Master in Corporate and Communication Communication

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Master in Business and Corporate Communication este concentrat pe toți profesioniștii care încearcă să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele într-un mod mai puternic în domeniile Relațiilor Publice și Comunicarea Companiei.

Mediul economic, social și de afaceri se schimbă rapid. Noile platforme de comunicare digitală, globalizarea, printre alte tendințe, sunt noi provocări în modul în care organizațiile comunică cu părțile interesate.

Veți dezvolta conceptele fundamentale și principalele instrumente de lucru în noile platforme digitale, precum bloguri, rețele sociale, microblogging, printre altele.

Cu toate acestea, veți putea să vă asumați rolul de Director al Comunicării (DirCom) pentru a asigura comunicarea într-un flux bidirecțional și transparent, asigurându-vă că imaginea, credibilitatea și reputația companiei în care lucrați sunt asigurate.

Alegeți să vă antrenați la ENEB , una dintre cele mai relevante școli de afaceri la distanță din Europa, care vă permite să vă instruiți la cel mai înalt nivel, de oriunde și cu sprijinul zilnic al tuturor profesorilor și tutorelor.124170_Propuesta-imagen-Oferta-Master-en-Comunicacion-Empresarial-y-Corporativa-Keystone.jpg

obiective

Programul de Master în Business and Business Communication urmărește să ofere studentului următoarele cunoștințe și abilități:

 • Înțelegeți noul mediu în care este elaborată strategia de comunicare.
 • Oferiți sprijin obiectivelor de marketing, consolidând poziționarea produselor și a mărcilor.
 • Construiți și gestionați o imagine și o reputație corporativă în sinergie cu obiectivele generale ale oricărei organizații.
 • Cunoașteți modelele organizaționale pentru a adapta comunicarea.
 • Obține cunoștințe teoretice și practice despre tehnici și instrumente pentru a gestiona comunicarea cu setul larg și variat de părți interesate .
 • Dezvoltarea abilităților de management și a tehnicilor de gestionare a crizelor prin intermediul relațiilor publice pentru a genera credibilitate și încredere în diferite audiențe, atât interne cât și externe.
 • Instruiți participanții la elaborarea și crearea de planuri de comunicare cuprinzătoare.
 • Instruiți directorii de relații publice pentru a genera noi capacități pentru a obține succesul în afaceri prin campanii reactive și proactive, întotdeauna cu o bază solidă în înțelegerea analizei interne produse de companie.
 • Antrenează elevul pentru a influența opiniile, atitudinile și comportamentul publicului intern și extern al organizației.
 • Aprofundarea gestionării corecte a imaginii, publicității și identității corporative.

perspectivele de carieră

Master in Business and Corporate Communication vă va pregăti să conduceți echipe din funcțiile de Director de Comunicare a Marilor Companii și IMM-uri, precum și să vă dezvoltați ca un Profesionist în Comunicare în Agenții de Publicitate, Consultanți în Comunicare, Agenții de Comunicare și în departamentele de Marketing sau Relații. Publicele de afaceri mari.

Titrare triplă

La sfârșitul studiilor, veți obține o diplomă triplă eliberată de European Business School din Barcelona, avizată și certificată de Universitatea Isabel I:

 • Master in Corporate and Communication Communication
 • Diplomă de specializare în coaching și NLP
 • Certificat de program de afaceri în limba engleză

Toate programele noastre de formare sunt însoțite de un curs opțional de engleză la nivel de afaceri, care vă va permite să lucrați într-un mediu de lucru internațional. În cazul în care nu îl luați, veți obține un grad dublu.

Curriculum

Master in Business and Corporate Communication constă din următoarele blocuri:

 • Bloc 1. Strategia de afaceri
 • Bloc 2. Comunicare corporativă
 • Blocul 3. Publicitate
 • Blocul 4. Marketing
 • Bloc 5. Relații publice
 • Blocul 6. NLP (programarea neurologică)
 • Bloc 7. Coaching
 • Bloc 8. Administrator comunitar
 • Bloc 9. comerț electronic
 • Bloc 10. Poziționare web SEM, SEO și Social Media
 • Bloc 11. Responsabilitate socială corporativă

metodologie

Pentru a combina viața personală cu cea profesională, Masterul în comunicare de afaceri și corporative este predat în totalitate online. În acest fel, puteți accesa întregul conținut de formare prin Campusul nostru virtual, aceasta fiind platforma principală a formării dvs., astfel încât să puteți studia din orice parte a lumii și în orice moment. Toate evaluările și lucrările finale sunt, de asemenea, efectuate de la distanță.

Odată înregistrați, veți putea accesa campusul virtual cu toate resursele academice de care aveți nevoie, prin care veți obține o comunicare permanentă între ceilalți studenți și profesori, veți avea acces la forumuri de discuții, veți putea finaliza cursurile de formare în limba engleză pentru directori, veți accesa campusul ENEB pentru a vă întâlni cu toți colegii, printre multe alte posibilități.

evaluare

Constanța este una dintre axele din planul tău de antrenament. Prin autoevaluările care vor fi oferite prin campusul virtual, puteți consolida cunoștințele dobândite. Pentru a trece toate subiectele, este esențial să se furnizeze o lucrare finală pentru fiecare subiect. Când echipa dvs. de tutori v-a evaluat, veți putea să vedeți nota dvs. în campusul virtual. De asemenea, un document va fi trimis la e-mailul dvs., explicând în detaliu toate punctele din studiul de caz.

În cadrul evaluării, tutorii dvs. va evalua următoarele aspecte:

 • Prezentarea exercițiului, designului, bogăției vizuale și ortografiei.
 • Dezvoltarea muncii, complexitatea afirmației, logica și coerența rezultatelor obținute în cazul practic.
 • Valoarea adăugată în analiza și dezvoltarea cazului propus.

Trebuie reținut faptul că toate autoevaluările sunt facultative și nu se calculează pentru nota finală pentru fiecare dintre subiecți.

Puteți consulta restul programelor de instruire ENEB - Barcelona European School

123493_duracion_y_precio.png

Data de început: Pentru a alege
Durata: 18 luni
Preț: 7.200 €
Prețul cu bursa este de 249 de euro.
Termen limită: Contact

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

ENEB es una escuela de negocios especializada en formación de Máster y Posgrado de alto rendimiento basada en metodologías pedagógicas a distancia. ENEB imparte varios programas de referencia de carác ... Citeste mai mult

ENEB es una escuela de negocios especializada en formación de Máster y Posgrado de alto rendimiento basada en metodologías pedagógicas a distancia. ENEB imparte varios programas de referencia de carácter internacional en España y Latinoamérica, formando a altos cargos en toda la comunidad hispanohablante. Citește mai puţin