Master of Arts în Design

Generalități

Programul de descriere

Pentru non-designeri care doresc să cultive abilități de proiectare.

MA este un program de un an care vă introduce în principiile fundamentale, abordările și instrumentele esențiale pentru proiectarea interacțiunilor, inclusiv comunicarea vizuală, prototiparea și practicile centrate pe om. De asemenea, veți afla despre cultura și practica designului, dar cel mai important, veți învăța să vedeți și să gândiți designul.

Indiferent dacă doriți să faceți primul pas în tranziția la proiectare dintr-o altă disciplină sau să adăugați un complement de design la profilul dvs. profesional existent, diploma de masterat vă acoperă.

Programul MA vă permite să studiați elementele fundamentale de proiectare cu unii dintre cei mai strălucitori gânditori și cei mai talentați practicanți din domeniu. Veți învăța principii atemporale, în timp ce vă veți expune la abordări, idei și metode în avangarda designului.

Pentru unii, acest program de un an este o introducere suficientă în proiectare, care va informa și spori setul lor de competențe pe măsură ce continuă într-o carieră complementară. Pentru alții, acesta este primul pas către studii mai profunde care vor duce în cele din urmă la o carieră plină de satisfacții în design. S-ar putea să continuați să studiați în programul nostru MPS, MDes sau doctorat; continuați un curs de studiu în afaceri, interacțiune om-computer sau tehnologie de divertisment; sau reveniți la locul de muncă în domeniul dvs. anterior cu avantajul abilităților și perspectivelor de proiectare.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The School of Design at Carnegie Mellon is among the oldest and most respected programs in North America. We have a rich history in the design of products and communications, and were one of the first ... Citeste mai mult

The School of Design at Carnegie Mellon is among the oldest and most respected programs in North America. We have a rich history in the design of products and communications, and were one of the first programs to offer a master’s degree in interaction design. Our programs enroll approximately 250 undergraduate and graduate students from a variety of backgrounds, inspired by a wide range of motivations and career ambitions. Citește mai puţin