Master of Science în conducere de învățământ

Generalități

Programul de descriere

Master of Science (MS) în programul Educational Leadership este conceput pentru educatori care doresc să-și extindă cunoștințele lor de conducere și abilități de a servi în roluri formale sau informale de conducere în școli.

gradul de master conduce la o certificare Wisconsin ca principal (# 51) și director de instruire (# 10). Educatorii nu sunt interesați în poziții administrative formale, dar care sunt interesați în extinderea capacității lor de conducere pentru roluri, cum ar fi membru al consiliului site-ul, coordonator la nivel de grad, sau departament scaun, vor beneficia, de asemenea, din program.

Formatul MS în programul Educational Leadership este un model de cohorta accelerat cu cursuri de obicei o durată de șase până la opt săptămâni. Programul este oferit pe tot parcursul anului într-un format față-în-față în locații din întreaga Wisconsin, precum și on-line. Conținutul cursului pune accentul pe cunoștințele, aptitudinile și dispozițiile care sunt compatibile cu conducerea școlii eficiente în secolul 21, astfel cum este definit în Wisconsin Principal și directorul Standarde de instrucțiuni privind conținutul.

In timpul programului de 31 de credit, elevii acumulează ore practicum care sunt aliniate cu standardele Wisconsin Administrator. Contribuie la practicum dezvoltarea planului de îmbunătățire școlară, care este completat de către fiecare student sub supravegherea supraveghetorului bazat pe școală și supraveghetorul Universității. Elevii finaliza, de asemenea, un portofoliu de conducere ca parte a cerințelor administratorului licensure.

Cursuri

 • EDU 571 - Introducere în leadership
 • 573 UDE - Leading sisteme complexe
 • EDU 575 - Leading Dincolo de îmbunătățirea organizațională
 • EDU 576 - Leadership în planificarea, facilitarea și evaluarea învățării
 • EDU 580 - Dezvoltarea, supravegherea si evaluarea de personal
 • EDU 583 - juridic și Leadership financiar în Change Adaptive
 • EDU 586 - Analiza sistemului de conducere
 • 588 UDE - Leading într-o cultură de îmbunătățire continuă
 • 606 UDE - Cercetare Strand I
 • 607 UDE - Cercetare Strand II
 • 608 UDE - Cercetare III Strand
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help s ... Citeste mai mult

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help students develop new skills, gain career-related experience, and build professional networks. With more than 34,000 alumni, our graduates are known for their roles at nonprofits, schools, small companies, health care organizations, corporations, and entrepreneurial ventures. Citește mai puţin