Master Profesional în Managementul Resurselor Umane

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Prezentare generală

Companiile și organizațiile sunt mai conștiente ca niciodată că unul dintre activele lor cheie atunci când vine vorba de a ieși în evidență de concurență este echipa lor de oameni și, ca atare, conducerea și supravegherea departamentului său de resurse umane. Personalul unei companii este motorul proiectării, implementării și gestionării proiectului de afaceri. Ca atare, este crucial ca companiile să fie tot mai orientate către angajații lor. Prin urmare, managerii de resurse umane trebuie să fie profesioniști care sunt pregătiți să conducă un departament care se conectează și funcționează cu toate activitățile de afaceri ale companiei și, în același timp, să se poată adapta la schimbările din mediu. Departamentul este nucleul strategiei companiei și forța motrice care generează un avantaj competitiv clar. Rolul Resurselor Umane trebuie să fie în centrul strategiei companiei și al managementului acesteia, deoarece este un factor cheie în separarea companiei de rivalii săi.

Master in Managementul Resurselor Umane este proiectat să echipeze profesioniștii în Resurse Umane pentru a răspunde nevoilor și provocărilor pieței din perspectiva managementului oamenilor. Profesioniști care îmbrățișează schimbarea ca fiind cel mai eficient mod de a genera avantaje competitive, care pot valorifica noile tehnologii, care au o înțelegere solidă a noilor generații de profesioniști care se înscriu pe piața muncii, care înțeleg pe deplin importanța echilibrului muncă / viață și etic. conduită și care se angajează să dezvolte, să atragă și să păstreze talentul ca cea mai bună modalitate de a asigura succesul în noul ecosistem de afaceri.

Acest program este potrivit pentru profesioniști, manageri pe deplin angajați, deoarece modul de învățare la distanță oferă flexibilitatea de a programa modele de studiu și sarcini adaptate stilului de viață al participanților.

Motivele pentru care

 • Bootcamp internațional la Barcelona sau Roma

Rome Business School vă oferă șansa de a vă perfecționa competențele și de a vă îmbogăți cunoștințele despre antreprenoriat, inovație și alte subiecte cheie din lumea afacerilor prin participarea la Programele noastre internaționale de la Roma sau Barcelona, unde vă puteți extinde rețeaua profesională. Bootcamp-ul din Roma este inclus ca parte a programului, în timp ce programul rezidențial din Barcelona are un cost suplimentar.

 • Programul de competențe soft

Bazele unei cariere solide și de succes sunt, fără îndoială, multele solicitate și celebreze soft Skills, competențe care găsesc utilizări practice în fiecare mediu de lucru și în zona de afaceri. Programul nostru Soft Skills vă va oferi o cunoaștere detaliată și detaliată și o familiaritate cu aceste abilități soft personal, facilitând creșterea lor personală și profesională.

În acest program specific, vă veți specializa în 5 cursuri de competențe soft pentru perfecționarea competențelor (cu certificarea oferită):

 • Inteligenta emotionala
 • Vorbirea publică pentru afaceri
 • Timp, stres și autogestionare
 • Comunicare culturală încrucișată
 • Conflict, soluționarea problemelor și negocieri
 • Networking și parteneri

Rome Business School are parteneriate solide cu mai multe companii de renume la nivel mondial. Pentru a ne asigura că studenții noștri pot construi o rețea profesională puternică, organizăm în mod constant întâlniri, vizite, evenimente și prelegeri cu invitați cu reprezentanți din ecosistemele de afaceri de elită, încurajând interacțiunea dintre profesioniștii de seamă și studenți și facilitând procesul de învățare.

 • Carieră

Echipa noastră de servicii de carieră, calificată și profesională, oferă însoțitorilor noștri un traseu de carieră personalizat special conceput pentru a-și contura propriul profil profesional pentru a deveni o figură competitivă pe piața locurilor de muncă din zilele noastre. Atelierele care se concentrează pe cel mai tare subiect al căutării de locuri de muncă și al creării de rețele de carieră, întâlniri individuale de consiliere în carieră, evenimentul nostru exclusiv „ Rome Business School Talent Focus” și beneficii mai neprețuite vă stau la dispoziție pentru a vă asigura cel mai bun început sau un impuls deosebit în cariera dvs.!

Structura

Formatul profesional al Master of Rome Business School în Managementul Resurselor Umane este structurat pentru a oferi participanților o pregătire minuțioasă pentru sectorul Resurselor Umane și aspecte cruciale din alte domenii conexe, începând cu o privire de ansamblu a lumii de management mai larg și apoi continuând la analizați toate subiectele și aspectele specifice ale Strategiei, dezvoltării și managementului resurselor umane, precum și oferind o perspectivă aprofundată a conducerii inovatoare și responsabile, a tendințelor și a bunelor practici, precum și a modului în care acestea pot fi aplicate în mod eficient industriei de management al resurselor umane .

cuprins

 • Concentrarea și specializarea

Dezvoltarea competențelor necesare pentru a aborda și spori noile nevoi în diferite domenii ale organizației. Identificați și dezvoltați strategii manageriale eficiente pentru companiile din industria resurselor umane.

În acest prim modul didactic, veți avea posibilitatea de a vă specializa în:

 • HR strategic
 • Dezvoltarea talentelor
 • Comportamentul uman și managementul schimbărilor
 • Aptitudini soft esențiale pentru managerii de resurse umane
 • Fii un lider orientat spre viitor

Aflați mai multe despre noile tendințe și inovație în industria resurselor umane, cu accent pe cele mai bune practici ale viitorului.

În special, veți fi pregătit pentru următoarele subiecte de HR digital, Noi tendințe și provocări viitoare pentru resurse umane:

 • Tendințele viitoare și provocările viitoare ale resurselor umane
 • Cele mai bune practici de resurse umane pentru 2021 (studii de caz)
 • Etica la locul de muncă
 • Digital HR
 • Capstone Project

Proiect de lucru în echipă cu scopul de a dezvolta un plan de resurse umane care rezolvă o problemă de afaceri în domeniul resurselor umane, a unei companii existente sau fictive din industria HR sau pentru a lucra la o provocare de afaceri propusă de participanți pentru a rezolva o problemă în companii. unde lucrează participanții. Toate echipele sunt ghidate de la faza inițială a proiectului.

După finalizarea proiectului cu piatră, elevii ar trebui să poată:

 • Gândiți-vă critic
 • Implementați soluții creative și rezolvați probleme manageriale
 • Aplicați și conectați teoria cu practica
 • Comunicarea și prezentarea rapoartelor / ideilor de afaceri mai eficient
 • Efectuați cercetări de afaceri și analize de afaceri
 • Demonstrați abilități de conducere colaborativă
 • Lucrați eficient în echipe
 • Comunicați intercultural cultural și faceți compromisuri pentru un scop comun
 • Stabilește-ți obiectivele și implementează eficient proiectele

Metodologie

Maestrul va fi predat prin prelegeri frontale interactive, analize de studiu de caz, exerciții în clasă, discuții, jocuri de rol, exerciții de lucru în echipă, discuții video, analiză de afaceri și sesiuni de prezentare a studenților.

Studiile de caz vor fi utilizate pentru a genera discuții și pentru a ilustra probleme reale de afaceri și comunicare. Studenții vor fi încurajați să citească pe larg și să se implice în discuții și dezbateri. Metodologia didactică se bazează pe învățarea prin acțiune, prin care profesorii implementează o abordare centrată pe elev, implică elevii și oferă activități care permit elevilor să aplice cunoștințele dobândite. Toți profesorii folosesc metode de învățare activă în clasă, care sunt, de asemenea, potrivite pentru implicarea interactivă a studenților de învățare la distanță.

Bootcamp în toată lumea

Închideți-vă abilitățile antreprenoriale și puneți-le la încercare cu provocarea finală: Bootcamp exclusiv Rome Business School din Barcelona, organizat în parteneriat cu EAE Business School, un oraș frumos în fruntea inovației și printre cele mai productive start-up ecosisteme și, pentru studenții online, Bootcamp din Roma este inclus în prețul de înregistrare: gândiți-vă doar la zbor și cazare, vom avea grijă de restul!

Alăturați-vă unui program avansat conceput pentru a vă pune față în față cu scenarii de afaceri realiste, pentru a vă rezolva și a vă oferi un mod practic de învățare și dezvoltare a competențelor. Toate cu sprijinul profesional al unui îndrumător al companiilor de lucru de top!

Burse și studii

Taxa de școlarizare pentru acest master este de 3.900 euro (TVA inclus), plata taxei de participare este instalabilă.

Se poate achita:

 • în 4 tranșe fără dobândă
 • într-o singură soluție (această opțiune acordă studentului o reducere de 10% la valoarea totală a taxei de școlarizare)

În funcție de profilul individual, experiența și motivația dovedită, candidatul poate fi acordat o bursă care acoperă o parte din taxa generală de școlarizare (până la 25%). Într-adevăr, Rome Business School oferă posibilitatea celor mai merituoși candidați de a beneficia de 5 tipuri diferite de burse. Aceste acoperiri economice parțiale pot consta în 6 luni de finanțare fără dobândă. Mai jos, o listă a subvențiilor disponibile:

 1. Bursa de excelență academică: se acordă candidaților care au prezentat performanțe extraordinare în cea mai recentă carieră academică, indiferent dacă este absolvent sau licențiat.
 2. Bursă de învățare pe tot parcursul vieții: este rezervată solicitanților care demonstrează o urmărire continuă, auto-motivată a dezvoltării cunoștințelor și abilităților.
 3. Grantul executiv pentru femei: Rome Business School se străduiește să crească promovarea raportului dintre femeile din funcțiile de conducere și creșterea egalității de gen la locul de muncă. Într-adevăr, această subvenție își propune să consolideze capacitatea studenților noștri de a-și realiza potențialul executiv, capacitatea de conducere și aspirațiile profesionale.
 4. Subvenție antreprenorială: obiectivul nostru este să alimentăm spiritul antreprenorial al studenților noștri cu idei de afaceri deosebite folosind această subvenție, acordată directorilor IMM-urilor, profesioniștilor independenți și persoanelor care au propriul proiect de afaceri.
 5. Manageri mai buni pentru o lume mai bună: a fost destinată acelor candidați care demonstrează o motivație clară, orientată spre viitor, orientată spre îmbunătățirea economiei, a societății și a lumii din jurul lor.

Concurența pentru burse crește pe măsură ce data de început se apropie și fondurile sunt limitate, de aceea este recomandabil să faceți cererea cât mai curând posibil.

Pentru a solicita o bursă, este necesară trimiterea unei scrisori motivaționale de cel mult 300 de cuvinte împreună cu CV-ul și documentația atunci când trimiteți cererea de admitere la masterat. Alegerea pentru o posibilă bursă va fi decisă de comitetul academic al Rome Business School în timpul evaluării cererii candidatului.

Pentru a scrie o scrisoare motivațională pentru o bursă, solicitantul trebuie să indice:

 • Ceea ce distinge solicitantul de ceilalți candidați;
 • Obiective și ambiții profesionale.

Procesul de admitere

Rome Business School lucrează din greu pentru a menține cel mai înalt standard de calitate în programele pe care le oferim. De aceea, pentru a asigura eligibilitatea candidaților, toți solicitanții trebuie să treacă și să treacă cu succes un proces de selecție structurat după cum urmează:

 1. Evaluarea acreditărilor
 2. Confirmare aplicație
 3. Interviu de selecție
 4. Admitere
 5. înrolare

Procesul de admitere are ca scop verificarea eligibilității candidatului de a participa la master. Istoricul academic al candidatului, experiențele anterioare în temele abordate în master și motivația vor fi probleme ale evaluării. Odată trimisă, cererea va fi evaluată de comitetul academic al Rome Business School din Rome Business School . Pentru a asigura adecvarea aplicației, este important să livrați toată documentația necesară.

grad

Studenții care finalizează cu succes programul vor primi o dublă certificare: diploma de la Rome Business School și o certificare oficială de la Universidad Internacional de Valencia (VIU), care oferă 60 de credite recunoscute la nivel internațional (60 ECTS).

Salt la început restul vieții!

Dacă sunteți în căutarea unei formări avansate de cea mai bună calitate într-o anumită zonă de afaceri, nenumărate oportunități pentru dezvoltarea abilităților și testarea dvs., modalități de a vă extinde rețeaua profesională și de a lua legătura cu profesioniști de elită care lucrează în mai multe domenii de afaceri, avem exact programul pentru dvs. . De acolo, totul depinde de tine! Determinarea și disponibilitatea dvs. de a învăța și de a experimenta noi moduri de gândire sunt tot ce aveți nevoie pentru a profita la maximum de unul dintre programele noastre și a începe să vă croiți pe calea către succesul în cariera dvs.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Citeste mai mult

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Citește mai puţin
Roma , Italia online + 1 Mai mult Mai Puțin