Citește Descrierea Oficială

Deveniți un trendsetter în domeniul ospitalității

Calea spre cele mai înalte niveluri de management ale industriei ospitalității internaționale.

Programul de Master este o alegere foarte bună pentru tine dacă ...

  • ar dori să se specializeze în sectorul de ospitalitate, în conformitate cu gradul de licență de management
  • au dobândit deja cunoștințe despre industrie în timpul licenței dumneavoastră și ar dori să aprofundeze aceste cunoștințe
  • sunt în căutarea unui curs postuniversitar cu conținut inovativ în managementul ospitalității și managementul personalului

Conținutul, obiectivul și structura cursului

Aceasta vă face un specialist - programul de masterat

Cursul de masterat de predare în limba engleză în domeniul managementului ospitalității

Programul de Master este conceput în așa fel încât abilitățile esențiale de leadership sunt dezvoltate și absolvenții sunt pregătiți pentru provocările viitoare din industrie.

Fiecare semestru acoperă următoarele subiecte:

Abilități de lider (primul semestru)

Primul semestru servește pregătirea absolvenților programelor de licență în Managementul Ospitalității sau cu conținut economic și experiență sau afinitate pentru industria hotelieră pentru sarcinile viitoare de manageri internaționali. Din acest motiv, primul semestru se concentrează pe evaluarea provocărilor economice ale industriei în contextul tendințelor și provocărilor globale, de exemplu tehnologice, digitale sau interculturale. Piețele viitoare și oportunitățile acestora ar trebui să fie recunoscute de către studenți pentru a dezvolta modele de afaceri, inclusiv finanțarea necesară. În plus, este important să înțelegeți importanța conducerii în armonie cu cultura corporativă și să dezvoltați și să aplicați competențele relevante.

Aplicarea sarcinilor de conducere (semestrul 2)

În semestrul al doilea, aceste competențe de conducere sunt aplicate în sarcinile specifice de conducere ale industriei, în special cooperarea cu proprietarii, finanțatorii sau companiile de administrare a imobilelor. În plus, diferite concepte de operatori, strategii globale de distribuție și dezvoltarea de concepte atât în ​​domeniul culinar, cât și al ospitalității sunt analizate și proiectate în mod durabil pe fundalul evoluțiilor pieței. Dezvoltarea competențelor de acțiune personală și socială este promovată în mod special în "Contractant

Going International (semestrul III)

În al treilea semestru, accentul se pune pe internaționalitate. În funcție de premisele și obiectivele elevului, competențele dezvoltate până în prezent sunt dezvoltate în continuare într-o fază practică (6 luni) care satisface cerințele și este reflectată cu sprijinul supervizorilor sau aprofundată într-un semestru la unul dintre universități partenere cu un curriculum specific industriei.

Experiență în profunzime (semestrul al patrulea)

Ultimul semestru începe cu un modul de cercetare online ("Analiza afacerilor internaționale"), urmat de teza de masterat, în mod ideal combinat cu o întrebare din practica hotelieră.

Perspective de carieră

Perspectivele cele mai bune - programul de master vă duce în vârf

Nimic nu stă în calea carierei tale după diploma de masterat. Industria oferă, de asemenea, condiții ideale pentru acest lucru, deoarece lanțurile hoteliere internaționale domină din ce în ce mai mult piața și nevoia de manageri crește.

Absolvenții masteranzilor pot conta pe domenii foarte interesante de activitate, în special în managementul superior. În astfel de funcții în partea de sus a companiei, cunoștințele de specialitate sunt esențiale. Din acest motiv, există cele mai bune perspective pentru managerii care se specializează în industria ospitalității și sunt calificați din punct de vedere academic.

Absolvenții de masterat se pot baza pe domenii foarte interesante de activitate, în special în managementul superior. În astfel de poziții în topul companiei, capacitatea de conducere și competențele cheie sunt importante. În industria ospitalității, managerii calificați au, prin urmare, cele mai bune perspective și perspective de carieră.

În plus, cu gradul "Master of Arts (MA)", creați cele mai bune condiții pentru o carieră academică în predare și cercetare.

cerere

Ce trebuie să aduceți - Cerințe de admitere pentru programul de masterat de 1,5 ani

Programul de Master necesită orientarea serviciilor, motivația și competența socială de la studenții noștri. Suntem bucuroși să le oferim aceleași beneficii cu cursuri mici, consultanță individuală în carieră și învățământ pretențios.

Cerintele:

  • 3 ani de licență de la o universitate recunoscută
  • Înțelegerea de bază a economiei dovedite de modulele din studiile anterioare
  • Cerințele de limbă pentru programul în limba engleză sunt TOEFL (84 ibt) sau certificate comparabile (de ex. IELTS Academic: cel puțin 6.0, TOEIC: cel puțin 785 sau un certificat de absolvire a școlii). O diplomă universitară completă în limba engleză va fi suficientă ca dovadă a competenței lingvistice.
  • Experiență în industria ospitalității

Programul de Master este o alegere foarte bună pentru dvs. dacă doriți să ...

  • ... au dobândit deja cunoștințe despre industrie în timpul licenței dumneavoastră și ar dori să aprofundeze aceste cunoștințe
  • ... consultați o perspectivă în consultanța hotelieră și gastronomică
  • ... ar dori să avanseze la poziții de conducere în industria ospitalității internaționale
Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la SRH Hochschule Berlin »

Ultima actualizare December 6, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 2019
Duration
4 semestre
La zi
Price
620 EUR
pe lună (studenți UE / EWR). 680 EUR pe lună (studenți din afara UE / non-EWR).
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date