119417_image1.jpeg

Allan T. Shulman

Director de program absolvent în arhitectură

Master of Architecture II (M.Arch II) este un program de 2 ani (4-semestru), 60 de credite pentru studenții care dețin o diplomă pre-profesională în arhitectură sau un domeniu strâns legat. Acest program de specialitate desemnat STEM oferă o platformă avansată pentru studenți să se implice în provocări contemporane și să abordeze o varietate de contexte sociale, culturale, tehnologice și programatice.

Acest program M.Arch II permite studenților să-și avanseze educația universitară prin implicarea unor provocări mai complexe, onorându-și abilitățile în domenii esențiale și dezvoltând zone de focus individuale, de exemplu în tehnologie avansată, proiectare-construire și construcții de clădiri, durabilitate și rezistență , design urban, conservare istorică și utilizare adaptivă, asistență medicală sau ospitalitate. Studenții își direcționează traiectoria urmând interesele lor, dezvoltă zone de concentrare profesională prin certificate și se implică în cercetări critice.

În ultimul an , studenții absolvenți M.Arch sunt așteptați să continue un proiect final. Proiectele de absolvire cuprind una dintre cele două piese:

  1. Teza de proiectare, o oportunitate pentru fiecare student, care lucrează cu un consilier al facultății, de a efectua cercetări academice independente și de a defini o poziție individuală în ceea ce privește disciplina arhitecturii
  2. Studiu de cercetare absolută de proiectare, condus de un membru al facultății, care investighează probleme relevante sau tematice de arhitectură.

Facultățile U-SoA li se alătură în fiecare an de savanți și bursieri recunoscuți la nivel internațional. Diversitatea intereselor și experienței facultăților oferă oportunități pentru studenți în selecția Studiilor de Design Elective Avansate. Școala găzduiește unități de cercetare inovatoare, inclusiv RAD-UM, un laborator dedicat tehnologiei încorporate emergente, Laboratorul de Urbanism Littoral, un program de proiectare / construire apreciat și Centrul de proiectare urbană și comunitară.

Gradul M.Arch poate fi, de asemenea, combinat eficient cu programe de licență post-profesionale la fața locului, precum Master of Science in Architecture, Master of Urban Design, Master of Real Estate Real Estate and Urbanism, and Master of Construction Management.

Un puternic sentiment de comunitate, colaborare și responsabilitate în rândul studenților U-SoA și facultății contribuie la statura internațională a programelor noastre de absolvire.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la University of Miami: School of Architecture »

Ultima actualizare August 8, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2020
Duration
2 anii
La zi
Price
2,100 USD
pe credit
Deadline
Iunie 1, 2020
După locații
După dată
Start Date
Aug 2020
Termen limită de aplicare
Iunie 1, 2020

Aug 2020

Location
Termen limită de aplicare
Iunie 1, 2020
End Date