Master în Inginerie Electrică și Electronică

Generalități

Programul de descriere

Programul de masterat (cu teza)

Programele de masterat cu teză trebuie să fie finalizate în maximum 4 semestre. Elevii care au finalizat cu succes cursurile de curs, seminarul și cursurile de etică a publicării, dar nu reușesc să ia teza de doctorat din cauza nereușitei lucrărilor la disertație în termen de 4 semestre pot primi o prelungire de 2 semestre.

Înainte de a lua cursul ELE 599 Teza, elevii trebuie să-și îndeplinească obligațiile de încărcare de curs în semestrele precedente.

Programul de masterat cu teza este structurat după cum urmează:

  • 7 cursuri (pentru un număr minim de credite globale de 21)
  • ELE 597 Seminar (fără credit)
  • FBE 600 Tehnici de cercetare științifică și etică în publicații (fără credit)

Programul de masterat (fără teză)

Programele de masterat fără teză trebuie finalizate în maximum 4 semestre. Elevii care nu reușesc să finalizeze programul în intervalul de timp menționat pot primi o prelungire maximă de 2 semestre. Timpul petrecut în programul de pregătire științifică nu va fi inclus în intervalul de timp stabilit pentru programul de masterat. Programul de masterat fără teze este structurat după cum urmează:

  • 10 cursuri (pentru un număr minim de credite globale de 30)
  • FBE 600 Tehnici de cercetare științifică și etică în publicații (fără credit - trebuie)
  • ELE 598 Proiectul de absolvire (fără credit)


Notă:

  • În programele de masterat, cu sau fără dizertație, elevii pot lua maximum trei cursuri cu coduri 4xx, ca parte a sarcinii de curs.
  • În programele de masterat, cu sau fără dizertație, studenții ar trebui să ia cel puțin jumătate din sarcina necesară cursului dintre cursurile oferite în propriul departament sau alte cursuri aprobate de departament.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Turkey Union of Chambers and Commodity Exchanges of Economics and Technology University (TOBB ETU) was established by TOBB qualified to educate entrepreneurs and community leaders. Our university, whi ... Citeste mai mult

Turkey Union of Chambers and Commodity Exchanges of Economics and Technology University (TOBB ETU) was established by TOBB qualified to educate entrepreneurs and community leaders. Our university, which aims to contribute to the development of society by producing original and universal knowledge, is a successful example of corporate and social responsibility. Citește mai puţin