pe prima întâlnire. Elevii trebuie să aplice în fiecare semestru și să furnizeze documentația financiară. Bursele sunt bazate pe nevoi și sunt disponibile fonduri limitate pentru asistența pentru bursă. Cererile trebuie primite cu o lună înainte de începerea orelor în care studentul aplică. Mai multe informații pot fi obținute prin Biroul de Studii Interdisciplinare și Profesionale.

Asociația Americană a Femeilor Universitare - Toate femeile sunt eligibile să candideze pentru bursele oferite de această organizație. Bursele includ burse americane, burse de carieră, burse de profesii selectate, granturi de acțiune comunitară academică și burse internaționale.

Programul de Panglică Galbenă - Universitatea din Miami și Master of Arts în Studii Liberale (MALS) este un participant activ la Programul Galben de Îmbunătățire a Educației Glibale. Această prevedere a Legii GI post 11/11 contribuie la acoperirea cheltuielilor de obținere a unui masterat. Oportunități de studiu sunt disponibile și pentru personalul de serviciu activ. Veteranii Forțelor Armate ale SUA sunt încurajați să viziteze site-ul oficial al programului.

Ultima actualizare Dec 2019

Despre facultate

The College of Arts & Sciences is located in suburban Coral Gables, just minutes from downtown Miami, one of the most diverse, dynamic, and global cities in America. A&S students and scholars ... Citeste mai mult

The College of Arts & Sciences is located in suburban Coral Gables, just minutes from downtown Miami, one of the most diverse, dynamic, and global cities in America. A&S students and scholars live, work, research, and play in Miami, an endless resource for internship and volunteer opportunities, language and cultural immersion, intellectual exploration, and lively entertainment. In turn, the city views the College as its primary brain trust. A&S scholars work closely with government agencies, businesses, and nonprofit organizations across the region to improve the economic output and quality of life of our shared community. Citește mai puţin