Master of Architectural Science - MArchSc

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Deveniți un expert în știința mediului construit și sporiți-vă înțelegerea conexiunilor dintre arhitectură, inginerie, testare și cercetare în construcții.

Veți explora construcția și performanța clădirilor, modul în care funcționează materialele de construcție, durabilitatea în industrie și relația dintre clădiri și mediu. Învață să chestionezi, testezi și explici aceste elemente și devii încrezător în cunoștințele tale de om de știință arhitectural.

Alegeți dintr-o selecție de calificări care să se potrivească obiectivelor dvs. de carieră și disponibilității de timp.

Master of Architectural Science este recunoscut profesional de Institutul de construcții din Noua Zeelandă (NZIOB).

AlexandruPetre / Pixabay

Transformă lumea în care trăim

Obțineți o perspectivă asupra interacțiunii dintre oameni, clădiri și cultură. Veți avea în vedere multe perspective, inclusiv rolul important al tikanga și matauranga maor în proiectarea arhitecturală și luarea deciziilor.

Veți obține, de asemenea, o fundamentare practică a impactului clădirilor asupra lumii naturale prin proiectarea, construcția, operarea și întreținerea lor, cu opțiunea de a se specializa în Managementul proiectelor sau în sisteme de inginerie durabilă.

Comunitate

Studiul postuniversitar vă va ajuta să construiți relații și rețele valoroase cu semenii, personalul universitar și viitorii colegi. Profitați la maxim oportunitățile de a participa la evenimente, seminarii, ateliere și funcții sociale.

De asemenea, veți beneficia de expertiza profesioniștilor care lucrează prin conexiunile Facultății cu industria locală.

Cariere

O calificare postuniversitară în științe arhitecturale poate deschide ușile către o carieră în proiectarea și dezvoltarea mediului nostru construit. S-ar putea să începeți propria practică sau să lucrați ca angajat într-o firmă sau organizație guvernamentală. Ați putea lucra ca manager de proiect de construcție, inginer de sisteme durabile sau ca consultant. Alte locuri de muncă ar putea fi consilier sau proiectant de iluminat, consilier pentru consimțământul clădirilor, analist proiectare și reglementări pentru incendii, inginer acustic și inspector de cantități.

De asemenea, puteți alege să vă concentrați pe cercetarea istoriei, teoriei și practicilor contemporane în științele arhitecturale și să vă deschideți o carieră în mediul academic sau într-o organizație de cercetare.

burse de studiu

Școala de Arhitectură are un număr de premii și burse disponibile în fiecare an.

De asemenea, puteți căuta alte burse pe baza nivelului de studiu, a disciplinei și a fundalului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Citeste mai mult

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Citește mai puţin
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Mai mult Mai Puțin