Acest program de Master Științe Learning este oferit de Facultatea de Stiinte Cognitive si Dezvoltare Umana si este destinat profesioniștilor interesați în procesul de predare și învățare.

Programul de Stiinte de învățare este interdisciplinar în natură, combinând cunoștințe avansate și competențe în domeniile de Stiinte Cognitive, Tehnologie de învățare și Științe de învățare de cercetare în curriculum-ul său. Acesta este primul program de studii postuniversitare în acest domeniu pentru a fi oferite în Malaezia. Acest program combină cursuri și o lucrare de cercetare. Este necesar un minim de 40 de credite de studiu și o finală cumulată punct de Grad mediu (CGPA) de cel puțin 3,0 pentru atribuirea gradului de Maestru.

Cine trebuie să solicite

  • Profesorii, facilitator și formatori - Ofițerii de învățământ și Administratori - Colegiul și instituției superioare Lectori - Profesioniștii care sunt interesați în facilitarea învățării prin avansarea tehnologiei

PROGRAM

De predare și activități de învățare pentru acest program se desfășoară în seara sau în timpul week-end.

Cerințe de intrare

Pentru admiterea în program, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele criterii: - o diplomă de licență cu o CGPA minim de 2,50 ori; - O diplomă de licență sau echivalentă, dar CGPA mai puțin de 2,50 pot fi admise sub rezerva la un minim de cinci ani de experiență de lucru în domeniul respectiv sau, - Alte calificări echivalente aprobate de Senat - pentru studenții internaționali, un scor IELTS de 6.0 este necesară în plus la condițiile de intrare.

Facilități și resurse

Pentru a sprijini studiu, universitatea oferă diverse facilități de și resurse: - Centrul pentru Sistemul de Informații Academic (Cais) - resurse Camere - facilitati de calcul

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Universiti Malaysia Sarawak »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
2 anii
Part time
Price
16,500
Studenții internaționali - RM23, 000.00.
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date