Master Profesional în Administrație Publică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Pentru a răspunde cererii în creștere caracterizată printr-o performanță profesională puternică pe segmente ale sectorului public brazilian, FGV / EBAPE a lansat, în 2012, Master of Administration Public (MAP), în modalitatea profesională. Aceasta este o diplomă postuniversitară stricto sensu , care permite studentului să-i concilieze cu activitatea profesională și să transfere cunoștințele către organizațiile publice și societatea.

poartă

Antrenează lideri în sectorul public brazilian. Programul le permite noilor maeștri să consilieze, să îndeplinească roluri de direcție sau de conducere în administrația publică, precum și să își avanseze cariera academică.

țintă

Acesta se adresează managerilor superiori, managerilor și profesioniștilor care lucrează în agenții publice de administrare directă și indirectă, în diferitele domenii ale guvernului.

De ce să studiezi la FGV Ebape?

  • Evaluat de Ministerul Educației (MEC) ca una dintre cele mai bune școli din țară, obținând nota cea mai mare, potrivit celei mai recente versiuni a Indexului general de curs (IGC).
  • Profesori și cercetători de renume internațional din cele mai prestigioase instituții din lume
  • Parteneriate strategice și de schimb de studenți cu peste 50 de școli din 26 de țări, precum Universitatea Commerciale Luigi Bocconi, Științe Paris, Universitatea Cornell, Universitatea Emory, Copenhaga Business School, Esade, printre altele.
  • Peste 5.000 de membri Alumni
  • Școala are sistemul internațional de îmbunătățire a calității (EQUIS-EFMD) și AACSB International Association for Advance Collegiate Schools of Business (EQUIS) și prin MAP, a fost prima școală cu un curs postuniversitar stricto sensu în Administrația Publică în Brazilia și America Latină vor primi acreditare de la ICAPA (International International Accreditation of Public Administration Education and Training).121678_120231_6.jpg

Mod de clase

regulate:

Curs oferit noaptea.

Clasele încep în luna februarie a fiecărui an.

Structura curriculumului trimestrial.

intensivă:

Cursurile predate în module concentrate au o săptămână și intervale de aproximativ 6 săptămâni.

Clasele încep în luna august a fiecărui an.

Structura curriculumului trimestrial.

Procesul de selecție

Cerințe minime

Experiență profesională;

Engleză (citire și înțelegere);

Diploma de absolvire.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The first public administration school in Latin America, the Brazilian School of Public Administration at the Getulio Vargas Foundation (FGV/EBAP) was established in Rio de Janeiro on April 15, 1952 t ... Citeste mai mult

The first public administration school in Latin America, the Brazilian School of Public Administration at the Getulio Vargas Foundation (FGV/EBAP) was established in Rio de Janeiro on April 15, 1952 through a partnership between the United Nations (UN) and the FGV, in order to respond to demands for qualified professionals in this field. Citește mai puţin
Rio de Janeiro , Bailrigg , Montreal , Yokohama , Bengaluru + 4 Mai mult Mai Puțin

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited