Maestru de cale Stiinta este un program de 33 oră de credit, care poate fi finalizat în cât mai puţin de patru termeni (15-18 luni). Din cauza naturii individuale ale programului, elevii pot lua lecţii în ritmul lor propriu, astfel timpului de finalizare reală va varia în funcţie de către student.

&nbsp

Un program de specialitate ...

Maestrul nostru de cale Stiinta este ideal pentru studenţii care sunt în căutarea în cunoştinţe aprofundate în contabilitate, cibernetică (Information Assurance) sau Tehnologiei Informatiei.

&nbsp

Proiectat pentru a se potrivi viaţa ta ...

De la fondarea noastră în 1966, Colegiul de Business a fost angajat la crearea unor programe de lucru cu profesionişti în minte. Nostru de program flexibil de clasă şi de opţiuni de livrare convenabil face mai usor pentru elevii ocupat pentru a obţine o calitate înaltă, hands-on experienţă de învăţare, prin călăuzirea de profesori cu experienţă în industrie. Toate cursurile şi Fundaţia Core, precum şi multe cursuri de electivă sunt oferite în formate atât onground sau on-line, cu multe oferit într-un hibrid (amestec) format, care vă oferă opţiunea de a combina formate de curs pe baza preferintelor personale sau de călătorie / program de lucru. Cursurile sunt oferite Onground weeknights şi / sau weekend oferind studenţilor posibilitatea de a programa claselor în jurul valorii de viaţa lor ocupat. Cu cursuri on-line, nu trebuie să vă pas în clasă astfel încât să puteţi finaliza programul de oriunde din lume.

&nbsp

În programele de afaceri absolvent de la Universitatea din Dallas vom folosi un sistem de trimestru, cu termene de toamna, primavara si vara. Cu tot parcursul anului clase şi mai multe puncte de plecare fiecare termen, elevii pot alege din 12 săptămâni, şase săptămâni, intensives sau clase intermester.

Vezi 2 mai multe cursuri de la University of Dallas College of Business »

Acest curs este Online, Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Sept 2020
Duration
15 - 18 luni
Part time
La zi
Price
584 USD
pe oră de credit
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date