Master global în managementul și logistica lanțului de aprovizionare

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Masterul global EAE în managementul și logistica lanțului de aprovizionare se adresează managerilor din zona operațiunilor care înțeleg procesele logistice ca având o valoare adăugată ridicată pentru companiile lor și care le folosesc pentru a spori competitivitatea companiei lor. Profesioniști care știu cum să proiecteze, să pună în aplicare și să mențină o viziune strategică a managementului zonei operaționale și, în special, a logisticii și managementului cuprinzător al lanțului de aprovizionare, care cunosc și utilizează o gamă largă de tehnici și instrumente de management și care știu cum să exploateze sistemele de tehnologie a informației.

Pe scurt, acest master se adresează directorilor de logistică care au nevoia de a exploata noi nișe de dezvoltare a afacerilor globale.

puncte cheie

 1. Vizite la companii
  Master International în Supply Chain Management include două călătorii, fiecare durată o zi, către două centre logistice cheie din zona de influență din Barcelona.


 2. Program alb
  Finalizarea programului alb (Cartea albă Instruire intermodală holistică privind transportul în Europa) a Școlii europene de transport maritim scurt. Programul de 4 zile are loc la bordul unei nave pe ruta Barcelona - Roma (Civitavecchia) - Barcelona, cu scopul de a oferi cunoștințe și abilități în domeniul logisticii intermodale și al transportului maritim, în special pe malul mării scurte.


 3. Certificare SCPro
  Programul și materialele didactice ale masterului sunt concepute astfel încât studenții care doresc să facă acest lucru se pot confrunta cu succes la examenul de nivel 1 al SCPro.


 4. EAE , Școală certificată de CSCMP
  EAE Business School este o școală de afaceri certificată de Consiliul profesioniștilor în gestionarea lanțului de aprovizionare pentru a preda programele de gestionare a lanțului de aprovizionare.


 5. Consiliu consultativ
  Curriculumul de masterat este dezvoltat în comun cu Consiliul consultativ din zona de operații și logistică, format din 25 de profesioniști din companii precum Pepsico, Nike, DHL, Danone, Accenture, Fujitsu, Grupo Planeta, Mango sau Grupo Puig, printre altele.


 6. Clasament Lumea
  Potrivit clasamentului „250 Best Masters” pregătit de El Mundo în 2016, acesta este cel de-al doilea cel mai bun master în zona de logistică predat în Spania.


 7. Clasamentul Eduniversal
  Conform clasamentului „Best Masters Eduniversal 2016”, acesta este printre cei 80 de cei mai buni din lume în domeniul Logisticii.


 8. Angajabilitate
  Potrivit Randstad, cererea de profesioniști din sectorul logistic va continua să crească în 2017.


 9. Metodologie recunoscută la nivel internațional
  Metodologia programelor de învățare hibridă a EAE fost semifinalistă la prestigiosele Reimagine 2015 Teaching Innovation Awards, organizate de Wharton, școala de afaceri a Universității din Pennsylvania (U-Penn).

Și cerințe de admitere

grad dublu

Persoanele care finalizează cu succes programul vor câștiga titlul de Master Global în Supply Chain Management & Logistics de la EAE Business School . În plus, participanții care îndeplinesc cerințele academice stabilite vor obține o diplomă de la Universitatea Politehnică din Catalonia.

Pentru a obține calificările acordate de universități, este necesar să se respecte cerințele pe care le solicită ambele instituții.

procesul de admitere

Scopul fundamental al procesului nostru de admitere este de a asigura caracterul adecvat al candidaților, prin intermediul curriculum-ului lor profesionale și academice. Toți participanții trebuie să obțină maximum de această experiență de învățare, printr-un context în care este posibil să se dezvolte o relație pe termen lung cu colegii de clasă, profesori si absolventi.

Pentru a începe procesul de admitere este necesar să completați formularul corespunzător, astfel încât profilul candidatului să poată fi evaluat de către Comitetul nostru academic. În cazul în care rezoluția de admitere emisă de Comitetul academic la Masterul internațional în managementul și logistica lanțului de aprovizionare este pozitivă, candidatul va putea formaliza înscrierea la acest master.

oportunităţi de carieră

Serviciul de carieră al EAE Business School este responsabil de promovarea și servirea ca punct de întâlnire pentru studenți, absolvenți, companii colaboratoare și alte grupuri de afaceri interesate să angajeze profesioniști EAE . An de an, acest serviciu ajută mulți dintre studenții noștri să înceapă o relație profesională.

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Citeste mai mult

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Citește mai puţin
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Shanghai + 5 Mai mult Mai Puțin