Master Universitatea în Zoologie

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

 • Tipul de învățământ: Față în față.
 • Numărul de locuri noi de intrare oferite: 45
 • Limbi predate: spaniolă.
 • Preț ghid: 45,02 € pe credit.
 • Bursa de master: vezi informații relevante aici .

obiective

Universitatea de Master în Zoologie încearcă să contribuie la formarea studenților în studiul științific și aplicat al faunei. Are o componentă practică puternică, care vizează înțelegerea evoluției și a diversității taxonomice a diferitelor grupuri de animale, care este completată cu alte aspecte potențial utile pentru inserția profesională a studenților (în cercetare de bază, mediu, sănătate, alimente, etc. ).

Anul academic 2020-21

Curs 1

cod

subiect

caracter

credite

oferit

606932

Adaptări morfologice la mediu

Optativa

6

dacă

606933

Evoluția strategiilor vitale

Optativa

6

dacă

606934

Evoluția comportamentului

Optativa

6

dacă

606926

Metode de cercetare zoologică

obligatoriu

6

dacă

606925

Știri în cercetarea zoologică

obligatoriu

3.0

dacă

606937

Paraziți și vectori în sănătatea publică

Optativa

6

dacă

606936

Servicii de mediu ale faunei

Optativa

6

dacă

606931

Tehnici în cercetarea zoologică

Optativa

6

dacă

606930

Master tezei de doctorat

Master tezei de doctorat

12,0

dacă

606928

Artoolod Zoologie

obligatoriu

7

dacă

606927

Zoologia nevertebratelor neartropodice

obligatoriu

7

dacă

606929

Zoologia vertebră

obligatoriu

7

dacă

destinatari

De preferință, absolvenți sau absolvenți în Biologie, Științele Mediului, Inginerie Agricolă, Agronomi, Silvicultură sau Silvicultură și discipline conexe.

De ce să studiezi acest master?

 • Interes pentru extinderea, integrarea și stăpânirea cunoștințelor în Zoologie.
 • Intenția de a continua studiile zoologice, cu scopul de a dezvolta o investigație care poate duce ulterior la o teză de doctorat și care permite fondarea unei instruiri ca cercetător.
 • Dezvoltarea competențelor pentru manipularea și gestionarea faunei.

Cerințe de admitere pentru masterat

Maestri universitari nepermis

 • Dețineți unul dintre următoarele titluri:
  • Diplomă oficială universitară spaniolă .
  • Titlu emis de o instituție a Spațiului European de Învățământ Superior ( SEE ) și abilitare din țara în curs de eliberare pentru accesul la învățământul de master.
  • Titlul sistemelor educaționale din afara EEE care abilitează în țara de emitere pentru accesul la învățământul de masterat, omologat sau declarat echivalent cu gradul și nivelul academic de licență sau grad de către Ministerul Educației și Formării Profesionale . În cazul lipsei omologării sau echivalenței menționate, va fi necesară autorizarea sau permisiunea de acces acordată de această universitate.
 • Sau desfășurați cursul în care vă înscrieți pre-înscrierea care conduce la obținerea oricăreia dintre diplomele anterioare și puteți fi în măsură să demonstrați obținerea acelorași înainte de 30 septembrie 2020 .
 • În plus, studenții din sistemele de învățământ străine, a căror limbă maternă este diferită de spaniolă, trebuie să dovedească nivelul B2 al limbii spaniole (sau superior) . Acreditări acceptate și informații relevante.
 • Cerințe specifice pe care le poate avea oricare dintre stăpânii solicitați. O puteți consulta accesând pagina web a maestrului.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Universidad Complutense de Madrid (UCM) este o instituție cu o istorie lungă și o largă recunoaștere socială, care aspiră să fie printre primele universități din Europa și să se consolideze ca centru ... Citeste mai mult

Universidad Complutense de Madrid (UCM) este o instituție cu o istorie lungă și o largă recunoaștere socială, care aspiră să fie printre primele universități din Europa și să se consolideze ca centru de referință pentru continentul latino-american. Citește mai puţin