Master of Education

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Education

Master of Education în colaborare predare și învățare oferă următorul nivel de competențe și acreditări deținute de către profesori realizate doresc să avanseze o carieră în domeniul educației.

Programul este oferit profesorilor titulari în prezent sau în totalitate eligibile pentru Certificatul Profesional Florida, și este axat pe dezvoltarea în continuare a cunoștințe avansate și practica realizat de cadrele didactice cele mai profesionale și de carieră-minded.

Atestări prestigiu

După mai mult de 100 de ani de formarea cadrelor didactice, reputația Florida de Sud printre educatori este de neegalat. Recunoscut pentru conducerea lor, de management și abilități motivaționale, absolvenții noștri se bucură de o rată ridicată de plasare de locuri de muncă, și au un impact sălile de clasă, școli și comunități pe o bază de zi cu zi.

Curriculum-ul oferă atât cunoștințe practice și oportunități profesionale de networking prin parteneriate cu practicieni care lucrează în școli în fiecare zi. Vei avea posibilitatea de a conecta cu oameni foarte care vă va ajuta să avansa in cariera.

Facultatea de Expert

Puteți avea cel mai înalt grad de încredere în profesori, personalul și practicieni care vă va ajuta să reuși. Fiecare membru al facultatii in programul de absolvent deține o diplomă de doctorat. Ei sunt experți în domeniul lor, aducând hands-on, experiență lumea reală la sala de clasă și setările clinice.

Program flexibil

Veti putea finaliza gradul lor in cat mai putine ca patru semestre. Cursurile sunt 100% on-line și să asigure programarea flexibilă și convenabilă care să răspundă nevoilor dumneavoastra prin învățare online și clinică.

Voucherele

Profesorii care gazduiesc un student educație Florida Colegiul de Sud pentru studiu de teren sau de stagiu câștiga un voucher pentru o gratuit Florida de Sud Colegiul Scoala de Educație, desigur, până la patru credite. Nu există nici o limită la numărul puteți câștiga; cu toate acestea, ele sunt netransferabilă. Voucherele pot fi aplicate la orice Scoala Educației oferite desigur, și pot fi folosite pentru finalizarea unui program de studii. Ați găzduit un student stagiar FSC? Contactați-ne pentru a răscumpăra curs gratuit.

Școala de Educație oferă, de asemenea, un doctorat în Educational Leadership (Edd) pentru cei care doresc să urmeze cel mai înalt nivel de educație și de conducere în domeniul lor.

MED cerințele de admitere

Solicitanții trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  1. Un formular de cerere de absolvent on-line completat;
  2. Profesor de certificare (Reclamant trebuie să dețină sau să fie pe deplin eligibile pentru Certificatul Profesional Florida Educator);
  3. Un CV-ul sau CV-ul de experiență educațională și de muncă;
  4. Motto personal de așteptările dumneavoastră de un program de absolvent de a include obiectivele personale și profesionale;
  5. O diplomă de bacalaureat a câștigat de la o instituție acreditată la nivel regional de învățământ superior, atestată de o transcriere oficială a tuturor lucrărilor de licență completat cu o GPA cumulativ de 3,0 globale sau un scor compozit de 297 pe GRE sau 393 cu privire la testele MAT;
  6. Trei recomandări profesionale (FSC forme de recomandare pot fi utilizate).
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The oldest private college in Florida, Florida Southern College was founded in Orlando in 1883 as South Florida Institute.Soon afterward, it moved to Leesburg. In 1885, a college curriculum was added ... Citeste mai mult

The oldest private college in Florida, Florida Southern College was founded in Orlando in 1883 as South Florida Institute.Soon afterward, it moved to Leesburg. In 1885, a college curriculum was added and the college was opened to male and female students. In 1901, the college moved to Sutherland, now Palm Harbor, and in 1906, it was renamed Southern College. The college temporarily moved to Clearwater from 1921 to 1922, and in 1922, it moved again to the shores of Lake Hollingsworth in Lakeland. In 1935, the Trustees adopted the name Florida Southern College. Citește mai puţin