Master of Advanced Journalism

Generalități

Programul de descriere

Elevii dobândesc experiențe practice în raportarea, editarea și abilitățile de producție și de design asociate într-o mare varietate de medii de text, audio și vizuale. Ei au ocazia să folosească, să experimenteze și să reflecteze asupra zonelor emergente ale practicii jurnalistice, inclusiv a dronilor, a realității virtuale și a rapoartelor asistate de calculator, și să lucreze cu practicanți de frunte în jurnalismul de investigație, sport și antreprenoriat. Scopul principal este de a promova agilitatea și inovația în peisajul media local, regional și global. Acest curs face parte dintr-un program de studiu articulat și este potrivit pentru orice persoană interesată să învețe cum să profite din plin de puterea jurnalismului, de la profesioniștii din domeniul mass-mediei existenți și absolvenții de jurnalism care au nevoie să-și îmbunătățească abilitățile sau să încerce lucruri noi oamenilor interesați de realizarea întregului potențial de întreruperi digitale.

Absolvenții programului: au abilități puternice și flexibile de cercetare, de raportare și de producție și o înțelegere critică a mass-mediei contemporane sunt practicienii inovatoare și gânditorii agili, capabili să dezvolte noi idei și practici în jurnalism și mass-media, practici etice, profesionale și transparente au abilitatea de a lucra pe diferite platforme, canale și discipline în medii digitale și emergente au o înțelegere a rolului mass-mediei în contexte locale, regionale, naționale și globale.

Printre opțiunile de carieră se numără reporterul, producătorul, prezentatorul și editorul pentru toate tipurile de organizații media, de difuzare și publicare private și publice, inclusiv companii nou înființate în domeniul digital, de non-profit și de editori non-media.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industr ... Citeste mai mult

At UTS, we think differently: we take global approach to education that has innovation at its core. What’s more, we’re a university for the real world. All our courses are closely aligned with industry need, so what you learn will prepare you for your future career. Citește mai puţin