Master in Jocuri Experiența utilizatorului

Generalități

Programul de descriere

Suedia este o națiune lider în industria jocurilor globale, iar Skövde este principalul oraș suedez în care să studieze dezvoltarea jocului. Aici veți găsi patru programe de master în jocuri, opt programe de licență care acoperă toate disciplinele de dezvoltare a jocurilor, cercetare extinsă a jocurilor, un incubator de joc de succes și nu în ultimul rând, un număr mare de companii de jocuri. Toate aceste activități sunt situate în mijlocul Skövde și unite sub umbrela Suedia Game Arena. Ca student la master în experiența utilizatorilor de jocuri, veți deveni parte a acestui ecosistem și veți beneficia de un avantaj competitiv într-o carieră în industria jocurilor internaționale.

Programul de Master Games User Experience se adresează solicitanților cu diplomă de licență în oricare dintre numeroasele domenii implicate în dezvoltarea jocului. Veți câștiga nu numai o înțelegere teoretică și practică a experiențelor și jocurilor de emoții declanșate de jucătorii lor, ci, mai important, cum să le examineze și să le evaluezi. Studenții care au absolvit programul pot continua să lucreze cu proiectarea jocului și studiile de experiență ale utilizatorului jocului în companii de jocuri sau să se aplice la doctorat. programe în majoritatea țărilor. Cu toate acestea, este posibil să rămâneți și în Skövde și să urmați o carieră în jocuri.

Programul de master începe în semestrul de toamnă. Este oferit într-un an universitar (două semestre).

Focusul studiilor tale

Dezvoltarea jocurilor înseamnă crearea de experiențe antrenante pentru jucători. Ubiquitatea crescândă a jocurilor în societate și cultură înseamnă că grupuri de utilizatori noi și diverse joacă jocuri. Acest lucru a dus nu numai la noi oportunități, dar și la numeroase provocări pentru dezvoltatorii de jocuri. Unul dintre acestea este acela de a înțelege mai bine modul în care jucătorii interacționează cu jocurile și în ce mod aceste interacțiuni pot fi studiate, înțelese și îmbunătățite. Lucrul cu experiența utilizatorului de jocuri presupune colaborarea cu proiectarea interacțiunii, metodologia de cercetare, interacțiunea om-calculator și dezvoltarea jocurilor, pentru a putea în totalitate să despacheteze experiențele oamenilor de a juca jocuri.

Pentru a spune pe scurt: programul Games User Experience vă oferă cunoștințe despre cum să analizați și să înțelegeți ce se întâmplă atunci când oamenii joacă jocuri. Ce sentimente sunt invocate? Cum putem înțelege mai bine reacțiile jucătorilor? Cum putem face jocurile mai accesibile și mai atractive pentru publicul nou? În acest domeniu de expertiză în creștere rapidă, cercetătorii și dezvoltatorii încearcă continuu să-și dea seama cum este cel mai bine să răspundă la marea întrebare: „de ce este distractiv?”

După finalizarea studiilor

Specializarea în Experiența utilizatorului jocurilor vă oferă oportunitatea de a dezvolta excelență în acest domeniu specific de dezvoltare a jocului. Acest lucru oferă o bază bună pentru o carieră internațională în industria jocurilor, deoarece multe studiouri încep să vadă din ce în ce mai mult valoarea în a putea evalua propriile opțiuni de dezvoltare. O altă posibilă cale de carieră este reprezentată de companii din afara industriei jocurilor tradiționale care lucrează cu proiectarea și evaluarea experienței utilizatorului. Și întrucât acesta este un program orientat academic, cu un accent puternic pe metodele de cercetare aplicată, există, desigur, multe oportunități pentru a urmări o carieră în mediul academic, mergând la doctorat. studii sau alte tipuri de poziții de cercetare.

131215_photo-1516321318423-f06f85e504b3.jpgJohn Schnobrich / Unsplash

Cerințe de admitere

Pentru a fi eligibil pentru program o diplomă de licență (echivalentă cu o diplomă de licență suedeză) în domeniile informaticii, informaticii sau studiilor media digitale (sau similare).

O altă cerință este dovada abilităților în echivalentul limbii engleze a studiilor la nivel secundar superior în Suedia, cunoscut sub numele de curs de engleză 6 / curs de engleză B. Acest lucru este demonstrat în mod normal printr-un test recunoscut internațional, de exemplu IELTS sau TOEFL sau echivalentul.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Skövde is a government agency under the Department of Education. The Vice-Chancellor is the head of the agency. The University Board leads the university and is responsible for makin ... Citeste mai mult

The University of Skövde is a government agency under the Department of Education. The Vice-Chancellor is the head of the agency. The University Board leads the university and is responsible for making sure that the agency performs according to official decisions. Citește mai puţin