Master of Arts în Arte și Design Fine - LIU Post

Generalități

Programul de descriere

Despre

Acest program intensiv, dar flexibil, de 60 de credite oferă studenților de artă avansată posibilitatea de a-și dezvolta creativitatea și de a-și urma un grad de absolvire într-un plan de studii de doi sau trei ani. În cadrul programului de licență MA în arte plastice și design, elevii selectează o concentrație în pictura, sculptură, sculptură, ceramică, fotografie sau grafică pe calculator și sunt mentorate de către echipele selectate de studenți.

În plus față de cursurile de istorie și estetică a artei, elevii lucrează în strânsă colaborare cu facultatea pentru a pregăti un proiect de teză în zona lor de concentrare. Prin "Seminarii în probleme contemporane", expoziții curente, scrieri, teorii și critici ale artiștilor, studenții și facultatea utilizează pe deplin poziția unică a Universității în apropierea resurselor vaste ale muzeelor, galeriilor și spațiilor alternative din New York.

Lupul frumos LIU Post, cu 307 de acri de peluze luxuriante, grădini și case istorice, este un cadru inspirat pentru eforturi creative. Studiourile și facilitățile echipate profesionist sunt de primă clasă și includ Muzeul de Artă Hillwood, Galeria Hutchins, Galeria Liceului Student Art, Centrul de Ceramică și Clădirea Sculpturii. Programul oferă oportunități abundente pentru crearea de rețele cu potențiali angajatori în scena de artă la nivel de oraș.

Oportunități de carieră

Un maestru de arte frumoase în arte și design artistic poate duce la o carieră plină de satisfacții ca conservator de artă, educator de artă, profesor de artă, artist de fundal pentru televiziune și film, designer jachete de carte, ceramist, ilustrator de carte pentru copii, cinematograf, , specialist în finisaje faux, animator de film, artist francez, asistent de galerie, director de galerie, designer de felicitări, designer de felicitări, director de artă reviste, fotograf de revistă, imprimanta master, fotoreporter, stilist de fotografie, fotograf, director de artă din magazinul de vânzare cu amănuntul, sculptor, pictor, artist silkscreen, ilustrator tehnic, tipograf, designer de perete, designer de ferestre sau designer de site web.

Cerințe de admitere

Solicitanții la Master of Arts ar trebui să îndeplinească următoarele condiții de admitere.

  • Aplicație pentru admitere
  • Taxa de înscriere: nerambursabilă
  • Copiile oficiale ale transcrierilor dvs. de licență și / sau absolvent de la orice colegiu sau universități la care ați participat.
  • Diplomă de licență de la o școală acreditată, cu o medie de cel puțin 3,0 puncte medii cumulate. Candidatul trebuie să fi absolvit o facultate majoră în artă sau trebuie să aibă cel puțin 57 de credite plus 12 credite în istoria artei. Toți solicitanții de AMF specializați în fotografie trebuie să aibă cunoștințe de lucru despre imagistica digitală la intrarea în program. Elevii care nu îndeplinesc aceste cerințe sunt bineveniți să discute opțiunile de admitere cu consilierul absolvent.
  • Un portofoliu, evaluat de către facultatea Departamentului de Artă, este necesar pentru admitere. Portofoliul trebuie trimis la Departamentul de studii postuniversitare al departamentului de artă înainte de termenul limită de 15 martie și trebuie să conțină 15-20 mostre ale celei mai recente lucrări și o listă de inventar numerotată. Probele pot fi fie lucrări originale, diapozitive (incluse într-o pagină de diapozitive), CD sau DVD. Fotografii solicitanților sunt încurajați să prezinte un portofoliu de 20 de exemplare originale. Termenul limită pentru depunerea portofoliului este 15 martie pentru intrarea în toamna următoare. După ce portofoliul a fost prezentat spre examinare, studenții pot solicita asistență universitară și universitară. Vedeți mai jos.
  • Declarație personală a artistului care se adresează motivului pentru care sunteți interesat să desfășurați lucrări de absolvire în acest domeniu de studiu.
  • Două scrisori de recomandare profesionale și / sau academice care abordează potențialul solicitantului în profesie și capacitatea de a finaliza un program de absolvent.
  • Credite de transfer: Dacă este relevant pentru planul de studii al solicitantului, un număr maxim de 12 credite absolvent cu gradul B sau mai mare pot fi transferate din programul de absolvent al unei alte universități (15 credite din cadrul LIU). Transferul va avea loc după finalizarea a 15 credite în cadrul acestui program, dar cererea trebuie să fie făcută în momentul depunerii cererii inițiale în programul de studii și trebuie să fie aprobat de către consilierul de licență.
  • Elevii pentru care limba engleză este oa doua limbă trebuie să prezinte rezultatele scorurilor oficiale ale testului de limbă engleză (TOEFL). Scorul TOEFL acceptat minim este: 79 pe Internet (213 pe bază de calculatoare sau 550 pe suport de hârtie) sau scor minim IELTS: 6.5.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Citeste mai mult

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Citește mai puţin
New York , Brookville + 1 Mai mult Mai Puțin