Master Specializat în Managementul Internațional al Bogațiilor

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Cererile pentru admisia din 2020 sunt închise. Cererile pentru admiterea în 2021 se vor deschide începând din octombrie 2020.

Acreditat CIF (Investment Advisor) și CJA (Expertiză Juridică relevantă) , Master Specializat în Managementul Internațional al Wealth (fostul MS Private Banking și Planificare Financiară) la Campusul nostru de la Paris instruiește generalisti de nivel înalt în domeniu. Oportunitățile de carieră sunt uimitoare: solicitanți, consilieri bancari, avocați, experți în asigurări, consultanți fiscali, contabili, administratori de proprietăți, consultanți în investiții financiare - și multe altele. Elevii petrec o lună pe Campusul nostru din Londra.

În fața dezvoltării unui mediu multi-profesional, internaționalizării în creștere și problemelor din ce în ce mai complexe ale activelor personale în ceea ce privește jucătorii cheie și activitățile de gestionare a averii în acest domeniu, ESCP a decis să dezvolte aceste programe într-un curriculum cu adevărat internațional; singurul de acest fel.

Programul este orientat în întregime către piețele internaționale. Acesta este predat peste 6 luni la campusul nostru din Paris și campusul nostru din Londra și include un seminar de o săptămână de la Geneva.

Caracteristici cheie

Masterul ESCP sunt programe orientate profesional în domenii specifice de management concepute pentru postuniversitari cu un obiectiv clar de carieră și duc la o specializare sau dublă abilitate ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.

Acest Master este un program de un an academic cu normă întreagă conceput pentru studenții care dețin o primă diplomă de masterat la nivel academic sau profesional în inginerie, afaceri, arhitectură, medicină, drept, farmacologie, științe politice, arte sau orice alt grad absolvent.

Curriculum-ul cuprinde șase luni de cursuri cu normă întreagă, inclusiv un seminar internațional, urmat de o plasare a unei firme care durează cel puțin patru luni și finalizarea unei teze de specialitate care urmează să fie remisă la sfârșitul programului.

Cursurile sunt predate în limba engleză și limba națională a campusurilor noastre respective.

Profilul MS World Wealth Management

Pregătire academică:

 • Economie / Finanțe 66%,
 • Afaceri 24%,
 • Legea 7%,
 • Altele 3%,
 • 14% studenți internaționali,
 • 34% femei, 66% bărbați

Open-mindedness și diversitatea de masterat de specialitate:

Specializați de masterat de masterat provin din diferite țări și au medii diferite: ingineri, medici, farmaciști, studenți de literatură și drept, etc.

Începând cu 40 de naționalități, ele formează un grup de participanți multiculturați, ceea ce face ca schimburile și grupurile de lucru să se îmbogățească cu atât mai mult.

Încă de la înființarea sa în 1994, masterul specializat® în domeniul bancarilor private și planificării financiare a format 480 de studenți care acum fac parte din rețeaua de 55.000 de membri ESCP.

cerinţe

 • Titularii unei prime diplome de master.
 • Titularii unei diplome de licență (240 ECTS): cu o experiență profesională de minim 3 ani
 • Titularii unei diplome de licență (240 ECTS) fără experiență profesională (mai puțin de 30% admisă)

Taxe

Taxele pentru anul universitar 2020/2021 sunt stabilite la 20.000 € * (inclusiv costurile seminarului internațional de la Geneva - transport și cazare - și cărțile de referință).

Taxele sunt facturate fie:

 • într-o singură tranșă de la începutul anului universitar
 • ESCP oferă și opțiunea de debitare directă: în acest caz, 6 rate lunare vor fi plătite din noiembrie până în aprilie.

Solicitanții cărora li se oferă un loc trebuie să confirme acceptarea lor și să plătească un depozit nerambursabil de 10% din taxele de școlarizare.

* Cheltuielile de cazare și de transport în Londra nu sunt incluse în taxele de școlarizare.

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Citeste mai mult

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Citește mai puţin
Paris , Madrid , Londra , Berlin , Torino , Varşovia , Beijing , Veneția + 7 Mai mult Mai Puțin