Master / Psihologie în Cercetare

Generalități

Programul de descriere

Studenții dezvoltă abilități avansate de cercetare cantitativă și calitativă în psihologie. Astfel de abilități pot duce la o carieră bazată pe cercetare sau academică. Trebuie demonstrată aplicarea metodologiei de cercetare și comunicarea competentă a rezultatelor cercetării; studenții trebuie astfel să poată efectua cercetări independente. Va fi necesară participarea la ateliere și / sau sesiuni de contact. Vă rugăm să rețineți că acest grad nu conduce la înregistrarea ca psiholog de cercetare la HPCSA.

Sisterhood

Rezultatul / Scopul calificării

Studenții dezvoltă abilități avansate de cercetare cantitativă și / sau calitativă în psihologie. Astfel de abilități pot duce la o carieră bazată pe cercetare sau academică. Trebuie demonstrată aplicarea metodologiei de cercetare și comunicarea competentă a rezultatelor cercetării; studenții trebuie astfel să poată efectua cercetări independente. Participarea la ateliere și / sau sesiuni de contact poate fi necesară.

Criterii de selecție

Studenții trebuie să aibă o diplomă de onoare în psihologie, cu o notă medie minimă de 65%. Studenții care obțin o diplomă de onoare BSc în Psihologie pot aplica pentru diploma de masterat în psihologie. Intrarea nu este automată și se bazează pe notele academice de top.

Examinare

Examenul constă într-o disertație pe o temă selectată în Psihologie, care este aleasă în consultare cu supraveghetorul și împreună cu proiecte de cercetare din cadrul Departamentului de Psihologie. Regulamentul general privind depunerea unui articol gata de publicare este aplicabil.

Durata programului:

2 ani

Detalii de contact:

Nume: Dr. Melissa Card / Tel: 011 559 2916 / Email: mcard@uj.ac.za

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin